Hamilelik de olabilir belki kahverengi leke de yerleşme olabilir hcg yaptın mı? Ovü testi hamilelikte de koyulaşıyor ya emin olup öyle mi değerlendirsen acaba, yerleşmeye çalışan bir bebek varsa ilişki iyi olmaz belkiKizlaaaar adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye tahmin ettiğim için ovu testlerine başladım. Her geçen gün biraz daha koyulasiyor. Adetime normalde beş gün var ama erken de olabilirim kahverengi akintim var çünkü, sizce adetten önce bir kez daha yumurtlama olur mu? Ayda iki kez mümkün mü bu?
Kizlar bn bu klomeni kullaniorum ya her gun bi tane ic dedi doktorum yanliz adet agrisi gibi agrim var arada oluo ve arada batma oluo goguslerimde sizlio akintim asiri oluo bu normalmi ii bi seymi bilemedim ilk kez kullaniorum ve adet yeni bitti kiz bu denemek yumurtaliklara faydasimi oluoki acaba
Kizlaaaar adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye tahmin ettiğim için ovu testlerine başladım. Her geçen gün biraz daha koyulasiyor. Adetime normalde beş gün var ama erken de olabilirim kahverengi akintim var çünkü, sizce adetten önce bir kez daha yumurtlama olur mu? Ayda iki kez mümkün mü bu?
Benimde 230 dan bir hafta içinde 1850 e çıkmıştı 8. Haftada ikiz olduğunu öğrenmiştimNormal diye biliyorum çok artmış olmasını düşünüyosan en kötü ihtimal ikizdir
Benimde 230 dan bir hafta içinde 1850 e çıkmıştı 8. Haftada ikiz olduğunu öğrenmiştim
MaleseF ikizlerimin kalbi durdu bir ay önce kurtaj oldumYaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahbizlere de dua edersin artık
MaleseF ikizlerimin kalbi durdu bir ay önce kurtaj oldumyinede dua ederim canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Yapmadım hcg, benim adetten önce kahverengi lekelerim gelir çünkü bir iki gün. Normalde böyle oluyor. O yüzden yerleşmeye baglayamiyorum bu durumu. Öyle bir şey varsa henüz idrarda çıkmaz diye biliyorum. Kan testi de gerçekten içimden gelmiyor nedense adet olacağıma yüzde yüz emin olduğum için.Hamilelik de olabilir belki kahverengi leke de yerleşme olabilir hcg yaptın mı? Ovü testi hamilelikte de koyulaşıyor ya emin olup öyle mi değerlendirsen acaba, yerleşmeye çalışan bir bebek varsa ilişki iyi olmaz belki
İnşallah ya aminnnnnsen ne kadardır evlisin ne zamandır istiyorsunuz bebis
Yapmadım ya aklıma tüküreyim, adetin beşinci günü yumurtalıkta ince sızılar vardı ve sonraki gün yumurtlama akıntısı oldu o gün de sızılar devam etti. Oradan anladım yumurtladigimi.Olabilir canm. Peki adetten hemen sonra da yaptın mı ovu ve gördün mü pik?
Allah en kısa sürede nasip etsin canım benim üzülme hepimizin bebisı olacak inşallah doktora gittin mi hiçKasımda 3 sene olcak canm ama hâla bebişim yok ne kucağımda ne karnımda
Hadi o zaman senden hayırlı haber bekliyoruzEki Görüntüle 2544384
Tamam kızlar sakız falı da olabilir diyor.Kim yazmış bunu acaba ya, sakız fallarına bile taşımışlar.
Yapmadım ya aklıma tüküreyim, adetin beşinci günü yumurtalıkta ince sızılar vardı ve sonraki gün yumurtlama akıntısı oldu o gün de sızılar devam etti. Oradan anladım yumurtladigimi.
Eki Görüntüle 2544384
Tamam kızlar sakız falı da olabilir diyor.Kim yazmış bunu acaba ya, sakız fallarına bile taşımışlar.
Allah en kısa sürede nasip etsin canım benim üzülme hepimizin bebisı olacak inşallah doktora gittin mi hiç
Bende ilk 5 ay korunduk 1 buçuk yılda istedik bende hep hastanelerdeydim bide iyi doktor bulmak da zor son gittiğim doktor tedaviyle kalmıştım ama o da nasip olmadıGitmez miyim canm ya töbe estağfurullah da hastaneden çıkamıyorum nerdeyseSen ne zamandir bekliyorsun. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllahhh
Mümkün olabilir canım takip et bakalımKizlaaaar adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye tahmin ettiğim için ovu testlerine başladım. Her geçen gün biraz daha koyulasiyor. Adetime normalde beş gün var ama erken de olabilirim kahverengi akintim var çünkü, sizce adetten önce bir kez daha yumurtlama olur mu? Ayda iki kez mümkün mü bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?