- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Yatağa yattığında ateş basıyormu soğuk yer arıyomusunAy kizBeklemekseni bnde bu hafta ayni bn uykuyu aramm ne bicim uyuyorum sabahina bi terlemisim su gibi ustum basim gribe veriorum durumu ama hic olmayan seylerdi akintim efso goguslerim durdugu yerde acio dokunmayi gec acaba bn hic yumurtam catlamiomuydu ki diorum ilac kullandigimdan beri son 3 gundur bole tuhafim adet olcak gibiydim su an oda yok bata cok var ama arastirdigim kadariyla klomen erken catlamasini saglayabiliomus bazi kisilere ki bu sebepden erken adet gorenler oluomus acabami diorum cok nadirde olsa
Canım ben eylül 13-18 adet gördüm 18-20-22 ilişki günleri oldu eşim 23nde askere gitti ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım olmaz eşim yok diye yani süpriz olduİnşallah canımmm yaaaa❤ Yumuetlamadan kaç gün sınra öğrendin caım sen
İnşallah canım bende umutlanmıyorum hayal işteBelki bilmiorum pek umutlanmak istemiorum ya nys insallah sendenn ii hber aliriz
İnşallah canım benimEvet canım 6-7 gün kalmış, inş güzel haberini alırız ☺
Yap hakalım inşallah iyi gelirBende de küçük kistler var onun için önümüzdeki ay soğan kürü yapacağım onu da doktora sordum yapabilirsin dedi bakalım regl gelirse son günü başlayıp yumurtlamaya kadar yapayım
Ay canım adet zamanlarımız aynıymış yaCanım ben eylül 13-18 adet gördüm 18-20-22 ilişki günleri oldu eşim 23nde askere gitti ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım olmaz eşim yok diye yani süpriz olduAdetime 5gün vardı idrar testi yaptım pozitifi gördüm (adetim 11ekim olması gerekiyordu) ertesi gün kan verdim 4gün varken 42.3dü beta bakalım 1hafta oldu yarın doktora gidicem değer kaç oldu acaba
Aslında yumurtanın normal çatlamamış halini gördüysen 3-5 defa, çatlayınca bariz farkı anlıyosun. Etrafına bir sıvı yayılıyor yumurta büzüşüyor görünüyor yani ultrasonda ama iştw sürekli doktora mı gitcen her gün her gün çatlayana kadarEvet olabilir ama çatlayıp çatlamadığını görmesi de zor yaa.. genelde yumurtanın boyutu ölçülüyor çatlatma iğnesi yapılmadıysa sonraki günlerde nasıl anlaşılıyor ki, her gün gitmek mi gerekiyor, izin alıp gitmek de sorun
Evet işte çatlamamış halini görmedim hiç, olgunlaşmış halini gördüm geçen yıl klomen kullandım birkaç yumurta vardı çoğunun içi dolu demişti çatlatma iğnesi yapmıştı ama sonrasında çağırmadı adet olursan gelirsin demişti, bu kendi doktorum değildi tecrübesiz yeni bir doktorduAslında yumurtanın normal çatlamamış halini gördüysen 3-5 defa, çatlayınca bariz farkı anlıyosun. Etrafına bir sıvı yayılıyor yumurta büzüşüyor görünüyor yani ultrasonda ama iştw sürekli doktora mı gitcen her gün her gün çatlayana kadar
Ay inşallah kuzum ya inşallah o yüzdendir :)Ama kistin insana zararı olmaz diye duymuştum yani belirti göstermez diyeehamişsindir belkiiiiiii
Aynen canım bi dene faydasını gören çokçok iyiymis ben de bakayım bari.yada adetten hemen sonra başlayayım bu sefer. ben tahmini yum. tarhine göre ayarlamistm.hoc sasmazdi diye.ama işte kaçırdım belki de gününü bilmiyorum ki
Kaşıntı şişme gibi şeyler oluyor canımO nasıl oluyor canım?
Doktorların bir çoğu bilemiyormuş canım . Yaşayan var mı diye merak ettim gebeliğide engelliyormuşÖle bisey varmiymis ilk kez duydum kuzum doktorla direk gorusmen daha faydali bu gibi buyuk konulari her insan yasamayabilio özel bi durum bi yanlis bilgiler verilebilir en ii si doktor
Alla alla ilginçmiş canımKaşıntı şişme gibi şeyler oluyor canım
Canım stres yapıyosun olucagın varsada olamassın yaşadığım için söylüyorum test yapma benceUuff ya bu sabah yaptığıım testde negatiiv sinirimii bozuyoo artıık
Amiiiiin canııııımTOTEM GEBEYİM, GEBEYİM, GEBEYİM,GEBESİN, GEBESİN, GEBESİN, GEBEYİZ, GEBEYİZ, GEBEYİZ İNŞALLAH İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN SAĞLIKLI VE SIHHATLİ, ELİ AYAĞI DÜZGÜN VE HAYIRLI... ÇOK AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?