Ben de de tam tersiWalla ben kndi babam olunca utaniom ama esimin tarafinin dugunuya oooo ne dökturcem oh ohh senin yerinede oynarm
Bi teyzem yolda gelio saolsn. O yardim eder de . Baba tarafiAa o kotuymus teyzen halan yokmu kuzum yardim etseler , sen madem dinlenerek yap is cok zorlama kndini rabbim korusun insallah bisey olmaz
Canım gitti gidiyordan yada n11 den alabilirsinHanımlar şu ovü testini nereden alıyorsunuz site ismi felan varmı hiç kullanmadım eczanede pahalı diyorsunuzyardımcı olun pls.
Ben gittigidiyordan almıştım ama n11de de var laboquick oluyor genelde, fiyatı uygun ve doğru gösteriyor, yine başka markalarda araştırırsınHanımlar şu ovü testini nereden alıyorsunuz site ismi felan varmı hiç kullanmadım eczanede pahalı diyorsunuzyardımcı olun pls.
Teşekkür ederimBen gittigidiyordan almıştım ama n11de de var laboquick oluyor genelde, fiyatı uygun ve doğru gösteriyor, yine başka markalarda araştırırsın
Teşekkür ederimCanım gitti gidiyordan yada n11 den alabilirsin
29,90 lira 30 tane+2 gebelik testi aldımBen gittigidiyordan almıştım ama n11de de var laboquick oluyor genelde, fiyatı uygun ve doğru gösteriyor, yine başka markalarda araştırırsın
30 ovulasyon 10 gebelik 32 tlaldım gitti gidiyor dan29,90 lira 30 tane+2 gebelik testi aldımfiyat iyimidir?
Hee kazıklandım30 ovulasyon 10 gebelik 32 tlaldım gitti gidiyor dan
İyi gibi ama ben 18li almıştım 2 gebelik testi vardı biri bozuk çıktı 20küsurdu galiba hatırlamıyorum, boşver eczaneye göre her türlü uygun oluyor29,90 lira 30 tane+2 gebelik testi aldımfiyat iyimidir?
Hadi walla diom ya bildigin su gibi terliom normLde terlemm öle hastaliga yoruorum acikcasi ama sanmiorum bebis oldugunu cok erken belki ilacdandirYatağa yattığında ateş basıyormu soğuk yer arıyomusunvalla ben kafayı yedim bi ateş basıyordu saatlerce uykuya dalamıyordum şükür şimdi yok ayyy ne değişik bişey ama eşim diyor çok sıcak oluyosun bebiş var o yapıyor bide beni düşün diyorum
Aman olur bisekilde sen cok yorma yinede dinlen tahmin ediorum ayni bizimkiler gibi baba tarafi tırt ana tarafi yardim edioBen de de tam tersi
Oyna kiz vallaaa
Bi teyzem yolda gelio saolsn. O yardim eder de . Baba tarafigenc kizlri oldgu halde hic demediler gelsnler bikac gun yardmci olsnlr. Biraz sorunlulr bu yonden.
Canım olabilir yumurtlama önemliEki Görüntüle 2544778
Kızlar bir bakın bu ay ihtimal var mı bat 16 ekiim 2 gün kaldı, işaretlediğim günlerde deneyebildik
Anım instagramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var orda ki abladan aldım ben testleride kaliteli ve sana yardımcı oluyor bence ordan alHanımlar şu ovü testini nereden alıyorsunuz site ismi felan varmı hiç kullanmadım eczanede pahalı diyorsunuzyardımcı olun pls.
Ovulayım testi yapmadıysan bu takvimlere çok güvenme canım değişiyor bazı kişilerdeEki Görüntüle 2544778
Kızlar bir bakın bu ay ihtimal var mı bat 16 ekiim 2 gün kaldı, işaretlediğim günlerde deneyebildik
Kaçırmış olabilirsin döngümüz aynı gibi ben 16-17-18 gibi ovulasyon testiyle pozitifi görüyorum sen 20. Gün denemeye başlamışsınEki Görüntüle 2544778
Ben kendim için sormadım merakimdan sordum:)) evt bir kızım varOlabilir belki çok sayıda msj geliyordur ben hiç yazmadım, ama senin bir çocuğun vardı dimi, sonradan olur mu acaba bu sperm alerjisi
Cevap için sağol canım yumurtlama takibi yapamadım . 16-17-18den önce mi denemiş olmalıydım yoksa o günlerde mi ?Kaçırmış olabilirsin döngümüz aynı gibi ben 16-17-18 gibi ovulasyon testiyle pozitifi görüyorum sen 20. Gün denemeye başlamışsın
Adet ağrım yok gibi kasıklarımda batma var inşallah geç yumurtlamışımdır da kaçırmamışımdır bu ay. Eşim şehirdışında görevde normalde bile denk getirmek zorken benim iki kat daha zor oluyorCanım olabilir yumurtlama önemli
Canım kızlar n11 diyince aldım ordan 30+2 diye ne işe yarıyor 30 tanesi bilmesemdeAnım instagramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var orda ki abladan aldım ben testleride kaliteli ve sana yardımcı oluyor bence ordan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?