Evet bakalim gorucezYani bata 2 gün var. O zaman kanda çıkar ama benimki gibi düşük bir değerle
Amin inşallah canımAmin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah adet olmazsın ve sebebi yerleşen bir bebistir.
Benimki gitmeden onceki gun 6500 civarıydı gözükmedi yani gittiğimde en az 8-9 bin vardı tabiki alttan bakti :/Ultrasonda 3000-5000 arasi gozukur dediler alttan baktirmak istemiyorum
Valla gozukmezse beklerim alttan baktirmayi dusunmuyorumBenimki gitmeden onceki gun 6500 civarıydı gözükmedi yani gittiğimde en az 8-9 bin vardı tabiki alttan bakti :/
Gozun aydin, Allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah4 idrar, 1 kan
Gayet iyi kaçıncı gününDüşük galiba
Giderek kopkoyu olur inşallah cnmBi kaç tane daha var edicem inşallah:)
Bence çarşamba filan git daha iyi olur:)Valla gozukmezse beklerim alttan baktirmayi dusunmuyorum
Inşallah senide çok merak ediyorum, Rabbim.insallah bu sefer nasip eder bir daha aratmadanGiderek kopkoyu olur inşallah cnm ❤
Bakalim kuzucum gozukucem isteBence çarşamba filan git daha iyi olur:)
Hadi bakalım bekliyoruz o zaman güzel haberleri :)Bakalim kuzucum gozukucem iste
İnsallah balim insallah guzel haberlerle gelirimHadi bakalım bekliyoruz o zaman güzel haberleri :)
Canımmm çok sevindim yaaa bu ay bereketli oldu maşallah hamişlerimizeGecen aylarda daha fazlaydi aslinda belirti. Şuan bel agrım var biraz, karnımın alt kısmında gerginlik oluyor arada ve bazende kasik batması.
6. Günüm adet geçeliGayet iyi kaçıncı günün
Onu kullanırken klomen de kullanıyordum artık hangisi ise yaradı bilmiyorumFayda etmedi mi peki canm
Gözün aydın canım bebisin büyüyorCok sukur
Çok sevindim canım hayırlı sağlıklı4 idrar, 1 kan
Amin canım Allah razı olsunAllah sabır versin inş bidaha sağlıkla devam eder hamileliğin cnm
Hadi hayırlı olsun canım sağlıklı hayirli evlat olur inşallahBöyle cıktı sonuç bana çizgi var gibi geldi ama yarın sabah tekrarliycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?