- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Ooyy maşallah gözüne nolduuuİşte bu zıpaanoow diyor bu baya konusuyor senle sohbet eder oturup duygularından bahseder
3 yaşında kız ama çok dilliAy yawrum ya kac yasinda ki icim gitti iste stres yapion yapma sakin kal
Bnde denedim de sipa abilere duskun boklu demeyi ögrettiydim kim seker verio o tarafa gecioBen olsam aynı cocuga kocamı gördügünde sidikli amcaa sidikli amcaaa demeyi ögretirdim
Saglıklı olsunlarda ben ikizlerede razıyım cicegimbence senin bir kızın olucak ve çoook tatlı olucam böyle hissediyorum nedense :))
Ay masallah rabbim sagligini hayrini esirgemesin olur elbet kuzum bu isler sabir isi3 yaşında kız ama çok dillitemmuz 2016 doğumlu
Zıpır misafirliğe gittim çocuklara bayılıyor oynamaya kaçtı odaya kocamı diktim başına ama yetişememiş zıplarken ayagı çocuga takılmış bazanın ucuna vurmus Allahtan gözünün kenarı ama kan dagıldı gözüne geçti şimdi hafif yeşil yeşilOoyy maşallah gözüne nolduuu
İkizlerede razıyımmı kız senin dilin ne söyler ikiz olsa zaten muhteşem bişey :))) kuzu benim abimin bi oğlu bar 1 buluk yaşında bi görsen dğnya tatlısı yumuk yumuk bişey ona heves ettiğimden başta erkek istedim çok ama şuan da da kız istiyorum nedense içimde bi kız isteği oluşmaya başladıSaglıklı olsunlarda ben ikizlerede razıyım cicegim
Sendemi kız istiyorsun bakayım
Yarim saat benim icin cok azYarim saat kim agladi ozmnsana kizdim tabiki bn aglamiom artik en azindan regl oldum die aglamiom bunye alisti her belirtiye fln sorun olmuo
Ooyy geçmişş olsuun Allah korumuuşşZıpır misafirliğe gittim çocuklara bayılıyor oynamaya kaçtı odaya kocamı diktim başına ama yetişememiş zıplarken ayagı çocuga takılmış bazanın ucuna vurmus Allahtan gözünün kenarı ama kan dagıldı gözüne geçti şimdi hafif yeşil yeşil
Herkes siyah giyinsim regl oldum diyosun haYarim saat benim icin cok aznormalde 1 gun boyunca kara gun benim icin yas tutarim karalari baglarim
Yani canım biz iç dünyayı göremiyoruz bozmayalım vücudumuzun düzenini o yüzden rabbim bilir en güzel en özel zamanı bizler şükretmeyi bilelim zaman çok çabuk geçiyor heba etmeyelim günlerimiziAynen bee valla çok haklısın ne güzel yazmışsın Allah var gam yok diymiii kızlarım
Valla ya çok üzüldüm ama baktım gözünün yanı içim rahatladı gerçi alıştım artık desem yeridir içim hop ediyor ama çok hareketli düşüp kalkıyor her yer boncuk boncuk mor sanki komando yetiştiriyorumOoyy geçmişş olsuun Allah korumuuşş
Vallaha zaten o gun giyerim siyahlariHerkes siyah giyinsim regl oldum diyosun ha
Aslında ağlamak stresi alır biraz içine ağlicaksan dışına ağla daha iyi ama en iyisi kendini dalgaya almak alışıyor biraz insan o zaman zamanı değil diyelim kimileri tek seferde buluyor nasibiniVallaha zaten o gun giyerim siyahlarigozlerim şiş ertrsi gun zombi gibi dolanırım evde aklima geldikce arada bi wwiiiaaaaağğ diye aglarim ama gecer sonra .ama bu ay yok ya yarom saat icime icime agladim
Öylr valla ğzülmek Daha kötü ben biraz üzülsem bişeye hormonlar alt üst oluyor ilk başlar bişeye üzüldüğüm zaman bile üzüldüğüme üzülüyodumYani canım biz iç dünyayı göremiyoruz bozmayalım vücudumuzun düzenini o yüzden rabbim bilir en güzel en özel zamanı bizler şükretmeyi bilelim zaman çok çabuk geçiyor heba etmeyelim günlerimiziHerkes kendine önce söz versin..rabbim zaten kalbinizden geçenleri biliyor ne gerek var kendimizi üzüp yıpratmaya❤❤❤❤❤❤
Ne zaman gelirse artik ya bu ayda asilama ile gelmediyse artik gelesi yok demekki yola devan kafamin icini bosaltmak en iyisiAslında ağlamak stresi alır biraz içine ağlicaksan dışına ağla daha iyi ama en iyisi kendini dalgaya almak alışıyor biraz insan o zaman zamanı değil diyelim kimileri tek seferde buluyor nasibini ☺
allah seni okurken yaşadım sankiVallaha zaten o gun giyerim siyahlarigozlerim şiş ertrsi gun zombi gibi dolanırım evde aklima geldikce arada bi wwiiiaaaaağğ diye aglarim ama gecer sonra .ama bu ay yok ya yarom saat icime icime agladim
Kayınvalidem rahmini aldırdı hastaydı o ay misafirden yorgunluktan aklıma bile gelmedi değerlendirme günü hastanede evde canım çıktı umudum da yoktu o yüzden ama öğrendim ki hamileymişim gerçekten aklını temiz tutmak gerek şimdi tabi yine yapamıyorum ama bunun büyük payı olduğuna eminimNe zaman gelirse artik ya bu ayda asilama ile gelmediyse artik gelesi yok demekki yola devan kafamin icini bosaltmak en iyisiugrasmiycam cocuk icin artik küstüm ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?