Canım sonucum çıktı çok düşük bi değer ama hamileyimİnsallah hamilesin cicegimm
Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sart
Bu sefer banım uzun sürdü sanırım iki bucuk ücgün bana seksen gün gibi geldiburdayım sükür @Loriklorik te kendinimi banlamıs ne diyeyim hayırlısı cicegim iyi olacaksa uzak kalsın biraz toparlasın baska bir sıkıntı varmı aklına gelen? Cicegim sen nasılsın
Beybiii ben geldim
Merhaba bende yeni hamileyimTekrar ediyorummmm
Dogrumu görüyorum sen takvimmi ekledinAllah kimseyi manavgattaki devlet hastanesine düşürmesin. Sabah 7 buçukta acilden gittim dedim beta değerine baktırmak istiyorum. Adam yuzüme bakmadan konuştu. Sert tepki verdim sonuçta saygısızlik bu.
Bana dedi acil burası doktorlar saat 9 buçukta geliyor ama yanındaki calısana soyle o giriş onayı verir. Neyse sıra aldım gittim. Saat 8 oldu girdim iceri. Dedim degere baktirmak istiyorum. Dedi diğer calışanlar beni ilgilendirmez ama ben vermiyorum gec doktor gelene kadar 1 saat bekle.
Ben milleti bekleyemem. Kizımı babasina bıraktım eşim de ise gidecekti zaten. Çıktım eve geldim. Şimdi ozele gitcem. Yemişim devlet hastanesini ya.
Aramıza yeni ciceklermi katıldı yoksa aynı cicekler isimmi degistirdiiiiiiii?Tamam canim
Cift yumurtluyo olabilirsin rose seni dövmeye gelemmi?AYYY inşallah canımm bana da haber ver oldumu
benim yumurtlamanın 9.günü bugün
aslında çok erken ama böyle koyu olunca heveslendim bende
bana haber ver canım ovulasyon ya da gebelik testi yaptrırsan
Ne icin randevu aldin canim kese icin mi ☺12 Ekim: 255,9
13 Ekim: 322,35
14 ekim: 469,74
Sonuç bu.
Çarşambaya randevu aldım.
Yok kontrol, folic, vitamin,kan ilacı vs için bakalımNe icin randevu aldin canim kese icin mi ☺
Evet takvim ekledimDogrumu görüyorum sen takvimmi ekledin
Aramıza yeni ciceklermi katıldı yoksa aynı cicekler isimmi degistirdiiiiiiii?
Cift yumurtluyo olabilirsin rose seni dövmeye gelemmi?
Araniza yeni cicekler katildi ☺Dogrumu görüyorum sen takvimmi ekledin
Aramıza yeni ciceklermi katıldı yoksa aynı cicekler isimmi degistirdiiiiiiii?
Cift yumurtluyo olabilirsin rose seni dövmeye gelemmi?
Hayırlı olsun canım benimmmmm evet daha minnacık annesiKızlar sonucum çıktı çok daha minnak buu ☺☺
Canım sen iki günde değilde her gün hergün yapmışsın kan tekrarını12 Ekim: 255,9
13 Ekim: 322,35
14 ekim: 469,74
Sonuç bu.
Çarşambaya randevu aldım.
Anladim canim ben folik kullaniyorum zatenYok kontrol, folic, vitamin,kan ilacı vs için bakalım
Aminnn inşallah canım evet ya çok minnak senin adet geçmiş miydi canım yoksa öncesinden mi baktırdın benim daha adete 3 gün var daHayırlı olsun canım benimmmmm evet daha minnacık annesibenimde 42.3 çıkmıştı allahın sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim 5gün varken idrarda çıktı 4gün varken kan testinde 42.3 çıktı canımmm yükselir inşallah ne dedi doktorunAminnn inşallah canım evet ya çok minnak senin adet geçmiş miydi canım yoksa öncesinden mi baktırdın benim daha adete 3 gün var da ☺
Kiz sende ne taktin adet gunune benim yeni gecti daha adet gunumu 2 gun gecmis ☺Aminnn inşallah canım evet ya çok minnak senin adet geçmiş miydi canım yoksa öncesinden mi baktırdın benim daha adete 3 gün var da ☺
Kimyasal olmasından korkuyom çünküKiz sende ne taktin adet gunune benim yeni gecti daha adet gunumu 2 gun gecmis ☺
aynen canım haklısın çok erkenCanım 9 uncu gün çok erken bende yaptım 9 uncu gün sadece kuruma beyaz çizgi çıkmıştı 11 inci gün bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bi iki gün daha bekle inşallah sende olumlu sonucu alırsın
Doktora görünmedim ki sekreter dedi daha çok yeni gebeliğin iki üç günde tekrarlayıp değerine baktırBenim 5gün varken idrarda çıktı 4gün varken kan testinde 42.3 çıktı canımmm yükselir inşallah ne dedi doktorun
Evet canım dün yaptım seninki gibi çıkmıştı bugünde ovulasyon yaptım iki çizgide çabuk çıktı ama sonra test bozuldu çizgisiaynen canım haklısın çok erken
ovulasyon bu kadar koyu çıkınca sevindim biraz 6 gün kala yapmıştım
sen hiç yapmışmıydın ovulasyon canım
İyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar cokSukur kavusturanarahat dur artk yavrm yaa . Cok mu hosuna gitti banlanmak ne durumdasin
Ben bile aldım cicegim sende baslaHadi yaa kullanayim mı acaba.bir düşüneyim bari ovu testini tamam canım. aslında adetten 14 gün geriye gidince yine 10. ve 12. günler ilişki olmuştu hatta ben akintindan da farketmistim.ama tutmadi işte.
Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaaKızlar sonucum çıktı çok daha minnak buu ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?