Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ewt cnm ilk kez yok nolcak sorarak ögrenioruz bn ankaradayim etlik zubeyde kadin doguma gidiorum dewlete bnm ilk rahim filmi cekildi ardindan hap verdiler öle basladik pazartesi bi daha gitcem

İnsallah hemen tutar canm Bende yaptırdım geçen ay tutmadı Bidaki regl de olursam yine düşünüyo gibiyiz bakalım

Valla Allah ne verirse cinsiyet hiiç önemli değil yeterki olsun kız halamın ikizleri oldu öyle tatlılarki bi kız bi erkek bide inşallah sana da nasip oluur :)

ahahahah vallaha ya kadin olmak zorerkek napsin calissin anca o bile zor geliyor onlarane regl var ne kil tuy derdi var ne sanci derdi var ne hamilelik derdi var ne doğum derdi var yok yaa bitmiyor bu kadinin cilesi saydikca cikiyor
Cidden kadın olmak çok zor tüm yük bizde aslında

Benimde reglim sürekli pıhtı gibiydi. Eskiden beri doktora da söyledim normal dedi. Arkadaşlardan biri aspirin kullanmamı söyledi hamileliği kolaylaştırıyor diye. Ben ilaç almak istedim. Her gün sabah ilk uyandığımda küçük bir limonu 15. 2 lt suya döküyordum. Hemen aç karnına 2 bardak içiyordum. Gün boyunca gidip gelip bu suyu içiyordum limonlu su bitince normal suyu içiyordum artık.Toksinleri atsın kanı sulandırsın döllenme olursa bebek rahat tutundum diye. Çok şükür oldu.

Biz 9 Eylül 20 Eylül arası 41 Meryem suresi okuduk. Sonra yine o zamanlarda buradaki arkadaşların bazılarıyla dua topiğinde ismen her gün birimize 100 tane Rabbi hebli mines salihin ve 1 Meryem suresi okuduk.
Bu ay yaptıklarım bunlardı. Çok şükür Rabbim nasip etti.
Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını hayırla sağlıkla doldursun

Cok sağol cnm inşallah bende bu ay tutacak gbi hissediyorum

Günaydın kızlar ben bgn tuhaf bir şeyle karşılaştım çok afedersiniz bunları anlatırken özür diliyorum başta kızlar ben dün ilişki oldu ben doktorum önerdi bez kullan utuleyerek dedi petler beni alerji yaptığı ve enfeksiyonları önlemek için neyse kızlar akşam ilişkiden sonra 1 2 saat sonra lavaboya gittim beze biraz akıntı gelmişti sonra ters çevirdim sabah bir uyandım ki lavabodayim kötü bir koku geliyor Ala Allah dedim birde bezi kokladım bez kokuyor ve birde ne göreyim akşamki ters çevirdiğim taraf in ortası sarı gibi çevresi kırmızı kahverengi reng gbi neden böyle oldu ben ilk kez böyle birsey yaşıyorum bileniniz var mı acaba

Nasıl istediysem hamile kalmanı rüyalarıma girdin
Ahh kurban oldugumun yarattigi ya Allah razi olsun insallllaahhhhghamilelerin ruyasi cikarmis insallah bu ay hic birsey denemeden bebis gelür obur ay yinr asilama yaptircaz bu ay kendimize aymayi dusunuyoruz kafamizi bebek konusunda bosalticaz

Evet hamilelikte bel ağrısı ve batma oluyor.bence sen hamilesin canım.adet olmicaksin insallah
Ay inşallah. Hiç umudum yok ama inşallah ya. Bu batma öyle ince bir nokta gibi ki, aynı yerde ve aralıklı aralıklı dün akşamdan beri oluyor. Ben hamilelikte yumurtalıklarda batma oluyor sanıyordum. Yerleşmede olabilir mi ki? Bunu hissedebilir miyiz?

Nasıl yapılıyorkiiii

Yaa aşılamayla mı kaldın sen hamile İlkte mi tuttu canm istanbulda mıydın nerde yaptırdın, 1 defa yaptırdım ben geçen ay 2.yi bilemedik denesek mi tüp tedavisine mi dönsek diye de merak ediyorum.
2. Asilama canin ankaradayim ❤❤❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…