Öyle canım belki deneseydim benimde olmayacaktı yiyecek ekmekleri yokmus demekki rabbim bereketleriyle versin her birimize hayırlı saglıklı evlatlar insallah
Kuzum 3yıl oldu olmadı tedavilerimide oldum tüp bebekten daha öte tedavi yok oda çol pahalı bunu zarzor kredi ile yaptık ve son umudum daha yapamayız elbet Allahtan ümit kesilmez cnm ama ilerledikçe süre malesef umutsuz oluyorsun artık..
İnşallah ya inşallah bebiştendir 6 gün sonra belli olacak bakalım
Ediyorum canım aklıma geldikçe, seni burda ilk gördüğümde ne yazdığını hatırlamasam da çok etkilendiğimi hatırlıyorum sana ayrıca dua edeceğim demiştim o gün meryem suresi okumuştum , yüsra ve sen 3 yıl olduğu için bizden önce size versin Allahım ☺
Amin kuzum amin Allah razı olsunHep aklımdasınız her namazdan sonra muhakkak dua etmeye çalışıyorum. Rabbim kimseyi çok bekletmesin sabır versin bu süreçte. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Allah canını almaya kızYyaaaaa cinim kisiri bikmi sidici rigl ilinlir gilibikir binim rigilşivirimi
Tamam kuzu aglıyarak ararım seni öle bişey olursa6 gün sonra hamileyim yazcaksın inşallah kuzum ama ilk bana söyle bak arayıp dururum yoksa
Testi atsana kuzu kaç gün var bata
10 gün dolsun yapacam inşallahBir daha yap olmadı
Bossvveerrrr artik sal gitsinNapayım ya yeni yerleş keşfedeyim
Oraya çok gidip gelme olursa bi doktorla görüşürüm ona göre giderim önceki gittiğim yere
Inanir misin ben deeBiseylerle mesgul olunca da buraya takıldığım sürece akılda oluyo bence bak sabahtan beri isim vardı bakamadim ama geldim buraya aklım bebege gitti
Allah canını almaya kıztamam bakmıyom kusuruna
8 9 gün var canımTesti atsana kuzu kaç gün var bata
Çok silikse fotografta çıkmıyor olabilir ama ben göremedim canım. Daha çok erken zaten.8 9 gün var canım
Ben çok baktığım için hayali.çizgi gördüm sanırım
Allahın izniyle en kısa zamanda hamile kalırsın sen de inşallah canım.Merhaba kızlar bende 1 ay önce ikizlerimi kaybettim şimdi adet olmayı bekliyorum en kısa zaman da tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok silikse fotografta çıkmıyor olabilir ama ben göremedim canım. Daha çok erken zaten.
Allh seni top etmyeeeAynen canım öyle hissettim artık bi daha ki testi günüm geçerse yaparım bunu yapmam da saçma oldu ama bi anda yapıverdim
Amin Allah razı olsun canım... hoş buldumAllahın izniyle en kısa zamanda hamile kalırsın sen de inşallah canım.Hoş geldin.
Allh seni top etmyeeesanki bisy gorunuo ama buyuk ihtiml kuruma cizgisidr. Simdi cikmasi imkansz bilion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?