Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bel agrisi oluodu cnm. Akintm cok azdi. Kasik agrisi da bi iki defa oldu

Test yapsaydın anlamış olurdun canım çünkü yumurtlamanın ne zaman olucagı pek belli olmuyor ama inş tutmuştur

Ay ne biliyim kuzu yaa çünkü ben vücudumu dinlemem öyle çok resmen eğilip kalktığımda belim zorluyo kasıklarımdada nasıl desem hem ağrı hem yanma var ateş basıyo sanki
Kist öyle belirti vermez bence enfeksiyon belki olabilir ama bilemem tabi canım dinleme kendini bence adetini bekle

Bende bel agrisi oluodu cnm. Akintm cok azdi. Kasik agrisi da bi iki defa oldu
Can bak şuan ağrı yok bi gidip bi geliyor :) akıntım normalde olmuyo benim şimdi şeffaf tortumsu bi akıntı oluyor oda günde 1 veya 2 kere en belirgin hissettiğim kasık ve bel hamilelik olsa güzel olurda ben kist değildir diye inşallah dua ediyorum

Aynen benimde bastırınca acıyo baya bide grip oldum bazıları şey yzmış bazı kadınlar hamileliğini öğrenmeden önce grip geçirirmiş bağışıklık çökermiş umutlandırıyorum kendimi işte aynen birkaç güne bak canım bende bakarım zaten

Kist öyle belirti vermez bence enfeksiyon belki olabilir ama bilemem tabi canım dinleme kendini bence adetini bekle
Kuzu enfeksiyon olduğunda bende yanma falan oluyor birde kaşıntı enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ya vallahi dinlemiyorum o beni dinliyor

Her agri kist deil ki ama kotusunu dusunme hic. Millet ne beklerken hamis cikio. Insllh senn de oledir. Benm kasik batmasi oldgunda keskin bi sekilde olmustu. Ogrendikten sonra da bazen gulerken agriodu yeni diye genelde surekli ve kucuk ince batmalar oldgnda adet gelir. Ama keskin agrilrsa canini acitrsa bebkktir

ben evlendiğim günden beri istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyordu artık o da istiyor benden çok istemeye başladı diyebilirim şimdi de denk getiremiyoruz
Olur inşallah canım bizde 1 yıllık evliyiz 6 aydır istiyoruz ama sorsan bana 6 yıl gibi geliyor :)

cidden ben normalde belirti falan anlayamıyorum bazıları diyoya bende uyku hali vardı belirti olarak e bende uyku hep var mesela ama bende adet belirtisi olmuyıdu pek olduğum gün biraz sancım olurdu şimdi baya baya hissediyorum şimdi hamile değilsem dahada belirtiye inanmam :))

Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın. İnşallah belirtilerin hamileliktendir :)
İnşallah kuzum kendimi hazırlıyorum psikolojikmen değilsem şunu denerim bunu denerim diye böyle daha rahat oluyorum

Kiz inan ki bende de uyku hali hic olmadi diyebilirim son 2 3 gun kala bi iki defa gece 11 gibiydi yorgun hssettm bide atesim cikmisti yarm saat uyudum kalktm uykumu almistm normlde de gec yatip gec kalkiodm. Herkeste farkli oluo iste belirtiler

Kiz inan ki bende de uyku hali hic olmadi diyebilirim son 2 3 gun kala bi iki defa gece 11 gibiydi yorgun hssettm bide atesim cikmisti yarm saat uyudum kalktm uykumu almistm normlde de gec yatip gec kalkiodm. Herkeste farkli oluo iste belirtiler
Fatma masallah cnm 11 haftalık olmuşsun yaa

Kuzu enfeksiyon olduğunda bende yanma falan oluyor birde kaşıntı enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ya vallahi dinlemiyorum o beni dinliyor
Karın ağrısı falan yapıyor canım kasıkta batma da yapıyor geçirmiştim bir kere ama tabi enfeksiyon olcak değil bebiştir inşallah dinlesin seni dinlesin

Mrb arkadaşlar benim adetime yarın 4 gün kalıyor bu lapoquickin erken gebelik testini yapsam çıkar mı acaba yoksa bi iki gün daha mı beklesem sabretmek çok zor ya☺☺
Ben 10.gün laboquik erken gebelik yaptım cikmadi, 11.gün normal gebelik yaptım silik cıktı, laboquik erken gebeliği daha öncede yapmıştım varken cikmamisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…