Onu kullanırken klomen de kullanıyordum artık hangisi ise yaradı bilmiyorum
Öyle valla hayırlısı olsun artık inşallah bizde tez zamanda güzel haberler veririzişe yarasında hangisi olursa artık
Hadi bakalım inşallah Rabbim nasip etmiştirCanımmm çok sevindim yaaa bu ay bereketli oldu maşallah hamişlerimize
Sağlıkla devam etsin inşallah bizide haberdar et
Sıra bizdeBeklemekseni bizimde aynı benimde 6 gün oldu çatlayalı yumoş
Herhalde geç dollenmedir büyük ihtimal, benim ilk gebeligimde oyleydi6. Günüm adet geçeli
Amin inşallah, Rabbim her isteyene nasip etsin inşallahHadi hayırlı olsun canım sağlıklı hayirli evlat olur inşallah
Henüz yumurtlama olmamış, ıkiside aynı koyuluga gelene kadar devam diyorEki Görüntüle 2544603 ben bugün ilk defa ovulasiontest yapmaya başladım ne diyo buu?
Canım korkma bence sonucun iyi gayet rahat ol stres yapmaCok sukur kuzum cok sukur pazartesi gidicem artik gormeye insallah guzel sonuclar alirim cok korkuyorum
Ayyyy ciddi misin korkardım benAyyy kizlaaar evimize yavru bi fare girmis ogleden beri onunla ugrasiorzcok ekşınlı dakkalr yasadik. Kac defa elimzden kacti. Salonda su an alt ust ettik kiyamadim bi turlu uzerine basip yakalamya. Annemle kardesim hala ugrasiolr
Ay canım inş bizede nasip olmuştur bizimledir benişCanımmm çok sevindim yaaa bu ay bereketli oldu maşallah hamişlerimize
Sağlıkla devam etsin inşallah bizide haberdar et
Sıra bizdeBeklemekseni bizimde aynı benimde 6 gün oldu çatlayalı yumoş
Canım silik daha koyu olması şazım hergün yapmaya devam rtEki Görüntüle 2544603 ben bugün ilk defa ovulasiontest yapmaya başladım ne diyo buu?
Canım ben 5gün varken yapmıştım çıkmıştı erken gebelik testi değildide inşallah hamişsindirMrb arkadaşlar benim adetime yarın 4 gün kalıyor bu lapoquickin erken gebelik testini yapsam çıkar mı acaba yoksa bi iki gün daha mı beklesem sabretmek çok zor ya☺☺
Ama 11 gün geciktimCanım silik daha koyu olması şazım hergün yapmaya devam rt
İnsallah canım çok sağol bugün normal gebelik testinden yaptım çıkmadı ya ondan Biraz daha beklim diyomCanım ben 5gün varken yapmıştım çıkmıştı erken gebelik testi değildide inşallah hamişsindir
Erken gebelik gösterebilir supheliysen bi yap istersen inşallah vardır canımİnsallah canım çok sağol bugün normal gebelik testinden yaptım çıkmadı ya ondan Biraz daha beklim diyom
Alla alla bilemedim canım o ovulasyon testi miydiAma 11 gün geciktimben anlamadım beni yaa
Evet 11 gün geciktikten sora ovulasiontesti nasıl çıkarki normalde? Hamile olabilirmiyimki nasıl olması gerekiyo o test hamileysem anlamıyorumAlla alla bilemedim canım o ovulasyon testi miydi
Canım silik mutlaka çıkar ama önemli olan koyu olmasıEvet 11 gün geciktikten sora ovulasiontesti nasıl çıkarki normalde? Hamile olabilirmiyimki nasıl olması gerekiyo o test hamileysem anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?