Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok hayatim kan tahlili yapmadan süpriz yapmam zaten değer mesela 50 çıksa yapardım suprizi yoksa zaten kaldiramam öyle sonuç alsam

İnşâllah cnm ya inşallah bu ayda olmazsa daha takmam zaten kuzu dua ediyorum bu ay Rabbim güldürsün yüzümü diye başkada bişey gelmiyor elimden
Ben biraz nette yazıları okudum rahatlama bir huzur geldi icime cocugu olmayanlarla ilgili tasvirler ayetlerim mealleri sende oku kuzum belki güc bulursun kendinde insallah son adet bekleyisin olur Allah kerim

Ohh bol bol D vitamini alırsın kışa girmeden.
Aynn ihtiyacm vardi bi gunde hepsini aldim
Niye gittin ki canım oraya sen
Kardesimin dugunu var cnm. Bide esim askre gidecek o bahanylr bi sure mersindeyim
Saolasn cnmciim amin insllhhh
Ole valla 1 saatte nerden nereyeee. Bu kadr sick oldgunu bilmiodm yaa şoka ugradim resmen. sanki gecen sene bu kdr sick deildi.

Öylemi canım yzun süre mi olucakaskerde eşin

Herşey gönlünce olur insallah

Ben biraz nette yazıları okudum rahatlama bir huzur geldi icime cocugu olmayanlarla ilgili tasvirler ayetlerim mealleri sende oku kuzum belki güc bulursun kendinde insallah son adet bekleyisin olur Allah kerim
Kız okumadığım kalmamıştır inan ayy inşallahhh cnmmm ya inşallahhh

Hayırlısı dememde kesmiyor artık benim cevremdekileri snrm istemiyor musunz yoksa olmuyor mu demeye başlıyorlar
Canım ne zamandan beridir istiyorsunuz.
İnsanları çok takma. Yaşın gelince ne zaman evleneceksin evlenince ne zaman çocuk yapacaksın çocuk olunca 2.falan yani hiç bir zaman bu soruları bitmez. Onun için onları çok da umursama. Vakti zamanı gelince Rabbim yüzünü güldürecek inşallah. Bu beklemelerine mükâfat verecektir

Yaaa az kalmış hayırlı haberler alırsın inşallah . İkizlerimiz gelir. Topiğin ilk ikizleri olurlar
Ayy kız ısırırım seni i şallah bebeğim ya inşallah ikiz mucize olur tek embriyo transfer edildi cnm olsunda yeterki tek çift hiç farketmiyor duanı eksik etme

Herşey gönlünce olur insallah
amin insAllah cumlemizin cnm
Cnm biz yaklaşık iki senedir istiyoruz ama kilo insülin direnci fapan derken bi sure korunduk toplamda bi bucuk senedir korunmuyoruz gecen sene Eylülde kimyasalim oldu hayrlisi elbette insanları takmak istemiyorum ama bazen fazlaca hayat enerjimi emdiklerini hissediyorim

Ayy kız ısırırım seni i şallah bebeğim ya inşallah ikiz mucize olur tek embriyo transfer edildi cnm olsunda yeterki tek çift hiç farketmiyor duanı eksik etme
Hep aklımdasınız her namazdan sonra muhakkak dua etmeye çalışıyorum. Rabbim kimseyi çok bekletmesin sabır versin bu süreçte. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…