Buranin herseyi sorun ya. Insanları hastanesi ... ilgisizler ya. Ben de kafam esti özele gittim. Bir saate sonuç çıkar ..Kiz ben istnblda gittim kac defa gebelk testi yaptrcm diye hic bisy demeden yapiolrdi. Demk ki ordaki insan gorunumlude sorun var
Amin insallah balimOyyy yesinler fasulyeniiigercktn fasulye seklnde. Bebik de var bellidir. Gayet saglkli Allhn izniyle. Darisi kalbini duymyaa
Yaaa yerimmm darisi basina kuzumOh çok sevindim canımmmm
Sen bilirsin canim saglikli bi sekilde yükselir insAllah degerin ☺O zaman benimde perşembe vermem lazım ama adetim cuma günü beklim 3 gün demi adet günümde tekrarlim☺
Senin en son değerin kac demiştinSen bilirsin canim saglikli bi sekilde yükselir insAllah degerin ☺
neyi merak ediyorum biliyor musun? Şimdi fasülye annesisin, azıcık buyüyünce nickin de degişecek mi? Portakal annesi, kavun annesiAynen valla fasulye
Vajinal girdim kuzum korktugum gibi bisey yokmus cok sukurBende 5 haftanin icindeyim acaba bende gitsem gozukur mu ☺ vajinal mi ultrasona girdin normal mi
Ii yapmissin. Durumunz varsa ozele git simdilk. Iki uc defa deger artisina bak yeterli zaten.Buranin herseyi sorun ya. Insanları hastanesi ... ilgisizler ya. Ben de kafam esti özele gittim. Bir saate sonuç çıkar ..
Amin balim insallahOyy maşallah hayılır olsun canım darısı benim ve bekleyen herkesin başına inşallah
Canisi cok zorunlu olmdikca alttan baktrma. Her dr a guven olmuo.Vajinal girdim kuzum korktugum gibi bisey yokmus cok sukur
Hahahahhah onun adi dogana kadar fasulyeee belki ilerde hormonlu koyarim basinaneyi merak ediyorum biliyor musun? Şimdi fasülye annesisin, azıcık buyüyünce nickin de degişecek mi? Portakal annesi, kavun annesi
Ayy Amin inşallah canım çok sağol seninde sağlıklı bi şekilde ilerler inşallahSen bilirsin canim saglikli bi sekilde yükselir insAllah degerin ☺
2815 ti canimSenin en son değerin kac demiştin
kızlar bu aşılama yonteminde sağlıklı bebek ihtimali daha yüksek o zaman .yani kaliteliler seciliyormus ya.benim 2 kimyasal olmuştu da belki de kalitesiz spermdendir.acaba direk aşılama mi yaptirsam 2 kimyasal 2 de negatif sonucum var.fikir verin bana kızlar.
Çok yaratıcısın allah canını almasınHahahahhah onun adi dogana kadar fasulyeee belki ilerde hormonlu koyarim basina
Normalde baktirmicaktim o yuzden bu kadar bekledim kuzum bugunde gormesem kalpten gidicektim artik alttan baktirmak istemiyodum normalde bu haftalarda en saglikli sonuc alttan olur dedi bide benim ilac durumum vardi biliyosun bu durumlarda ya hep ya hic olur dedi yaaa duser yaa etkilemez dedi biraz da onun icin baktirdimCanisi cok zorunlu olmdikca alttan baktrma. Her dr a guven olmuo.
InsAllah canim hayırlısıyla bebişlerimizi kucagimiza aliriz ☺Ayy Amin inşallah canım çok sağol seninde sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah ☺
Hahahahahha guzel fikir ama kabul etÇok yaratıcısın allah canını almasın
4+3 / 4+4 te misin sen de? Bakalım benim sonucum 1 saate çıkar. Ama sanki seninki ikiz gibi2815 ti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?