- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
İnşallah olmuştur canım adetin ne zamanAdet ağrım yok gibi kasıklarımda batma var inşallah geç yumurtlamışımdır da kaçırmamışımdır bu ay. Eşim şehirdışında görevde normalde bile denk getirmek zorken benim iki kat daha zor oluyor
Canım 30 tane hergün yapıyosun işte testi yumurtlamayı bulana kadarCanım kızlar n11 diyince aldım ordan 30+2 diye ne işe yarıyor 30 tanesi bilmesemde ☺
İnşallah canım 2 gün var adetime. Sen umutlu musun bu aydan senin adetin ne zamanİnşallah olmuştur canım adetin ne zaman
Ama 12 gün geçtii daha pozitiv çıkarmı kii sankii gelsinde şu adet rahatlıyıımCanım stres yapıyosun olucagın varsada olamassın yaşadığım için söylüyorum test yapma bence
Canım doktorlar 1 damla kanı bile adet olarak saydıkları için sana 24ünü 1 saymanı söylemiştir muhtelemenKizlar bugun reglinin 20.günü ovulasyon yine pik degil. Benim şoyle bir durumum varkan pirtilasmasi yüzünden coraspin kullandigimdan beri regli 10 11 gün sürüyor. Yani soyleki mesela bu ay 24 25 26 eylülde sadece günde 1 kere leke oldu peceteye 27 sinde hic olmadi 28 inde tamamen sökülüp 3 ekime kadar cok yogun oldu. Doktor israrla senin reglinin ilk günü 24 u ordan hesaplican diyor. ama bence 28 inden hesaplamak lazim. Offf kafam allakbullak oldu Eki Görüntüle 2544799 Eki Görüntüle 2544800 Eki Görüntüle 2544801
3 gunluk ovulasyon testlerim. Sanki koyulasiyor gibi.
O günlerde canımCevap için sağol canım yumurtlama takibi yapamadım . 16-17-18den önce mi denemiş olmalıydım yoksa o günlerde mi ?
O zaman bir kaç günle kaçırdım desene dua etmekten başka şansım yok :) senin bata kaç gün var canım yoksa hamile misin :)O günlerde canım
Az kalmış canım test yapsan varsa çıkar aslında. Ben umutlu gibiyim canım ama heveslenmekte istemiyorum 1 hafta var canım benimİnşallah canım 2 gün var adetime. Sen umutlu musun bu aydan senin adetin ne zaman
Geç döllenme yoksa çıkardı olsaydı canım kafana takma sürekli yasadıgım için diyorum stresten 2 aydan olamadım ben çünküAma 12 gün geçtii daha pozitiv çıkarmı kii sankii gelsinde şu adet rahatlıyıım
İnşallah kaçmamıştır canım benim ovulasyon hafta şuan testlere başladım pozitifi görünce gidip doktorla görüşüp değerlendircem inşallahO zaman bir kaç günle kaçırdım desene dua etmekten başka şansım yok :) senin bata kaç gün var canım yoksa hamile misin :)
Belli olmaz canım benim hayırlısı inşallahHadi walla diom ya bildigin su gibi terliom normLde terlemm öle hastaliga yoruorum acikcasi ama sanmiorum bebis oldugunu cok erken belki ilacdandir
Canım kanın geldiği ilk gün lekede olsa bi sayılır sen 7-8 .gün ovulasyon testi yapmaya başla kaç gün sürüyor döngünKizlar bugun reglinin 20.günü ovulasyon yine pik degil. Benim şoyle bir durumum varkan pirtilasmasi yüzünden coraspin kullandigimdan beri regli 10 11 gün sürüyor. Yani soyleki mesela bu ay 24 25 26 eylülde sadece günde 1 kere leke oldu peceteye 27 sinde hic olmadi 28 inde tamamen sökülüp 3 ekime kadar cok yogun oldu. Doktor israrla senin reglinin ilk günü 24 u ordan hesaplican diyor. ama bence 28 inden hesaplamak lazim. Offf kafam allakbullak oldu Eki Görüntüle 2544799 Eki Görüntüle 2544800 Eki Görüntüle 2544801
3 gunluk ovulasyon testlerim. Sanki koyulasiyor gibi.
hadi inşallah hamilesindir canım benim ama kafanı rahatlat önceeeeKızlar benim bugün 28. Gün. Yarın bat günüm. Reglm duzenlidir 27-28 en fazla 29 gunde olur.Bana dua edin inşallah regl olmam inşallah bu sefer tutmuştur15 gündür akintim var hala devam ediyor sürekli wc ye gidip peceteye siliyorum kan gorcem diye korka korka 15 gündür sağ kasigimda ağrı ve batma vardı dün gece afedersiniz eşimle beraber olmuştuk bu sabah da sol kasigima acayip ağrı ve batma girdi hatta regl oluyorum sandım. Şuan kasik ağrım yok. Umutlanmak istemiyorum ama bu ay cok degisik seyler oldu vücudumda kendimi regl olacak misim gibi hazırlıyorum yinede. Zaten regl olursam Aşılama tedavisine baslicaz artık karar verdik. Gecikme olursa sizce kaç gün sonra test yapayim yada direk kan testi mi yaptırayım?
Aynn ole valla. Bi açıgimizi ariolr hepAman olur bisekilde sen cok yorma yinede dinlen tahmin ediorum ayni bizimkiler gibi baba tarafi tırt ana tarafi yardim edio
Öyle yapayım bari canım olumlu yada olumsuz neticelensin istiyorum artık çok yoruldum beklemektenhadi inşallah hamilesindir canım benim ama kafanı rahatlat önceeeeçünkü stres vücudumuzu altüst ediyor bırak kendini hayırlısını dilee allah tan Adet günün geçerse direk kan ver ❤❤
Adet gecikmesi beklicem test yapıp adet olmaktan sıkıldım :) ayy inşallah hamilesindir canımmm inşallahAz kalmış canım test yapsan varsa çıkar aslında. Ben umutlu gibiyim canım ama heveslenmekte istemiyorum 1 hafta var canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?