Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah seni okurken yaşadım sanki
ahahahah vallaha ya kadin olmak zorerkek napsin calissin anca o bile zor geliyor onlarane regl var ne kil tuy derdi var ne sanci derdi var ne hamilelik derdi var ne doğum derdi var yok yaa bitmiyor bu kadinin cilesi saydikca cikiyor

Zaten iste is orda bitiyor o da zor biraz

Allah hayırlı evlat eylesin kesin cok tatlıdır tontisini ponpisini yedigim ben kız erkek ayırt etmeden tüm bebekleri cok seviyorum ama kız dogurmayada korkum var biraz malum heryer pislik kaynıyorgerci erkekler icinde aynı durum gecerli yinede rabbim gönlümüzdekine göre versin insallah balım bikız bi erkek ikiz olsa hic fena olmaz Allahım kırkbin kere söylemisimdir olsun artık

Yarim saat benim icin cok az normalde 1 gun boyunca kara gun benim icinyas tutarimkaralari baglarim
Bnce col yanliz cidden kendimizi yipratmakdan baska hic biseye degmio hadi cok nadir bu konu icin aglarsin hakkindir dolmustur dedim ama her seferinde olmasi ii degil fiziksel ve smzihinsel kndimizi yipratioz yazik kiz

himm anladım canım vala illa takacak bisey buluruz zaten
@rosebatum
İciniz rahatlayabilir ilk kez bukadar koyu görüyorum ama tek cizgiyiEki Görüntüle 2543972
masAllah tertemiz
Asilamanin 11. Gunu ogrendim hcg 25 idi gun asiri baktm 2.5 kat artti smdi 261.8 bat bugun du
sağlıkla ilerler insAllah cnm ya masAllah
İşte bu zıpa anoow diyor bu baya konusuyor senle sohbet eder oturup duygularından bahseder
masAllah canım küçükmüş benim kızımdan kardeş konusunda ben daha muzdaribim sanırım büyüdükçe sorular daha da zorlaşıyor bazen cevap bulamıyorum verecek Rabbim aratmasın dileyen isteyen herkese nasip etsin insAllah
Allah esirgemis canım çok geçmiş olsun
Kız sen niye takvim yapmadın

Yokk canm sanmam hep doktor kontrolündeydim cünkü nisan ay ında olmusum catlatma. Geçen ay da aşılama, yine tutmadı yine tutmadı

Asilamanin 11. Gunu ogrendim hcg 25 idi gun asiri baktm 2.5 kat artti smdi 261.8 bat bugun du

Yaa aşılamayla mı kaldın sen hamile İlkte mi tuttu canm istanbulda mıydın nerde yaptırdın, 1 defa yaptırdım ben geçen ay 2.yi bilemedik denesek mi tüp tedavisine mi dönsek diye de merak ediyorum.

Bende öyle sanıyordum böyle olacagını bilseydim evlendigim gün korunmazdım ne bilelim canım yasamadan bilinmiyormus böyle seyler

Tamamen nasip meselesi bence. Ben 5 ay vajinusmustüm yendikten sonrasında hiç korunmadık ama yine yok bebe 3 sene olcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…