- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Hımm pek güveni yok yani bi tanede normal gebelik var ondan da denerim artıkBen 10.gün laboquik erken gebelik yaptım cikmadi, 11.gün normal gebelik yaptım silik cıktı, laboquik erken gebeliği daha öncede yapmıştım varken cikmamisti
Evet kuzu aslında belirti sormamız bile saçma çünkü her bünye farklı yaniKiz inan ki bende de uyku hali hic olmadi diyebilirimson 2 3 gun kala bi iki defa gece 11 gibiydi yorgun hssettm bide atesim cikmisti yarm saat uyudum kalktm uykumu almistm normlde de gec yatip gec kalkiodm. Herkeste farkli oluo iste belirtiler
Bende geçirdim yaa yeni evlendiğim zaman falan 3 kere üst üste bide hepsinde kaşıntım yanmam oldu.. inşallah bu ay yüzümüz güler ya artık hayatımızın odak noktası bu olduKarın ağrısı falan yapıyor canım kasıkta batma da yapıyor geçirmiştim bir kere ama tabi enfeksiyon olcak değil bebiştir inşallahdinlesin seni dinlesin
Aynen canım inşallah Allahım yüzümüze gülerBende geçirdim yaa yeni evlendiğim zaman falan 3 kere üst üste bide hepsinde kaşıntım yanmam oldu.. inşallah bu ay yüzümüz güler ya artık hayatımızın odak noktası bu oldu
Evet yaaa benm minnak artk minnakliktan cikti hamdolsnFatma masallah cnm 11 haftalık olmuşsun yaa
İnşallah kuzum inşallahAynen canım inşallah Allahım yüzümüze güler
Kuzu cinsiyet tahmini varmı yada sen ne hissediyorsunEvet yaaa benm minnak artk minnakliktan cikti hamdolsnmersine gelmden once dr a gittim insan seklini almisti Rabbim tekrr nasip etsin sana da
Aynn ole. Rabbim hayrli zamnda versin insllh. Gelince de kismetyle bereketyle gelsn insllh.Evet kuzu aslında belirti sormamız bile saçma çünkü her bünye farklı yani
Kiz inan ki hic bisy hissetmiorm ama hep erkk goruyorm ruyalrmda. Bni goren de erkk dioKuzu cinsiyet tahmini varmı yada sen ne hissediyorsun
Çoook amin kuzumAynn ole. Rabbim hayrli zamnda versin insllh. Gelince de kismetyle bereketyle gelsn insllh.
Ay yaa maşallah 41 kere.. erkek bebek güzelleştiriyomuş anneyi bayaa :)Kiz inan ki hic bisy hissetmiorm ama hep erkk goruyorm ruyalrmda. Bni goren de erkk diokendimi artk erkk anasi olrak gormye basldim. Bak sana carsmba gunku fotosunu atim.
Bana da guzllesmissin dedi yengem dun.Çoook amin kuzum
Ay yaa maşallah 41 kere.. erkek bebek güzelleştiriyomuş anneyi bayaa :)
Hahahahhaah seninki kesin pipili :))Bana da guzllesmissin dedi yengem dun.bide ben tatlidan sogudum 3 4 aydir yemiorm. Eksi veya tuzlu yiyorm. Erkk analari da biz de oyleydik dio dedim tmmdr pipili gelio yoldaa
Size de nasip olcak cnm. Bosuna uzme tatli canini. Sonucta seni duyan goren var. Sana mucizeni verince ii ki simdi olmus diceksin.yeter ki hayrli olani dile. Neden neden diye dusunnce gizli isyan gibi oluo hasa. Elinzden geleni yapinAllha birakin. Su an hmileym diye demiorm ki inan ki. Ben hayatim boyunca bole bekledim ve kismet etti Rabbim. Ve ii ki daha once bu istedgim olmamis dedim. Kimseye faydasi da olmuo hem uzulmenin dimiHahahahhaah seninki kesin pipili :))
Allahım ne güzel bekleyişler yavvv
Tabiki öyle kuzum cidden bende beklediğime değecek diyorum mutlaka iyi ki şimdi olmuş dicem çünkü Rabbim bizim iyiliğimizi bizden daha çok bilir ben ona teslimin o ne zaman ol derse olur :)Size de nasip olcak cnm. Bosuna uzme tatli canini. Sonucta seni duyan goren var. Sana mucizeni verince ii ki simdi olmus diceksin.yeter ki hayrli olani dile. Neden neden diye dusunnce gizli isyan gibi oluo hasa. Elinzden geleni yapinAllha birakin. Su an hmileym diye demiorm ki inan ki. Ben hayatim boyunca bole bekledim ve kismet etti Rabbim. Ve ii ki daha once bu istedgim olmamis dedim. Kimseye faydasi da olmuo hem uzulmenin dimi
Bekle tabi herkesin farklı belki daha yeni idrara geçer inşallah hayırlı haberler alırsın canımmİnsallah canım çok sağol bugün normal gebelik testinden yaptım çıkmadı ya ondan Biraz daha beklim diyom ☺
O zamn kocisinle keyf sur iiceTabiki öyle kuzum cidden bende beklediğime değecek diyorum mutlaka iyi ki şimdi olmuş dicem çünkü Rabbim bizim iyiliğimizi bizden daha çok bilir ben ona teslimin o ne zaman ol derse olur :)
Bende hepsi olmuştu canımm griptim ona bağlamıştım eklem ağrısı diye bel ağrısını, kasıklarıda üşüttüm sanmıştım ama hamişmişimKızlar bata 6 gün var yani beni rahatsız eden şeyler var özellikle bel ağrısı miğde yanması ve bazen sağ bazen sol tarftan vuran kasık ağrıları Ve Akıntım var hamişler sizde böyle şeyler olmuşmuydu
Öyle valla hayırlısı olsun artık inşallah bizde tez zamanda güzel haberler veririz
Kız sen hamis hamis ne geziyon bu saatte daha uyumamissinNe çok istiyorum anlatamammm, aminnnn çok çok aminn inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?