yaaa canım benim ben de sendenim anlıyorum seni :)İnşallah be canım ama ben her zaman en kötüsünü düşündüğüm için hamilemiyim diye düşünemiyorum :)
Bende bel agrisi oluodu cnm. Akintm cok azdi. Kasik agrisi da bi iki defa olduKızlar bata 6 gün var yani beni rahatsız eden şeyler var özellikle bel ağrısı miğde yanması ve bazen sağ bazen sol tarftan vuran kasık ağrıları Ve Akıntım var hamişler sizde böyle şeyler olmuşmuydu
Sen ne kadar süredir istiyosun canımyaaa canım benim ben de sendenim anlıyorum seni :)
Test yapsaydın anlamış olurdun canım çünkü yumurtlamanın ne zaman olucagı pek belli olmuyor ama inş tutmuşturyumurtlama takibi yapamadım emin olamadığım için yoktur diye çok korkuyorum kesin oldu dediğim aylarda adet olmaktan çok sıkıldım, deneyebildiğimiz günler 20. 21. günlere denk geliyor yumurtlamayı kaçırmış olabilir miyim diye endişe ediyorum canım ya akıntım da var adet mi olucam acaba
Kist öyle belirti vermez bence enfeksiyon belki olabilir ama bilemem tabi canım dinleme kendini bence adetini bekleAy ne biliyim kuzu yaa çünkü ben vücudumu dinlemem öyle çok resmen eğilip kalktığımda belim zorluyo kasıklarımdada nasıl desem hem ağrı hem yanma var ateş basıyo sanki
Can bak şuan ağrı yok bi gidip bi geliyor :) akıntım normalde olmuyo benim şimdi şeffaf tortumsu bi akıntı oluyor oda günde 1 veya 2 kere en belirgin hissettiğim kasık ve bel hamilelik olsa güzel olurda ben kist değildir diye inşallah dua ediyorumBende bel agrisi oluodu cnm. Akintm cok azdi. Kasik agrisi da bi iki defa oldu
Aynen benimde bastırınca acıyo baya bide grip oldum bazıları şey yzmış bazı kadınlar hamileliğini öğrenmeden önce grip geçirirmiş bağışıklık çökermiş umutlandırıyorum kendimi işteCanım benimde göğüslerimde hassaslık var , dokunamayacak kadar değil ama yine de acıyor
Kasığımda bugün çok enteresan ağrılar vardı, hatta bi ara ayaklarıma kadar vurdu , bunun dışında aynı herşey canım , test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Bir kaç güne kadar bi ovulasyonla bakarım varmı koyulaşma diye
Kuzu enfeksiyon olduğunda bende yanma falan oluyor birde kaşıntı enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ya vallahi dinlemiyorum o beni dinliyorKist öyle belirti vermez bence enfeksiyon belki olabilir ama bilemem tabi canım dinleme kendini bence adetini bekle
ben evlendiğim günden beri istiyorumSen ne kadar süredir istiyosun canım
Her agri kist deil ki ama kotusunu dusunme hic. Millet ne beklerken hamis cikio. Insllh senn de oledir. Benm kasik batmasi oldgunda keskin bi sekilde olmustu. Ogrendikten sonra da bazen gulerken agriodu yeni diyeCan bak şuan ağrı yok bi gidip bi geliyor :) akıntım normalde olmuyo benim şimdi şeffaf tortumsu bi akıntı oluyor oda günde 1 veya 2 kere en belirgin hissettiğim kasık ve bel hamilelik olsa güzel olurda ben kist değildir diye inşallah dua ediyorum
Olur inşallah canım bizde 1 yıllık evliyiz 6 aydır istiyoruz ama sorsan bana 6 yıl gibi geliyor :)ben evlendiğim günden beri istiyorumama eşim biraz daha bekleyelim diyordu artık o da istiyor benden çok istemeye başladı diyebilirim şimdi de denk getiremiyoruz
inşallaah canım amin, ben değilsem de inşallah sen hamilesindirTest yapsaydın anlamış olurdun canım çünkü yumurtlamanın ne zaman olucagı pek belli olmuyor ama inş tutmuştur
cidden ben normalde belirti falan anlayamıyorum bazıları diyoya bende uyku hali vardı belirti olarak e bende uyku hep var mesela ama bende adet belirtisi olmuyıdu pek olduğum gün biraz sancım olurdu şimdi baya baya hissediyorum şimdi hamile değilsem dahada belirtiye inanmam :))Her agri kist deil ki ama kotusunu dusunme hic. Millet ne beklerken hamis cikio. Insllh senn de oledir. Benm kasik batmasi oldgunda keskin bi sekilde olmustu. Ogrendikten sonra da bazen gulerken agriodu yeni diyegenelde surekli ve kucuk ince batmalar oldgnda adet gelir. Ama keskin agrilrsa canini acitrsa bebkktir
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın. İnşallah belirtilerin hamileliktendir :)Olur inşallah canım bizde 1 yıllık evliyiz 6 aydır istiyoruz ama sorsan bana 6 yıl gibi geliyor :)
İnşallah kuzum kendimi hazırlıyorum psikolojikmen değilsem şunu denerim bunu denerim diye böyle daha rahat oluyorumRabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın. İnşallah belirtilerin hamileliktendir :)
Kiz inan ki bende de uyku hali hic olmadi diyebilirimcidden ben normalde belirti falan anlayamıyorum bazıları diyoya bende uyku hali vardı belirti olarak e bende uyku hep var mesela ama bende adet belirtisi olmuyıdu pek olduğum gün biraz sancım olurdu şimdi baya baya hissediyorum şimdi hamile değilsem dahada belirtiye inanmam :))
Fatma masallah cnm 11 haftalık olmuşsun yaaKiz inan ki bende de uyku hali hic olmadi diyebilirimson 2 3 gun kala bi iki defa gece 11 gibiydi yorgun hssettm bide atesim cikmisti yarm saat uyudum kalktm uykumu almistm normlde de gec yatip gec kalkiodm. Herkeste farkli oluo iste belirtiler
Karın ağrısı falan yapıyor canım kasıkta batma da yapıyor geçirmiştim bir kere ama tabi enfeksiyon olcak değil bebiştir inşallahKuzu enfeksiyon olduğunda bende yanma falan oluyor birde kaşıntı enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ya vallahi dinlemiyorum o beni dinliyor
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun inşinşallaah canım amin, ben değilsem de inşallah sen hamilesindir
Ben 10.gün laboquik erken gebelik yaptım cikmadi, 11.gün normal gebelik yaptım silik cıktı, laboquik erken gebeliği daha öncede yapmıştım varken cikmamistiMrb arkadaşlar benim adetime yarın 4 gün kalıyor bu lapoquickin erken gebelik testini yapsam çıkar mı acaba yoksa bi iki gün daha mı beklesem sabretmek çok zor ya☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?