Sabır canım en azindan sen gene biliyorsun kandada cıktımı tamamdırHeyecandan ne yaptığımı biliyor muyum ben ☺☺
Aynen yaa allahımm herkese nasip etsin insaAllah bu duyguyuSabır canım en azindan sen gene biliyorsun kandada cıktımı tamamdır
Bende gecen hafta beta takibi yaptim dusuk riski var dedikleri icin 1.5 saat dediler 40-50 dakika sonra ciktigi oldu sen yine 50 dakika sonra bi sor bence ozel hastaneye gittin dimi?Öğleden sonraya düştü ya zaten ilk buraya attım testi mi sonucuda buraya atcam ilk inşallah ☺☺
Amin canimm insAllahBu ay bi tane hekim kadına
Aynen yaa allahımm herkese nasip etsin insaAllah bu duyguyu
Evet canım özel hastanedeyim sistemlerinde sıkıntı varmış dediBende gecen hafta beta takibi yaptim dusuk riski var dedikleri icin 1.5 saat dediler 40-50 dakika sonra ciktigi oldu sen yine 50 dakika sonra bi sor bence ozel hastaneye gittin dimi?
Rabbim inşallah seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah canım bende hekim bi kadına gittim bi çok şey denedim kadın vesile oldu sanırımAmin canimm insAllahbende tedaviyle hamile kaldim çok şükür
Amin canim insAllahRabbim inşallah seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah canım bende hekim bi kadına gittim bi çok şey denedim kadın vesile oldu sanırım ☺
Üzme canım kendini hayırlısı olsun hakkinda ama strese girme demek ki daha zamani varmisCanlar biraz önce lekelenmem oldu regl oluyorum galibadün regl günümdü
Üzülme canım, hayırlısı her şeyin. İnşallah bir gün bizim de olacak. Belki hiç beklemediğimiz ay yok bu ay olmamıştır dediğimiz bir zamanda, kim bilir.Canlar biraz önce lekelenmem oldu regl oluyorum galibadün regl günümdü
Dün okudum canım ben senin yazdıklarını kaç sene sonra tüp bebek denedinAmin canim insAllahben tüp bebekle hamile kaldim
Ilk iki defa asilama denedim canim tutmadi sonra esimle karar verdik tup bebek yapmaya hayirlisi dedik başladık oda tuttu canim cok şükür iki bucuk sene sonra denedik canimDün okudum canım ben senin yazdıklarını kaç sene sonra tüp bebek denedin
En azından ilk tüp bebek denemeniz tutmuş canım çok şükür inşallah Rabbim sağ salim kucağına almanı da nasip etsinIlk iki defa asilama denedim canim tutmadi sonra esimle karar verdik tup bebek yapmaya hayirlisi dedik başladık oda tuttu canim cok şükür iki bucuk sene sonra denedik canim
Çok şükür canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinEn azından ilk tüp bebek denemeniz tutmuş canım çok şükür inşallah Rabbim sağ salim kucağına almanı da nasip etsin ☺
Kuzum ben de 28 günde bir olurum ama bu ay erken yumurtlama olduğu için sanırım 24. Gün oldum. Ovu testi kullanmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten kaçırabiliyoruz yum gününü. Tabi bu seni daha çok strese sokmayacaksa kullan. Hayırlısı hakkımızda.kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
AYYY inşallah canımm bana da haber ver oldumuBenim 4 gün varken böyle çıkmıştı, senin ki daha koyu bence bende hemen hcg testi yaptım ve silik olarak cıktı, inşallah bugün kan vericem :) yumurtlamanın 14.günü bugün
Amin canım sağolRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sana nasip etsin inşallah canım
Ayyy Aminn inşallah canımÇok şükür canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinamin canim insAllah sende sag salim kacagina alirsin insAllah ☺
13 aydır umutla bekliyoruz canımÜzme canım kendini hayırlısı olsun hakkinda ama strese girme demek ki daha zamani varmis
Canım 9 uncu gün çok erken bende yaptım 9 uncu gün sadece kuruma beyaz çizgi çıkmıştı 11 inci gün bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bi iki gün daha bekle inşallah sende olumlu sonucu alırsınAYYY inşallah canımm bana da haber ver oldumu
benim yumurtlamanın 9.günü bugün
aslında çok erken ama böyle koyu olunca heveslendim bende
bana haber ver canım ovulasyon ya da gebelik testi yaptrırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?