Canim ben gectimiz cumartesi verdim en son kanimi ve iki emriyo konuldu tüp bebekle hamile kaldim çok sükür 5 haftanin icindeyiz cuma gunu insAllah kesemizi gormeye gidicez ☺4+3 / 4+4 te misin sen de? Bakalım benim sonucum 1 saate çıkar. Ama sanki seninki ikiz gibi
Sende ikinci kez mi tekrarlıyon canım yoksa ilk mi4+3 / 4+4 te misin sen de? Bakalım benim sonucum 1 saate çıkar. Ama sanki seninki ikiz gibi
Yok ikinci benim nasipseSende ikinci kez mi tekrarlıyon canım yoksa ilk mi
Ilki kac cikmistiYok ikinci benim nasipse
Kan versen bile 5000lerde ve evet kese "ler" görünebilirCanim ben gectimiz cumartesi verdim en son kanimi ve iki emriyo konuldu tüp bebekle hamile kaldim çok sükür 5 haftanin icindeyiz cuma gunu insAllah kesemizi gormeye gidicez ☺hayirlisi olsun artik hakkimizda
Çarşamba sanırım canımKızlar ben şimdi çarşamba gününemi kan vermem lazım yoksa perşembe gününe mi
Tekrarlıyon derken? Yanlis anlasilma oldu galibaSende ikinci kez mi tekrarlıyon canım yoksa ilk mi
İnşallah kuzumYaaa yerimmm darisi basina kuzum ♥
InsAllah goruruz canim ☺Kan versen bile 5000lerde ve evet kese "ler" görünebilir
Nanaaa nerdesin kızzz zeyna gibi saldırmışsınarı gibi bal gösterip iğnelemişsin haaa buralar boş kaldı valla yapma bidaha
Tekrar ediyorummmmSelam ciceklerim ben geldimmmmm
70 sayfa vardı okuyamadım neler oldu neler bitti bir özet gecin hele bakayım
Kimler hamile?
Kimler bat verecek?
Listede olmak isteyen gebeler varmııııı?
Kac tane gebemiz oldu acıklayınızzzzzz
Banıma üzülen ciceklerim yorumlarınıza cok güldüm tesekkürler
(Onlar kendilerini biliyor)
L Loriklorik seninlede barısabilirim artık
Yani kan tahlilini tekrarlıyon demek istedimTekrarlıyon derken? Yanlis anlasilma oldu galiba
Dayanabilsem adet günümde vercem canım bi adet günümü de atlatsam içim rahatlicak birazÇarşamba sanırım canım
Mrb canım ben yeni hamişim sanırım dha bügun öğrendimTekrar ediyorummmm
Ya gözünü sevdiğim kendini banlayıp bizi bırakıp gitme
Günaydın Nanacım seni çok izledikbanlanmalara doyamıyorsun anlıyoruz ama burayı başıboş bırakıyorsun olmuyor böyle
Hosgeldinnnn, sen ve L Loriklorik olmayınca topik kimsesiz kaldı sanki, bi daha gitmeyin lütfenben yumurtlama takibi yapıyordum bu ay biraz erken çatladığı için belki yine çatlar diye, adete 6 gün kala koyulaşmaya başladı 5 gün kala bi erken gebelik testi yaptım cikmadi, 4 gün kala normal gebelik testi yaptım silik bir çizgi göründü ama hala kan veremedim inşallah bugün vericem, bakalim hayirlisi diyelim
İnsallah hamilesin cicegimmOff kaldı öğleden sonraya 1 buçuk saat sonra çıkcak denildi yarım saat daha erken gelseydim keşke
Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sartSonunda gelebildim Nanacım nerelerde kaldınhamiş varda listede varmı bilmiyorum.. lorik bayadır yok canım uzaklaşma kararı almış
Beybiii ben geldimAnladim balim antalyada yasiyosun sanip sevinmistimneyse bize guzel haberler ver de insallah Bak unutma direk buraya at sonucu ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?