- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Sanki gidecegim doktorda boyle davranicak bana oyle korkuyorum kiCanım doktoru değiştir olmadı mutlu hissetmediğin bir yerde rahat edemessin
İnşallah canım sende bendeeInşallah güzel haber alirsin canim
İnşallah canım sende bendee
Aynı şekilde bendede test vardı o yüzden duramadım eşim alıp gelmiş sağolsun evlilik tarihimizde bir ilk ben istemedim konusu yoktu öyle kafasına esmiş
Benimde son 8 ama hiç beklenti içinde degilimherhangi bir değişiklik varmı canım peki
.aynen öyle canım sen ne kadardır istiyorsun benim 10.ayımMerak işte insan bir an önce öğrenmek istiyor
Baya edebi sanatlar aracılığıyla gayet nezaketli bir ağız dalaşı olmuş ama kurtulamışlar bandanbosanacagim adamin ilk esinden cocugunun benim alin terimle alacaklarimdan pay almasini istemiyorum.
cocuguma bisey olsa kardesi diye duser mi miras durumlarında mesela kardeşlerden biri ölmüş ve çocuğu yok ise onun payı diğer kardeşlere düşebiliyor. evi kendi üzeriniz alsanız ? boşanınca eşinize birşey düşmeyecek nasılsa.www.kadinlarkulubu.com
konu bu kızlar
Çıkmazdı canım, idrara geçmesi icin zaman lazım.Canım cok silik var gibi ama emi
Valla sabredemedim bugün test yaptım.gozum şaşı oldu ama bir türlü göremedim 2. cizgiyi:) daha 5 gün var adete olsa çıkar mıydı ki
En doğrusu aslında vücudun toplanması bana da doktor 2 ay bekle dedi ama ben ilk adetten sonra başlamak istiyorum zaten picos var bende hemen hamile kalamıyorum o yüzden beklemek istemiyorum hiçEvet zaten tahlillerimde de b12 ve kan değerlerim çok düşük çıktı biraz vücut kendine gelsin diye bekliyoruz :)
Sakin ol canım emin ol düzgün doktora denk gelmek zor iyice arastırSanki gidecegim doktorda boyle davranicak bana oyle korkuyorum ki
bende beklenti içinde değilim ama acaba mı diye kafamda soru işaretleri var tabi kiTelefondaki yumurtlama
Benimde son 8 ama hiç beklenti içinde degilim
Çok nadirmis ama nadirde olsa oluyor diye biliyorumKizlaaaar adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye tahmin ettiğim için ovu testlerine başladım. Her geçen gün biraz daha koyulasiyor. Adetime normalde beş gün var ama erken de olabilirim kahverengi akintim var çünkü, sizce adetten önce bir kez daha yumurtlama olur mu? Ayda iki kez mümkün mü bu?
O zaman adet öncesini de iyi değerlendirmem lazım. Sanırım bu ay çok erken yumurtladigim için tekrar oluyor. İnşallah öyledir ve bu tutar.Çok nadirmis ama nadirde olsa oluyor diye biliyorum
Değerlendir sen canım inşallah da tutar sen calişmalari sıkı tutO zaman adet öncesini de iyi değerlendirmem lazım. Sanırım bu ay çok erken yumurtladigim için tekrar oluyor. İnşallah öyledir ve bu tutar.
Ciceklerim ovü testi siparislerim geldi
Bu kör cahili aydınlatın lütfen nasıl yapacam neye dikkat edecem falan falan iste
Nanaaaaa ben ovulasyonla hamis kaldimgerci 10 gun kullandim ama iyi kullanmisim
Yok ayin 8.de 521.2 ayin 10. Da 1374 cikti 2 katindan fazla artmisss normal mi diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?