Nana bu rahat durmaz ki saolsnN Nana Ana ve @Loriklorik canlar nerdesiniz kiz hadi nanayi bilioruz mecbur beklicez onu lorik hanim nerdesiniz efendim hadi bn ew bakioz hastane die saliya kadar yokum sn nerdesin kiz nananin boslugu dolmaz ama en azindan ses yap kiz bi goster kndini aa cok ayip
Nana herkez seni bklior hamisler cogalio tahmin ettigin gibi
Gerck dejavuyu yasamissin kizAy fatma okurken yorumunu dejavu yasadim o kadar gercektiki demekki ruyamda gordum bn bu yazilarini unuttum sonra cok tuhafti kiz yazinin sonunu bile ezbere bilir gibi okudum ay
çok iyiymis ben de bakayım bari.yada adetten hemen sonra başlayayım bu sefer. ben tahmini yum. tarhine göre ayarlamistm.hoc sasmazdi diye.ama işte kaçırdım belki de gününü bilmiyorum kiErken yumurtladın demekki canım ben ovu kullanmıştım gitti gidiyordan almıştım 30 test 2 gebelik testi 1 erken gebelik 35 tl falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
yok gitmedim doktora.gitmeyi de dusunmuyorum canım şimdilik.Bnde hic kullanmadim ama arkadaslardan bildigimiz kadariyla faydasi oluo biz gibi duzemsiz adetler icin faydali yanlis anlama bn doktora gidiorum artik die almadim yoksa alcaktim , sen doktora gidip konustunmu durumunu ?
Amin canımm inşallahhhhhİnsallah canım Rabbim seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
Sağol canım belki 1 ay daha normal denerimTekli olarak da satılıyor ama tek 1 tane yetmez kesinlikle :) Ben sana instagramda birgebeningunlugu sayfasını öneririm test yaptıkça ordaki ablaya atıp ona da takibini yaptırabiliyosun, inşAllah rast gelir
Bakalım inşallah merakla bekliyorum :)Olabilir valla2 3 haftya gider bakarm belki gosterr kendini
Eczaneden olunca pahalı oluyor internetten almak çok uygun, ınstagramda birgebeningunlugu var ben en son ondan aldım daha öncede n11 den aldım 3 4 defa ama çok işe yarıyor bencekızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
Ben şöyle bir şeye ratlamistim belki sana yardımcı olur.Sperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim Ben
Sendemi gripsin ay inşallah hamişizdirKiz bnde geberiom 2 haftayi gecti bn anca okuyominsallah guzel hberler cogalirda bu ay rekor kirilir
Canım ben cuma akşamı inanılmaz burnum aktı burnum tıkandı sürekli hapşurdum gözlerimde yanma oluyor sanki hiç uyumamış gibi ağlamış gibi oluyor gözlerim ben gribim diye düşünüyorum öyle olur diye hamişlik olabilirmi bilemedimSorma vallabelirtileri o yüzden başta gribe bağladım hiç beklemiyordum ama hamileymişim..bide şeyi farkettim gözlerim sulanık gibi oldu hep ben grip falan olduğumda öyle olmazdı böyle gözlerimde değişik bişey vardı onu farkettim anlam verememiştim sendede oldumu öyle canım❤❤
Bide grip birkaç gün sürer benim 1gün ağır geçti sonra azaldı ama hala gözlerde yanma var bilemedimCanım ben cuma akşamı inanılmaz burnum aktı burnum tıkandı sürekli hapşurdum gözlerimde yanma oluyor sanki hiç uyumamış gibi ağlamış gibi oluyor gözlerim ben gribim diye düşünüyorum öyle olur diye hamişlik olabilirmi bilemediminşallah ondandır❤❤ Göğüslerim inanılmaz acımaya başladı normalde adetimde bile acımaz benim göğsüm
Evet benim oBen şöyle bir şeye ratlamistim belki sana yardımcı olur.
İnşlh Rabbim dizede nasip etsin ben 10 haftalık hamileyim 2 sene benimde olmuyordu birden hamile olduğumu öğrendimKızlar gerçekten gebe misinizben olmaya çalışıyorumda gebeyim deyince evrene Msj mı gidiyor
Tahmin edebiliorum cok sknti dugun ewi haftayada bizim dugun var , aa bilmiodum lorik uzaklasma kararini olsun zaten tedavi surecinde ii olur belkiNana bu rahat durmaz ki saolsnloriki da uzaklasma karari almis bi sure. Kafasini dinlesn az.
Ben de cok yogunuuum. Bitmi bu temiiizliiikdugun eviyiz cok zor
Aynn bi tuhaf oldum ya cok degisikGerck dejavuyu yasamissin kizcok degisik bi his . Bi yandan da korkuo insan gercktn
Hmm keske gitseydin kontrol amacli bisey olmaz sonucdayok gitmedim doktora.gitmeyi de dusunmuyorum canım şimdilik.
Bizim de haftya pazar dugunumzTahmin edebiliorum cok sknti dugun ewi haftayada bizim dugun var , aa bilmiodum lorik uzaklasma kararini olsun zaten tedavi surecinde ii olur belki
Baska kiz kardes olmyinca is basa dusuyo malesefAynn bi tuhaf oldum ya cok degisiksen kendini cok yorma unutme bebisi ise guce kaptirma kndini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?