Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hormonlarımda allak bullak saçmasapan duygusalıklar yaşıyorum uyusam iyi olucak.. Allah rahatlık versin
Amin canim sana da rahatlik verdin Rabbim yipratma bu kadar kendini psikolojisi cok onemli kendi kendini donarak öldüren insan var psikolojik olarak usuyorum diye diye yapma kendine lutfen

Selam ciceklerim ben geldimmmmm
70 sayfa vardı okuyamadım neler oldu neler bitti bir özet gecin hele bakayım
Kimler hamile?
Kimler bat verecek?
Listede olmak isteyen gebeler varmııııı?
Kac tane gebemiz oldu acıklayınızzzzzz
Banıma üzülen ciceklerim yorumlarınıza cok güldüm tesekkürler
(Onlar kendilerini biliyor)
L Loriklorik seninlede barısabilirim artık

Günaydın Nanacım seni çok izledik banlanmalara doyamıyorsun anlıyoruz ama burayı başıboş bırakıyorsun olmuyor böyle

Hosgeldinnnn, sen ve L Loriklorik olmayınca topik kimsesiz kaldı sanki, bi daha gitmeyin lütfen ben yumurtlama takibi yapıyordum bu ay biraz erken çatladığı için belki yine çatlar diye, adete 6 gün kala koyulaşmaya başladı 5 gün kala bi erken gebelik testi yaptım cikmadi, 4 gün kala normal gebelik testi yaptım silik bir çizgi göründü ama hala kan veremedim inşallah bugün vericem, bakalim hayirlisi diyelim

Ya gözünü sevdiğim kendini banlayıp bizi bırakıp gitme

Sonunda gelebildim Nanacım nerelerde kaldın hamiş varda listede varmı bilmiyorum.. lorik bayadır yok canım uzaklaşma kararı almış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…