Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 10.gün laboquik erken gebelik yaptım cikmadi, 11.gün normal gebelik yaptım silik cıktı, laboquik erken gebeliği daha öncede yapmıştım varken cikmamisti
Hımm pek güveni yok yani bi tanede normal gebelik var ondan da denerim artık

Kiz inan ki bende de uyku hali hic olmadi diyebilirim son 2 3 gun kala bi iki defa gece 11 gibiydi yorgun hssettm bide atesim cikmisti yarm saat uyudum kalktm uykumu almistm normlde de gec yatip gec kalkiodm. Herkeste farkli oluo iste belirtiler
Evet kuzu aslında belirti sormamız bile saçma çünkü her bünye farklı yani

Karın ağrısı falan yapıyor canım kasıkta batma da yapıyor geçirmiştim bir kere ama tabi enfeksiyon olcak değil bebiştir inşallah dinlesin seni dinlesin
Bende geçirdim yaa yeni evlendiğim zaman falan 3 kere üst üste bide hepsinde kaşıntım yanmam oldu.. inşallah bu ay yüzümüz güler ya artık hayatımızın odak noktası bu oldu

Evet yaaa benm minnak artk minnakliktan cikti hamdolsn mersine gelmden once dr a gittim insan seklini almisti Rabbim tekrr nasip etsin sana da
Kuzu cinsiyet tahmini varmı yada sen ne hissediyorsun

Kuzu cinsiyet tahmini varmı yada sen ne hissediyorsun
Kiz inan ki hic bisy hissetmiorm ama hep erkk goruyorm ruyalrmda. Bni goren de erkk dio kendimi artk erkk anasi olrak gormye basldim. Bak sana carsmba gunku fotosunu atim.

Eklentiler

• IMG-20191009-WA0002.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 29
Aynn ole. Rabbim hayrli zamnda versin insllh. Gelince de kismetyle bereketyle gelsn insllh.
Çoook amin kuzum
Kiz inan ki hic bisy hissetmiorm ama hep erkk goruyorm ruyalrmda. Bni goren de erkk dio kendimi artk erkk anasi olrak gormye basldim. Bak sana carsmba gunku fotosunu atim.
Ay yaa maşallah 41 kere.. erkek bebek güzelleştiriyomuş anneyi bayaa :)

Çoook amin kuzum
Ay yaa maşallah 41 kere.. erkek bebek güzelleştiriyomuş anneyi bayaa :)
Bana da guzllesmissin dedi yengem dun. bide ben tatlidan sogudum 3 4 aydir yemiorm. Eksi veya tuzlu yiyorm. Erkk analari da biz de oyleydik dio dedim tmmdr pipili gelio yoldaa

Sperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim Ben

Bana da guzllesmissin dedi yengem dun. bide ben tatlidan sogudum 3 4 aydir yemiorm. Eksi veya tuzlu yiyorm. Erkk analari da biz de oyleydik dio dedim tmmdr pipili gelio yoldaa
Hahahahhaah seninki kesin pipili :))
Allahım ne güzel bekleyişler yavvv

Hahahahhaah seninki kesin pipili :))
Allahım ne güzel bekleyişler yavvv
Size de nasip olcak cnm. Bosuna uzme tatli canini. Sonucta seni duyan goren var. Sana mucizeni verince ii ki simdi olmus diceksin.yeter ki hayrli olani dile. Neden neden diye dusunnce gizli isyan gibi oluo hasa. Elinzden geleni yapinAllha birakin. Su an hmileym diye demiorm ki inan ki. Ben hayatim boyunca bole bekledim ve kismet etti Rabbim. Ve ii ki daha once bu istedgim olmamis dedim. Kimseye faydasi da olmuo hem uzulmenin dimi

Tabiki öyle kuzum cidden bende beklediğime değecek diyorum mutlaka iyi ki şimdi olmuş dicem çünkü Rabbim bizim iyiliğimizi bizden daha çok bilir ben ona teslimin o ne zaman ol derse olur :)

Tabiki öyle kuzum cidden bende beklediğime değecek diyorum mutlaka iyi ki şimdi olmuş dicem çünkü Rabbim bizim iyiliğimizi bizden daha çok bilir ben ona teslimin o ne zaman ol derse olur :)
O zamn kocisinle keyf sur iice suyunu cikar .

Bende hepsi olmuştu canımm griptim ona bağlamıştım eklem ağrısı diye bel ağrısını, kasıklarıda üşüttüm sanmıştım ama hamişmişim inşllah sende hamişsindir nekadar var bat a

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…