Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizzzz nana yok yaaa ben demedim mi sana rahat dur diye be kadin hay milletin derdineeee durmuyo cenen ayni ben

Ha

tamam canım normal o zaman
Tesekkur ederim balim doktor fobim oldu cok merak ediyorum gitmek istiyorum ama o kadin yuzunden gidemiyorum doktora kotu bisey duyucam diye bugun sikayet sitesinde bana bunlari yasatan kadin icin sayfalarca sikayet gordum bana has degilmis tavri ama atamiyorum ustumden bi yandan da merak ediyorum kese oldu mu durumum nasil

8 9 gün var canım

Ben çok baktığım için hayali.çizgi gördüm sanırım
Canım cok silik var gibi ama emi
Canım hamilelik belirtisi ya da değil diyemeyiz ki. Adet belirtisi de olabilir, hamilelik belirtisi de. İnşallah hamileliktir. az kaldı, sabret biraz daha lütfen.
Valla sabredemedim bugün test yaptım.gozum şaşı oldu ama bir türlü göremedim 2. cizgiyi:) daha 5 gün var adete olsa çıkar mıydı ki

Canım cok silik var gibi ama emi

Valla sabredemedim bugün test yaptım.gozum şaşı oldu ama bir türlü göremedim 2. cizgiyi:) daha 5 gün var adete olsa çıkar mıydı ki

Ah canım biz dayabamıyorux hep erken yapıyoruz ben yine 2 3 kala yaparım heralde dayanamayıp

Canım doktoru değiştir olmadı mutlu hissetmediğin bir yerde rahat edemessin

Ah canım biz dayabamıyorux hep erken yapıyoruz ben yine 2 3 kala yaparım heralde dayanamayıp
bende aynen öyleyim kızlar yaa
ama önce bi ovu yapıyorum hani onda da koyu gösterir diyolarya
bakıyorum silik
aman diyorum zaten yok yapıyorum gebelik testini , bembeyaz sayfayla oturuyorum

Ya evde test olunca dayanamıyorum.simdi kalmadı test artık adeti beklerim .zaten sanki hamile değilim gibi.2 çizgi görsem de olmuyor ki o da kimyasal çıkıyor .bekleyelim bakalım hayirlisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…