- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
allah seni okurken yaşadım sanki
Zaten iste is orda bitiyor o da zor birazKayınvalidem rahmini aldırdı hastaydı o ay misafirden yorgunluktan aklıma bile gelmedi değerlendirme günü hastanede evde canım çıktı umudum da yoktu o yüzden ama öğrendim ki hamileymişim gerçekten aklını temiz tutmak gerek şimdi tabi yine yapamıyorum ama bunun büyük payı olduğuna eminim
Adet belirtileriyle de aynı ama yaa. Benim için tek farkı bel ağrısı ve şu garip içerden bir yerden iğne batıyormuş hissi.bunlar gebelik belirtileriyle aynı sanki:)
Ya benimde 4 gün gecikti hâlâ negatif10 gün olsunda bi test daha yapim çıkmazsa kadın doktoruma giderim heralde
Allah hayırlı evlat eylesin kesin cok tatlıdır tontisini ponpisini yedigimİkizlerede razıyımmı kız senin dilin ne söyler ikiz olsa zaten muhteşem bişey :))) kuzu benim abimin bi oğlu bar 1 buluk yaşında bi görsen dğnya tatlısı yumuk yumuk bişey ona heves ettiğimden başta erkek istedim çok ama şuan da da kız istiyorum nedense içimde bi kız isteği oluşmaya başladı
Bakkalı satın al yinede dedirttir altta kalmaBnde denedim de sipa abilere duskun boklu demeyi ögrettiydim kim seker verio o tarafa gecio
Allah bagıslasın bebegim kardeside gelsin tezİşte bu zıpaanoow diyor bu baya konusuyor senle sohbet eder oturup duygularından bahseder
Bende öyle oldum malesef bekleyecez düzelir inşallahKizlar adet gunum ve bgcg ye gore gebeyim asiri ishalcok kotuyum dr de bisey demiyor keseyi bekleyecek herhalde pirin lapasi muz herseyi yedim yok duzelmedi hamilelikte ishal olan
Beni kadar da kötü değilm ama oldu bende deInanir misin aynen afedersinz ama su anda wc de yatip kalkiyorum su icmeye korkar oldm
Bnce col yanliz cidden kendimizi yipratmakdan baska hic biseye degmio hadi cok nadir bu konu icin aglarsin hakkindir dolmustur dedim ama her seferinde olmasi ii degil fiziksel ve smzihinsel kndimizi yipratioz yazik kizYarim saat benim icin cok aznormalde 1 gun boyunca kara gun benim icin yas tutarim karalari baglarim
Denerim ki deniom da zatenBakkalı satın al yinede dedirttir altta kalma
himm anladım canım vala illa takacak bisey buluruz zatenBenimde bir iki gün öncesi kesilir yada lekeleyecek kadar gelir baya ıslandım zaten ıslak hissediyordum kaşıntı koku filanda yok ya haftasonu baya agrım olmustu gecen ay enfeksiyon için fitil kullandım yine mi tekrar ediyor bu zıkkım acaba kocayı tutup doktora atıcam en sonunda bitmedi gitti hamilelikle ilgisi yoktur herhalde ya bende takip ettim kaç kez birşey çıkmadı ama içime kurtta düştü gece gece aklım stres yaratacak ya yoktan var ediyor birşeyler
masAllah tertemiz@rosebatum
İciniz rahatlayabilir ilk kez bukadar koyu görüyorum ama tek cizgiyiEki Görüntüle 2543972
sağlıkla ilerler insAllah cnm ya masAllahAsilamanin 11. Gunu ogrendim hcg 25 idi gun asiri baktm 2.5 kat artti smdi 261.8 bat bugun du
masAllah canım küçükmüş benim kızımdan kardeş konusunda ben daha muzdaribim sanırım büyüdükçe sorular daha da zorlaşıyor bazen cevap bulamıyorum verecekİşte bu zıpaanoow diyor bu baya konusuyor senle sohbet eder oturup duygularından bahseder
Allah esirgemis canım çok geçmiş olsunZıpır misafirliğe gittim çocuklara bayılıyor oynamaya kaçtı odaya kocamı diktim başına ama yetişememiş zıplarken ayagı çocuga takılmış bazanın ucuna vurmus Allahtan gözünün kenarı ama kan dagıldı gözüne geçti şimdi hafif yeşil yeşil
Kız sen niye takvim yapmadınYani canım biz iç dünyayı göremiyoruz bozmayalım vücudumuzun düzenini o yüzden rabbim bilir en güzel en özel zamanı bizler şükretmeyi bilelim zaman çok çabuk geçiyor heba etmeyelim günlerimiziHerkes kendine önce söz versin..rabbim zaten kalbinizden geçenleri biliyor ne gerek var kendimizi üzüp yıpratmaya❤❤❤❤❤❤
Kimyasal olmuş olabilir o zaman genelde birkaç gün gecikmeli oluyormuş ya, tutunamamış demekki yada sağlıksız embriyo oluyor galiba. Ne zaman olmuştu bu olay? Kimyasaldan birkaç ay sonra kendiliğinden gebelik oluyor diyorlar
Alah rqzi olsunnn kuzzuuummm insallah ya insalllahhhL Loriklorik sabah namazına uyanmışken yazayım dedim. Seni rüyamda gördüm evde idrara testi yapıyordun çift çizgiinşallah en kısa zamanda çift çizgiyi göreceksin
Asilamanin 11. Gunu ogrendim hcg 25 idi gun asiri baktm 2.5 kat artti smdi 261.8 bat bugun du
Bende öyle sanıyordum böyle olacagını bilseydim evlendigim gün korunmazdım ne bilelim canım yasamadan bilinmiyormus böyle seyler
Evet hamilelikte bel ağrısı ve batma oluyor.bence sen hamilesin canım.adet olmicaksin insallahAdet belirtileriyle de aynı ama yaa. Benim için tek farkı bel ağrısı ve şu garip içerden bir yerden iğne batıyormuş hissi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?