Aşka mı geldin kız radyoda bi hoca vardı onu getirttin aklıma Allah Allahh can cannnnBossvveerrrr artik sal gitsin
Inanir misin ben dee
allahhhhhhh
Kız o kadar erken çıkmaz ki zaten8 9 gün var canım
Ben çok baktığım için hayali.çizgi gördüm sanırım
Ben 3985 beta hcg yle gittim kese gözükmedi 1000 lerde hiç gözükmez acele etme bence haftalık olarak bakılınca 6 haftalıkken karından gözükürSali carsamba anca gorruz ozaman
Allahın izniyle en kısa zamanda hamile kalırsın sen de inşallah canım.Hoş geldin.
Amin amin Allah razı olsun canım inşallah.. hoş buldumAllahın izniyle en kısa zamanda hamile kalırsın sen de inşallah canım.Hoş geldin.
Ayhh inşallah be duy sesimizi yüce rabbimÖyle canım ayy ne kadan güzel yaaa Allah razı olsun bebegim kiminin parası kiminin duası insallah kabul olurinsallah seninde sana benzeyen boncuk gözlü bir kızın olur
Canım o hataya ben düştüm aman sen düşmeCiddii misinama ignenin etkisi gecmis midir ki bugun 7. Gun oldu asilama yapali. Catlatma ignenin de 9. Gunu
Çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun inşallah tez zamanda. Nasıl oldu acaba ?Merhaba kızlar bende 1 ay önce ikizlerimi kaybettim şimdi adet olmayı bekliyorum en kısa zaman da tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?