- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Asilmam yaptircan mi kuzu yineSeninle ard ardayız zaten peşimden geliyosun inşAllah güzel haber alırım da o zaman da pesimden gelirsin
Asilmam yaptircan mi kuzu yineinsallah insallah insallah
Ayni yerde mi yoksa eslemin yerinde miDüşünüyoruz canm 1 tane daha
Oldunmu baya bayaUyur muyum kendime regl shower yapiyorumbebekler gelmeden once yaparlar ya baby shower reglimi kutluyorum
Baya baya oldum yaOldunmu baya bayaay güldürdün ya
Ayni yerde mi yoksa eslemin yerinde miikinciyi de dusunuyorum ben de olmazsa o zaman tup dusunurum bu da benim ayim kendime ayircaam
Hayırlısı olsun canım doktora söyledimiBaya baya oldum ya
Allah seniZaten 1 ay ara veriyo genelde doktorlar kuzu ilaçların etkisi hemen gitmiyomuşya belki de kendiliğinden olur bizim bebeler pek ihtimal vermesemde insAllah diyorumAynı yerde de değil eslemin yerinde de değil sanırım zeytinburnu kadın doğuma gidicem komşu çok övüyo bi kadının 2 çocuğu olmuş 2si de ilk aşılamayla olmuş bakalım
Söyledim obur ay gel dediHayırlısı olsun canım doktora söyledimi
6 ay ara verdm canim o surede 6 ay tavuk yemedim market tavugu hc marktten bsey paketli brsey yemedm havuc suyu ananas suyu vitaminler bol sebze gecen asilama da 1 yunurta cikmsti bu sefer 2 cikti doktor gonal f kullaniyorilk aşılamadan sonra ara vermiş miydin peki ben 1 ay ara vermiş oldum da merak ettim. Inşallah bizde de ikincide tutar dualarını beklerim❤
Lorik regl mi oldun canım sen aşılama yaptırmamış miydin. Birde senin bat 14 ekim degilmiydi ikimizin batlar aynı tarihti sankiAyni yerde mi yoksa eslemin yerinde miikinciyi de dusunuyorum ben de olmazsa o zaman tup dusunurum bu da benim ayim kendime ayircaam
Hayırlısı o zaman canım vardır bir zamanıSöyledim obur ay gel dedi
İnşallah inşallah en kısa zamanda alırsın bebişin haberiniAhh kurban oldugumun yarattigi ya Allah razi olsun insallllaahhhhghamilelerin ruyasi cikarmis insallah bu ay hic birsey denemeden bebis gelür obur ay yinr asilama yaptircaz bu ay kendimize aymayi dusunuyoruz kafamizi bebek konusunda bosalticaz
canım test yaptınmı hiçKahverengi akıntım başladı kızlar. Adet kanamasına doğru emin adımlarla ilerliyorum.Dün akşam ve geceki bütün belirtiler tam tahmin ettiğim gibi adet belirtisiymiş. Yalnız aynı zamanda midemi de üşüttüm sanırım, birkaç gündür ne yesem ekşiyor yanıyordu, bu sabah da yüzümü yıkarken öğürme ve safra kusma oldu. Şu kahverengi leke gelmese inanacaktım neredeyse hamile olabilecegime.
Helal olsun kıs hayırlı uçuşlarKizlar ben simdi ucaktaym hakkinizi hell edin nolur nolmazgrsrz
Hayırlı yolculuklarKizlar ben simdi ucaktaym hakkinizi hell edin nolur nolmazgrsrz
Adetime daha bir hafta olduğu için test yapmayı düşünmedim. Erken yumurtluyorum ben. Sanırım bu ay da erken adet olacağım.canım test yaptınmı hiç
yerleşme de olabilir
Takvimi olan bi arkadsinkinin altimda takvim ekle yaziyor cnm ordan yapa krsn ya da hesap ayarlarindanNasıl yapılıyorkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?