Kiminde bir çay kaşığı kadar olur kiminde pedin çeyreği. Kahverengi,veya hafif kırmızımsı renginde, ağrısız ve 1 gün sürer,maksimum 2 gün,o da azar azar.Kızlar selam dün regli olmam gerekiyordu kahverengi lekelendim sonrası yok ağrımda geçti. Üstüne görme dedikleri şeyle ilgili fikri olan vra mı?
yok ikinci. Ilkini ben cinsiyetiyle beraber öğrenmiştim hamile olduğumu. 4 buçuk aylıktıB
En
Oyle canin nasip bu isler hayirli olsun ilk gebeligin mi
Evet tatlım 5+1 sin şu an35 gunluk suan yarin 5+1 mi olacak yani
Hiç günüm şaşmaz normalde benim o kadar bile gelmedi desem yeridir bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım. Teşekkürler cevabın içinKiminde bir çay kaşığı kadar olur kiminde pedin çeyreği. Kahverengi,veya hafif kırmızımsı renginde, ağrısız ve 1 gün sürer,maksimum 2 gün,o da azar azar.
Nasil ya 4 bucuk ay nasil anlamadin hamile oldunuyok ikinci. Ilkini ben cinsiyetiyle beraber öğrenmiştim hamile olduğumu. 4 buçuk aylıktışuan 13 aylık
Hadi inş güzel haberle gelirsinHiç günüm şaşmaz normalde benim o kadar bile gelmedi desem yeridir bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım. Teşekkürler cevabın için
Hiçbir belirtim yoktu ki, bulantı kusma baş dönmesi hassasiyet adetim düzenli 7.inci aya kadar aş erme yok. Günlük hayatım ve kıyafetlerim. 7 buçuk aylıkken 3 aylık hamile gibiydim sonra 8 demeden birden firladiNasil ya 4 bucuk ay nasil anlamadin hamile oldunu
Hayırlısı diyelimHadi inş güzel haberle gelirsin
Anladim canim benum gebeligim tüp bebekle oldu çok şükür o yüzden sordum merak ettim için ilk gebeligim olacak insAllahHiçbir belirtim yoktu ki, bulantı kusma baş dönmesi hassasiyet adetim düzenli 7.inci aya kadar aş erme yok. Günlük hayatım ve kıyafetlerim. 7 buçuk aylıkken 3 aylık hamile gibiydim sonra 8 demeden birden firladi
Hoşgeldin canım hamişsinMerhabalar hanimlar ben aranizda yeniyimm
Canım son adet tarihini hesaba alıyorlar yani 1 aylık oluyor dahaYarin doktora gidicem insallah keseyi icinde de bebisi gorurum ben en son 8 eylulde olmustum adet kac haftalik oluyo anacim bu icimdeki canavar
Olabilir canım devamı gelmedimi ? Test yapsaydınKızlar selam dün regli olmam gerekiyordu kahverengi lekelendim sonrası yok ağrımda geçti. Üstüne görme dedikleri şeyle ilgili fikri olan vra mı?
Nasıl o kadar geç öğrendin yayok ikinci. Ilkini ben cinsiyetiyle beraber öğrenmiştim hamile olduğumu. 4 buçuk aylıktışuan 13 aylık
Ana 6. Haftaya mi giriyorum benEvet tatlım 5+1 sin şu an
Kiz 1 ayi gecti 35 gundu bugun yarin 36. GunCanım son adet tarihini hesaba alıyorlar yani 1 aylık oluyor daha
Hosbuldum canim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahHoşgeldin canım hamişsin
Hemen belli olmaz diye bi kaç gün geçmesini bekliyorum canım normalde şaşmaz günüm ama yine de beklemek istedimOlabilir canım devamı gelmedimi ? Test yapsaydın
O zaman geçmiş 1 ayı canımKiz 1 ayi gecti 35 gundu bugun yarin 36. Gun
Amin canım inşallahh yeni öğrendin herhaldeHosbuldum canim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Tamam canım bekle daha iyi olurHemen belli olmaz diye bi kaç gün geçmesini bekliyorum canım normalde şaşmaz günüm ama yine de beklemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?