Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baya edebi sanatlar aracılığıyla gayet nezaketli bir ağız dalaşı olmuş ama kurtulamışlar bandan

Evet zaten tahlillerimde de b12 ve kan değerlerim çok düşük çıktı biraz vücut kendine gelsin diye bekliyoruz :)
En doğrusu aslında vücudun toplanması bana da doktor 2 ay bekle dedi ama ben ilk adetten sonra başlamak istiyorum zaten picos var bende hemen hamile kalamıyorum o yüzden beklemek istemiyorum hiç

Kizlar bn bu klomeni kullaniorum ya her gun bi tane ic dedi doktorum yanliz adet agrisi gibi agrim var arada oluo ve arada batma oluo goguslerimde sizlio akintim asiri oluo bu normalmi ii bi seymi bilemedim ilk kez kullaniorum ve adet yeni bitti kiz bu denemek yumurtaliklara faydasimi oluoki acaba

Kizlaaaar adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye tahmin ettiğim için ovu testlerine başladım. Her geçen gün biraz daha koyulasiyor. Adetime normalde beş gün var ama erken de olabilirim kahverengi akintim var çünkü, sizce adetten önce bir kez daha yumurtlama olur mu? Ayda iki kez mümkün mü bu?

N Nana Ana gitmis ya konuyuda okudum kiz kotu biseyde dememis kibarca agiz tartismasi olmus ama duzgun bi sekilde ne adamlar varya yazik olmus ama okurken cok guldum insan bu kadar kibar sokamazki lafi ya mudurecigim destekcinim bnada egitim vermelisin insallah cabuk dönersin bize

Çok nadirmis ama nadirde olsa oluyor diye biliyorum

Ciceklerim ovü testi siparislerim geldi

Bu kör cahili aydınlatın lütfen nasıl yapacam neye dikkat edecem falan falan iste

Sabah ilk idrarla yapma. Gün içinde genelde 16:00-18:00 arası öneriliyor 2 saat öncesinde sıvı alımını bırak. Pik görene kadar 1 gu bile aksatma ki bazen yumurtlama 1 gün sürebiliyo ve kaçırmış olma ihtimalin olur. Adet biter bitmez başla bence genelde adeti düzenli olanlar için bittikten 5 gün sonra, düzensizliği olan için 2 yada 3. gün sonra başla diyolar. Ve instagram kullanıyorsan (ki kullanırsın bence ) birgebeningunlugu diye sayfa var ordaki ablaya at test yaptıkça mutlaka dönüş yapıyo onunla bi çok kişi hamile kaldı.
Ben artık bıraktım, yoruldum Elimde 10 ovu var ama bedenimde yorulmuş ki hiç elim bile gitmiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…