- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Aaa hayir bak merak ettim simdiÇin takvimini duydunuz mu doğru çıkıyormuş cinsiyet tabi kesin değil ama her bakanın doğru çıkmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa hayir bak merak ettim simdiÇin takvimini duydunuz mu doğru çıkıyormuş cinsiyet tabi kesin değil ama her bakanın doğru çıkmış
Ahahaha aynenn patladi gittiYa kıymet bikmen lazım bu devirde zor öle erkeği bulmakAllah seni seyyar teyyar mıydı o biz bulduk patladı gitti de tam olsun
![]()
Yaz nete Çin takvimine göre cinsiyet belirleme orada kurallar var bak uygulaAaa hayir bak merak ettim simdi![]()
Sende karadeniz kızısın ordan geliyor olabilir kuzuDışardan hep öyle diyolar ya sevgisini hissetmesem bilmesem zaten sürmez bu iş de yinede insan sinir olabiliyo yeaa![]()
Deli kız yaAhahaha aynenn patladi gitti![]()
Bisey dicem ben 8 eylulde en son adet oldum ben eylulde mi hamile kaldim ekimde miYaz nete Çin takvimine göre cinsiyet belirleme orada kurallar var bak uygula
Sende karadeniz kızısın ordan geliyor olabilir kuzuRabbim bozmasın yuvanızı tabi sen daha iyi tanırsın bana ilk görüşte öle geldi enişte
O çekmemiş o tarafaO da karadeniz erkeği aslında ama benim karadeniz damarım daha baskın heraldeaminn kuzum cümlemizin inşAllah doğru görmüşsün sen
![]()
Ayy biliyor hemende kendini deli ama tatlış olandanBuyrun benim anacim![]()
Tatlislikta beni gecersin anacim hiccc o topa girmeyelimAyy biliyor hemende kendini deli ama tatlış olandan![]()
O çekmemiş o tarafaamin canım bebişle taçlansın yuvanız i şallah huysuz ve tatlı kadın
![]()
Cevap veriyorum a EylülEn son 8 eylulde hamile olan insan kisisi hangi ayda hamile kalmistir
A) eylul
B) ekim
C) yukaridakilerin hepsi
D)yukaridakilerin hicbiri
Dogru cevap ne bilmiyorum ki odul vereyimCevap veriyorum a Eylülkim 1 milyon isterde sandım kendimi
![]()
Seni ısırırım minnoş ilk gün kaynadı kanım sanaTatlislikta beni gecersin anacim hiccc o topa girmeyelim![]()
Sana edilecek en güzel dua bu diye düşünüyorum duamdasın her daimSanırımAy ne güzel dua ettin öyle amin aminn inşAllaaahhh
![]()
Banane banane ödülümü isterimDogru cevap ne bilmiyorum ki odul vereyim![]()