Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle canım belki deneseydim benimde olmayacaktı yiyecek ekmekleri yokmus demekki rabbim bereketleriyle versin her birimize hayırlı saglıklı evlatlar insallah

Amiiinnn çok çok amiinnn inşAllahhh
Hepimize nasip etsin ennn kısa zamanda, hicbirimiz regl görmeyelim bebek haberi alalım insallah

6 gün sonra hamileyim yazcaksın inşallah kuzum ama ilk bana söyle bak arayıp dururum yoksa

Ayy Allah razı olsunnn canm benim Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah, güzel duanın karşılığını sende tez vakitte alasın inşAllah ❤❤❤

Kızlar selamlar muhtemel adet tarihime 9 gün var
Bugün bi yolculuk yaptım midem çok bulandı
Hala başım dönüyor beni araba tutmaz normalde arkadaşım da sen bence hamilesin diyip durdu içime umutlar serpti
Eve geldim test yaptım biliyorum çok erken
Sanki hamileyim gibi hissediyorum
Bide testte çok silik bi çizgi var gibi geldi bana ama bilmiyorum

Amin kuzum amin Allah razı olsun

Napayım ya yeni yerleş keşfedeyim
Oraya çok gidip gelme olursa bi doktorla görüşürüm ona göre giderim önceki gittiğim yere
Bossvveerrrr artik sal gitsin
Biseylerle mesgul olunca da buraya takıldığım sürece akılda oluyo bence bak sabahtan beri isim vardı bakamadim ama geldim buraya aklım bebege gitti
Inanir misin ben dee
Allah canını almaya kız tamam bakmıyom kusuruna
allahhhhhhh

Merhaba kızlar bende 1 ay önce ikizlerimi kaybettim şimdi adet olmayı bekliyorum en kısa zaman da tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allahın izniyle en kısa zamanda hamile kalırsın sen de inşallah canım. Hoş geldin.

Geçen adetimden hemen sonra sağ yumurtaligimda çatlama sızıları hissetmiştim. Ovulasyon yapmadım o zaman ama akıntı da yumurtlama olduğunu gösteriyordu zaten. Şimdi adetim geldim geleceğim diyor ve ovulasyon testlerine başladım dünden. Anladığım kadarıyla adetimin bittiği günün ertesi çatlama oluyor bende. Koyulaşmaya başlamış. Bu sefer yakalayacağım. Adetliyken yumurtlama olursa ne yapacağım onu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…