Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4+3 / 4+4 te misin sen de? Bakalım benim sonucum 1 saate çıkar. Ama sanki seninki ikiz gibi
Canim ben gectimiz cumartesi verdim en son kanimi ve iki emriyo konuldu tüp bebekle hamile kaldim çok sükür 5 haftanin icindeyiz cuma gunu insAllah kesemizi gormeye gidicez ☺ hayirlisi olsun artik hakkimizda

Canim ben gectimiz cumartesi verdim en son kanimi ve iki emriyo konuldu tüp bebekle hamile kaldim çok sükür 5 haftanin icindeyiz cuma gunu insAllah kesemizi gormeye gidicez ☺ hayirlisi olsun artik hakkimizda
Kan versen bile 5000lerde ve evet kese "ler" görünebilir

Nanaaa nerdesin kızzz zeyna gibi saldırmışsın arı gibi bal gösterip iğnelemişsin haaa buralar boş kaldı valla yapma bidaha
burdayım balam halbuki ben kibar kibar fikrimi belirttigimi düsünmüstüm göndermeyin beni anam yaban elleree

Tekrar ediyorummmm

Ya gözünü sevdiğim kendini banlayıp bizi bırakıp gitme
Günaydın Nanacım seni çok izledik banlanmalara doyamıyorsun anlıyoruz ama burayı başıboş bırakıyorsun olmuyor böyle

oyy gurbaneyyyler birdaha nasıl ban yerimben siz öyle derseniz burada küfür yesem tesekkür ederim ban yememek icin
Bunun icinde calısmıstım aslında
Lorikoda gitmis ha
Sosmivida dua ette hamile cık yoksa seninlede konusmayacam birsüre

Ya kızlar vajinanın dudağını yukarısı neden ağrır ki 5 gün kaldı bata enfeksiyon mu var acaba fikri olan var mi

Off kaldı öğleden sonraya 1 buçuk saat sonra çıkcak denildi yarım saat daha erken gelseydim keşke
İnsallah hamilesin cicegimm
Sonunda gelebildim Nanacım nerelerde kaldın hamiş varda listede varmı bilmiyorum.. lorik bayadır yok canım uzaklaşma kararı almış
Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sart
Bu sefer banım uzun sürdü sanırım iki bucuk ücgün bana seksen gün gibi geldi burdayım sükür @Loriklorik te kendinimi banlamıs ne diyeyim hayırlısı cicegim iyi olacaksa uzak kalsın biraz toparlasın baska bir sıkıntı varmı aklına gelen? Cicegim sen nasılsın
Anladim balim antalyada yasiyosun sanip sevinmistim neyse bize guzel haberler ver de insallah Bak unutma direk buraya at sonucu ♥
Beybiii ben geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…