• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok ilginç yani nasıl yikiyorlar.ve canlı kalıyor degisikmis.zor bir şey mi acaba bunu yaptirmak.ve zaman mı alıyor acaba.kac kere doktora gidiliyor.bir de hangi doktor yapiyor
Labaratuvarda yikiyolar iste canim tip çok gelişti artik hersey oluyor adetinle tedaviye basliyosun yumurta kontrolleri yapiliyor 2 veya 3 gunde bi yumurtan olgunlasana kadar belli olmuyor yani sıklıkla gidiliyor hastaneye kadın dogum doktorlari yapiyor canim

kızlar bu aşılama yonteminde sağlıklı bebek ihtimali daha yüksek o zaman .yani kaliteliler seciliyormus ya.benim 2 kimyasal olmuştu da belki de kalitesiz spermdendir.acaba direk aşılama mi yaptirsam 2 kimyasal 2 de negatif sonucum var.fikir verin bana kızlar.

kızlar bu aşılama yonteminde sağlıklı bebek ihtimali daha yüksek o zaman .yani kaliteliler seciliyormus ya.benim 2 kimyasal olmuştu da belki de kalitesiz spermdendir.acaba direk aşılama mi yaptirsam 2 kimyasal 2 de negatif sonucum var.fikir verin bana kızlar.
Kimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum ki canim sıkıntınız yoksa kendiniz gebe kalabiliyorsaniz neden asılama yaptiracaksiniz ki

Kimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum ki canim sıkıntınız yoksa kendiniz gebe kalabiliyorsaniz neden asılama yaptiracaksiniz ki
Kimyasalda hcg yükseliyor ama sonra düşüyor ve düşük oluyor.sagliksiz bebek düşüyor dedi doktor.ya sanırım ben bu durumu biraz abarttim.en iyisi rahat olmaya çalışıp bekleyeyim😐

Fasulyenin kesesi ♥️

Eklentiler

• 954C13E4-3C81-4604-8BF3-3BD01A6918AC.webp
    954C13E4-3C81-4604-8BF3-3BD01A6918AC.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 41
Kimyasalda hcg yükseliyor ama sonra düşüyor ve düşük oluyor.sagliksiz bebek düşüyor dedi doktor.ya sanırım ben bu durumu biraz abarttim.en iyisi rahat olmaya çalışıp bekleyeyim😐
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insAllah sende sagkikli bi sekilde gebe kalirsim en kisa zamanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X