• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dışardan hep öyle diyolar ya sevgisini hissetmesem bilmesem zaten sürmez bu iş de yinede insan sinir olabiliyo yeaa 😆😆
Sende karadeniz kızısın ordan geliyor olabilir kuzu 😀 Rabbim bozmasın yuvanızı tabi sen daha iyi tanırsın bana ilk görüşte öle geldi enişte

Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız

Eklentiler

• F6F3B592-69DD-407D-9265-F8179BEC3CE1.webp
    F6F3B592-69DD-407D-9265-F8179BEC3CE1.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 26
Sende karadeniz kızısın ordan geliyor olabilir kuzu 😀 Rabbim bozmasın yuvanızı tabi sen daha iyi tanırsın bana ilk görüşte öle geldi enişte

O da karadeniz erkeği aslında ama benim karadeniz damarım daha baskın heralde 😆 aminn kuzum cümlemizin inşAllah doğru görmüşsün sen 🤭😂

O da karadeniz erkeği aslında ama benim karadeniz damarım daha baskın heralde 😆 aminn kuzum cümlemizin inşAllah doğru görmüşsün sen 🤭😂
O çekmemiş o tarafa 😀 amin canım bebişle taçlansın yuvanız i şallah huysuz ve tatlı kadın 😀

En son 8 eylulde hamile olan insan kisisi hangi ayda hamile kalmistir
A) eylul
B) ekim
C) yukaridakilerin hepsi
D)yukaridakilerin hicbiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X