Ewt cnm ilk kez yok nolcak sorarak ögrenioruz bn ankaradayim etlik zubeyde kadin doguma gidiorum dewlete bnm ilk rahim filmi cekildi ardindan hap verdiler öle basladik pazartesi bi daha gitcem
Ben de obur ay yine yapcam bulana kadarİnsallah hemen tutar canmBende yaptırdım geçen ay tutmadı Bidaki regl de olursam yine düşünüyo gibiyiz bakalım
Valla Allah ne verirse cinsiyet hiiç önemli değil yeterki olsun kız halamın ikizleri oldu öyle tatlılarki bi kız bi erkek bide inşallah sana da nasip oluur :)Allah hayırlı evlat eylesin kesin cok tatlıdır tontisini ponpisini yedigimben kız erkek ayırt etmeden tüm bebekleri cok seviyorum ama kız dogurmayada korkum var biraz malum heryer pislik kaynıyor gerci erkekler icinde aynı durum gecerli yinede rabbim gönlümüzdekine göre versin insallah balım bikız bi erkek ikiz olsa hic fena olmaz Allahım kırkbin kere söylemisimdir olsun artık
Cidden kadın olmak çok zor tüm yük bizde aslındaahahahah vallaha ya kadin olmak zor erkek napsin calissin anca o bile zor geliyor onlara ne regl var ne kil tuy derdi var ne sanci derdi var ne hamilelik derdi var ne doğum derdi var yok yaa bitmiyor bu kadinin cilesi saydikca cikiyor
Benimde reglim sürekli pıhtı gibiydi. Eskiden beri doktora da söyledim normal dedi. Arkadaşlardan biri aspirin kullanmamı söyledi hamileliği kolaylaştırıyor diye. Ben ilaç almak istedim. Her gün sabah ilk uyandığımda küçük bir limonu 15. 2 lt suya döküyordum. Hemen aç karnına 2 bardak içiyordum. Gün boyunca gidip gelip bu suyu içiyordum limonlu su bitince normal suyu içiyordum artık.Toksinleri atsın kanı sulandırsın döllenme olursa bebek rahat tutundum diye. Çok şükür oldu.Olabilir canım bunun için aspirin kullanıyordu arkadaş ama daha basit olarak tansiyon problemi yoksa limonlu su içilebilir, limon kanı sıvılaştırıyor ya ben geçen aydan beri suya limon dilimleyip atıyorum hem alkali oluyor toksinleri atıyormuşuz. Bir de M Melegim15 arkadaş bir litre suya limon sıkıp içtim demişti bu ay şimdi hamile bir daha anlatsa da yapsak aslında fark etmeden kimyasal geçirenler oluyordur mutlaka
O yuzden Cennet ayaklarimizin altina serilmişCidden kadın olmak çok zor tüm yük bizde aslında
Cok sağol cnmBence öyle canm. Bende iğne olduğum ay 18 yada 19. gün regl geldi normalde 15. günlerde geliyo denildi regl ben o ara yaptım test pozitif çıktı ama sonra 18 19 günlerde regl geldi yani o testimi hâla saklarım, 3 seneye yakın zamandır ilk defa bi pozitif test görmüştüm çünkü
Nasıl istediysem hamile kalmanı rüyalarıma girdinAlah rqzi olsunnn kuzzuuummm insallah ya insalllahhh
Ahh kurban oldugumun yarattigi ya Allah razi olsun insallllaahhhhgNasıl istediysem hamile kalmanı rüyalarıma girdin
Ben de obur ay yine yapcam bulana kadar
Cok sağol cnminşallah bende bu ay tutacak gbi hissediyorum
Ben de oldum 11+2 yim suan ara ara olup kendiliğinden geçiyor halaBende öyle oldum malesef bekleyecez düzelir inşallah
Ay inşallah.Evet hamilelikte bel ağrısı ve batma oluyor.bence sen hamilesin canım.adet olmicaksin insallah
Gebelik belirtisidir bence ishal ama tabi bazılarında kabızlık oluyoBen de oldum 11+2 yim suan ara ara olup kendiliğinden geçiyor hala
7.hafta da duymuştum. Bi kaç güne tekrar kontrole gitmem lazım. Dr 1 ay sonra gel demişti. Bulantı ve ishal dışında Bi sıkıntım yokGebelik belirtisidir bence ishal ama tabi bazılarında kabızlık oluyomaşallah canım sen kalp atışını duymuşsunuzdur şimdi
İyi iyi maşallah bakalım biz nasıl olacaz7.hafta da duymuştum. Bi kaç güne tekrar kontrole gitmem lazım. Dr 1 ay sonra gel demişti. Bulantı ve ishal dışında Bi sıkıntım yok
Nasıl yapılıyorkiiiihimm anladım canım vala illa takacak bisey buluruz zaten
masAllah tertemiz
sağlıkla ilerler insAllah cnm ya masAllah
masAllah canım küçükmüş benim kızımdan kardeş konusunda ben daha muzdaribim sanırım büyüdükçe sorular daha da zorlaşıyor bazen cevap bulamıyorum verecekRabbim aratmasın dileyen isteyen herkese nasip etsin insAllah
Allah esirgemis canım çok geçmiş olsun
Kız sen niye takvim yapmadın
2. Asilama canin ankaradayim ❤❤❤Yaa aşılamayla mı kaldın sen hamileİlkte mi tuttu canm istanbulda mıydın nerde yaptırdın, 1 defa yaptırdım ben geçen ay 2.yi bilemedik denesek mi tüp tedavisine mi dönsek diye de merak ediyorum.
2. Asilama canin ankaradayim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?