Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooyy maşallah gözüne nolduuu
Zıpır misafirliğe gittim çocuklara bayılıyor oynamaya kaçtı odaya kocamı diktim başına ama yetişememiş zıplarken ayagı çocuga takılmış bazanın ucuna vurmus Allahtan gözünün kenarı ama kan dagıldı gözüne geçti şimdi hafif yeşil yeşil

Saglıklı olsunlarda ben ikizlerede razıyım cicegim
Sendemi kız istiyorsun bakayım
İkizlerede razıyımmı kız senin dilin ne söyler ikiz olsa zaten muhteşem bişey :))) kuzu benim abimin bi oğlu bar 1 buluk yaşında bi görsen dğnya tatlısı yumuk yumuk bişey ona heves ettiğimden başta erkek istedim çok ama şuan da da kız istiyorum nedense içimde bi kız isteği oluşmaya başladı

Ooyy geçmişş olsuun Allah korumuuşş

Aynen bee valla çok haklısın ne güzel yazmışsın Allah var gam yok diymiii kızlarım
Yani canım biz iç dünyayı göremiyoruz bozmayalım vücudumuzun düzenini o yüzden rabbim bilir en güzel en özel zamanı bizler şükretmeyi bilelim zaman çok çabuk geçiyor heba etmeyelim günlerimizi Herkes kendine önce söz versin..rabbim zaten kalbinizden geçenleri biliyor ne gerek var kendimizi üzüp yıpratmaya

Vallaha zaten o gun giyerim siyahlari gozlerim şiş ertrsi gun zombi gibi dolanırım evdeaklima geldikce arada bi wwiiiaaaaağğ diye aglarim ama gecer sonra .ama bu ay yok ya yarom saat icime icime agladim
Aslında ağlamak stresi alır biraz içine ağlicaksan dışına ağla daha iyi ama en iyisi kendini dalgaya almak alışıyor biraz insan o zaman zamanı değil diyelim kimileri tek seferde buluyor nasibini

Öylr valla ğzülmek Daha kötü ben biraz üzülsem bişeye hormonlar alt üst oluyor ilk başlar bişeye üzüldüğüm zaman bile üzüldüğüme üzülüyodum

Aslında ağlamak stresi alır biraz içine ağlicaksan dışına ağla daha iyi ama en iyisi kendini dalgaya almak alışıyor biraz insan o zaman zamanı değil diyelim kimileri tek seferde buluyor nasibini ☺
Ne zaman gelirse artik ya bu ayda asilama ile gelmediyse artik gelesi yok demekki yola devan kafamin icini bosaltmak en iyisi ugrasmiycam cocuk icin artik küstüm ona

Vallaha zaten o gun giyerim siyahlari gozlerim şiş ertrsi gun zombi gibi dolanırım evdeaklima geldikce arada bi wwiiiaaaaağğ diye aglarim ama gecer sonra .ama bu ay yok ya yarom saat icime icime agladim
allah seni okurken yaşadım sanki

Ne zaman gelirse artik ya bu ayda asilama ile gelmediyse artik gelesi yok demekki yola devan kafamin icini bosaltmak en iyisi ugrasmiycam cocuk icin artik küstüm ona
Kayınvalidem rahmini aldırdı hastaydı o ay misafirden yorgunluktan aklıma bile gelmedi değerlendirme günü hastanede evde canım çıktı umudum da yoktu o yüzden ama öğrendim ki hamileymişim gerçekten aklını temiz tutmak gerek şimdi tabi yine yapamıyorum ama bunun büyük payı olduğuna eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…