- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bencede var canımmmKızlarrrrr bu sefer oldu oldu erken gebelik testim böyle çıktı adetime 3 gün var çizgi var dimi ilk dakikada çıktı
Yaaaa yerim insallah yaniltmaz seni bizimle guzel haber paylasirsinÇıktım servis bekliyom ayy ilk defa 13 ay sonra çift çizgiyi gördüm allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺
Valla canım hiç dayanamadım direk kan vermeye gidiyomEvet varrr, inşallah koyulaşır :) normal testin yada ovu testin varsa onunla da dene
Benim 8-9 bin civarı karından gözükmedi alttan gözüktü ama belki kişiden ki sene farkediyordur
[/QUOTE
Olabilir belki canim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sana nasip etsin inşallah canımBencede var canımmm
Hadi bakilim sonuctan benide haber dar etEvet canım hastaneye gidiyom ayy inşallah ☺
Hadi bakalım, sonucu bekliyoruz o zaman :) güzel haberlerle gelirsin inşallahValla canım hiç dayanamadım direk kan vermeye gidiyom ☺☺
İnsallahhh canımm çok sağolYaaaa yerim insallah yaniltmaz seni bizimle guzel haber paylasirsin
Antalyada mi yasiyosun?Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sana nasip etsin inşallah canım
Tamam canım sonuç çıktığı gibi buraya atcam inşallahHadi bakilim sonuctan benide haber dar et
Yok canım ben eşimin görevi nedeniyle ağrının bi ilçesindeyimAntalyada mi yasiyosun?
Tamam canimTamam canım sonuç çıktığı gibi buraya atcam inşallah
Anladim balim antalyada yasiyosun sanip sevinmistimYok canım ben eşimin görevi nedeniyle ağrının bi ilçesindeyim
Tabi kiminin daha düşük değerle bile görünüyor. Her gebelik farklıBenim 8-9 bin civarı karından gözükmedi alttan gözüktü ama belki kişiden ki sene farkediyordur
AminAminn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ilk defa 13 ay sonra gördüm bu çizgiyi ☺☺
Aynen canım ama Rabbim kimseyi beklemesin yine de çokta zor beklemek sürekli hayal kırıklıkları olunuyorAminUzun zaman bekleyip görmek çok güzel bir duygu
Kiyamam canim oflama gecer vakit biliyorum beklemesi zor ama yapacak bisey yokOff kaldı öğleden sonraya 1 buçuk saat sonra çıkcak denildi yarım saat daha erken gelseydim keşke
Öğleden sonraya düştü ya zaten ilk buraya attım testi mi sonucuda buraya atcam ilk inşallahAnladim balim antalyada yasiyosun sanip sevinmistimneyse bize guzel haberler ver de insallah Bak unutma direk buraya at sonucu
Heyecandan ne yaptığımı biliyor muyum benKiyamam canim oflama gecer vakit biliyorum beklemesi zor ama yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?