- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
11:45 te tatlim
Var tatlim bi kan ver benceKızlarrrrr bu sefer oldu oldu erken gebelik testim böyle çıktı adetime 3 gün var çizgi var dimi ilk dakikada çıktı
Nanaaa nerdesin kızzz zeyna gibi saldırmışsınSelam ciceklerim ben geldimmmmm
70 sayfa vardı okuyamadım neler oldu neler bitti bir özet gecin hele bakayım
Kimler hamile?
Kimler bat verecek?
Listede olmak isteyen gebeler varmııııı?
Kac tane gebemiz oldu acıklayınızzzzzz
Banıma üzülen ciceklerim yorumlarınıza cok güldüm tesekkürler
(Onlar kendilerini biliyor)
@Loriklorik seninlede barısabilirim artık
Hemen gidip Özelde kan vercem kesin yoktur diye yaptım ama hemen çıkınca hala şoklardayımVar tatlim bi kan ver bence
Kosss gizzz hadi guzel haberlerle gel insallahHemen gidip Özelde kan vercem kesin yoktur diye yaptım ama hemen çıkınca hala şoklardayım☺☺
Cumartesi değerin 2815 bugün iki katı artmıştır. 5000 bin üzeri olunca karından görülebilir diye biliyorumErken degilmi canim daha
Anladim canim doktorum cuma günü cağirdı zaten kese icınCumartesi değerin 2815 bugün iki katı artmıştır. 5000 bin üzeri olunca karından görülebilir diye biliyorum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesinHemen gidip Özelde kan vercem kesin yoktur diye yaptım ama hemen çıkınca hala şoklardayım☺☺
çok korkuyorum çıkmazsa diyeEğer yumurtlama değilse bu görüntü gebelik oluyor:) bende yumurtlama takibi yaparken gordum hemen hcg testi yaptım onda da cıktı, testin varsa sende yap mutlaka
Cok guzel keseniz gozukuncede haber verin :)Persembe gunu ilk kanimi verdim ilki 1406 çıktı cumartesi bidaha kan verdim oda 2815 çıktı canım
Veririm canım insAllahCok guzel keseniz gozukuncede haber verin :)
Benim 4 gün varken böyle çıkmıştı, senin ki daha koyu bence bende hemen hcg testi yaptım ve silik olarak cıktı, inşallah bugün kan vericem :) yumurtlamanın 14.günü bugünçok korkuyorum çıkmazsa diye
bugün 5 gün var
yarın bi daha deneyeyim ovulasyon
koyu çıkarsa umutlanır hemen yaparım gebelik
senin nasıl çıkmıştı kuzum varsa resmi atabilirmisin
Aminn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ilk defa 13 ay sonra gördüm bu çizgiyiHayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesin
Hayırli olsun canimmAminn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ilk defa 13 ay sonra gördüm bu çizgiyi ☺☺
Çıktım servis bekliyom ayy ilk defa 13 ay sonra çift çizgiyi gördüm allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahKosss gizzz hadi guzel haberlerle gel insallah
Evet varrr, inşallah koyulaşır :) normal testin yada ovu testin varsa onunla da deneKızlarrrrr bu sefer oldu oldu erken gebelik testim böyle çıktı adetime 3 gün var çizgi var dimi ilk dakikada çıktı
Hastaneye gidiyosun sanirim görürsün insAllah canimÇok sağol canım kanda da göreyim de☺☺
Benim 8-9 bin civarı karından gözükmedi alttan gözüktü ama belki kişiden ki sene farkediyordurCumartesi değerin 2815 bugün iki katı artmıştır. 5000 bin üzeri olunca karından görülebilir diye biliyorum
Evet canım hastaneye gidiyom ayy inşallahHastaneye gidiyosun sanirim görürsün insAllah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?