Yok hayatim kan tahlili yapmadan süpriz yapmam zaten değer mesela 50 çıksa yapardım suprizi yoksa zaten kaldiramam öyle sonuç alsamAyy sende bnm gibi her ay basliodum bu ay sevgililer gunu , bu ay dogum gunu yok tanisma yok yil donumugecen sene bn cok takmistim bu sekilde hatta bi tanesinde o kadar cok emin olmustum ki eczameden test aldim ikiside cift cizgi cikti gittim zibin almistim o an aklima bi o geldi yakinda da sadece zibin satiliodu ama ne yazikki esimle kan vermeye gittim sonuc negatif esim sakladi zibini bi o gun gordum
Ben biraz nette yazıları okudum rahatlama bir huzur geldi icime cocugu olmayanlarla ilgili tasvirler ayetlerim mealleri sende oku kuzum belki güc bulursun kendindeİnşâllah cnm ya inşallah bu ayda olmazsa daha takmam zaten kuzu dua ediyorum bu ay Rabbim güldürsün yüzümü diye başkada bişey gelmiyor elimden
Benimde 9 günün kaldı batabenimde 9 günüm kaldı kızlaaaaaarrr geçmiyor zaman
Aynn ihtiyacm vardi bi gunde hepsini aldimOhh bol bol D vitamini alırsın kışa girmeden.
Kardesimin dugunu var cnm. Bide esim askre gidecek o bahanylr bi sure mersindeyimNiye gittin ki canım oraya sen
Saolasn cnmciim amin insllhhhOh oh ne güzel uctun gittin kuş gibi
O kadar sıcak mı ya dikkat et güneş gecmesin he tabi Akdeniz havası anacım oralar hep günlük güneşlik ☀
Mutlu geçsin tatilin upuzuuun sürsün bol bol dolaş yaz sonunu degerlendir canımmİleride daha nice bebeginle gezmeeleeerin olsun
Öylemi canım yzun süre mi olucakaskerde eşinAynn ihtiyacm vardi bi gunde hepsini aldim
Kardesimin dugunu var cnm. Bide esim askre gidecek o bahanylr bi sure mersindeyim
Saolasn cnmciim amin insllhhh
Ole valla 1 saatte nerden nereyeee. Bu kadr sick oldgunu bilmiodm yaa şoka ugradim resmen.sanki gecen sene bu kdr sick deildi.
Herşey gönlünce olur insallahYorum bile yapmak istemiyorum artik gerçekten Allah büyük eşimde dışına vuruyor artık bqya üzüldüğünü yüzüne söyleyince dayanamayıp ağlıyorum mesaj attım demin
Elimdeki 10 günlük hayit hapını da bitirip ilaclari da birakicam artk
Bende de hep aynı belirtiler o yüzden sadece günümü bekliyorumBakalım canim ona hamisizdir ama ben umutlanmiyorum ben kendimi reğli gibi hayel ediyorum
Amin amin inşallahİnsallah kızın olurda adını Meryem koyabilirsin kuzum gönlündeki gibi
Benim 6500 de gözükmemişti:)1500 de kese görünüyor bildiğim kadarıyla
Belim ağrıyor aşırı değil ama ağrıyı hissediyorum otururken rahatsız ediyor beni yerimden kaldırıyor resmenBende de hep aynı belirtiler o yüzden sadece günümü bekliyorum
Kız okumadığım kalmamıştır inan ayy inşallahhh cnmmm ya inşallahhhBen biraz nette yazıları okudum rahatlama bir huzur geldi icime cocugu olmayanlarla ilgili tasvirler ayetlerim mealleri sende oku kuzum belki güc bulursun kendindeinsallah son adet bekleyisin olur Allah kerim
Canım ne zamandan beridir istiyorsunuz.Hayırlısı dememde kesmiyor artık benim cevremdekileri snrm istemiyor musunz yoksa olmuyor mu demeye başlıyorlar
Balım ne zaman öğreneceksinKız okumadığım kalmamıştır inan ayy inşallahhh cnmmm ya inşallahhh
Şafak 6 yavrucum çarşamba gidicem hastaneyeBalım ne zaman öğreneceksin
Yaaa az kalmışŞafak 6 yavrucum çarşamba gidicem hastaneye
Ayy kız ısırırım seniYaaa az kalmışhayırlı haberler alırsın inşallah . İkizlerimiz gelir. Topiğin ilk ikizleri olurlar
amin insAllah cumlemizin cnmHerşey gönlünce olur insallah
Cnm biz yaklaşık iki senedir istiyoruz ama kilo insülin direnci fapan derken bi sure korunduk toplamda bi bucuk senedir korunmuyoruz gecen sene Eylülde kimyasalim oldu hayrlisi elbette insanları takmak istemiyorum ama bazen fazlaca hayat enerjimi emdiklerini hissediyorimCanım ne zamandan beridir istiyorsunuz.
İnsanları çok takma. Yaşın gelince ne zaman evleneceksin evlenince ne zaman çocuk yapacaksın çocuk olunca 2.falan yani hiç bir zaman bu soruları bitmez. Onun için onları çok da umursama. Vakti zamanı gelince Rabbim yüzünü güldürecek inşallah. Bu beklemelerine mükâfat verecektir
Hep aklımdasınız her namazdan sonra muhakkak dua etmeye çalışıyorum. Rabbim kimseyi çok bekletmesin sabır versin bu süreçte. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahAyy kız ısırırım senii şallah bebeğim ya inşallah ikiz mucize olur tek embriyo transfer edildi cnm olsunda yeterki tek çift hiç farketmiyor duanı eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?