Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sonucum çıktı çok düşük bi değer ama hamileyim

Merhaba tatlışlar
N Nana Ana sen yokken buralar ıssız kaldı canım.
Ben yarın tam 7 haftalık oluyorum ve kalp atışı için doktor randevum var. İnşallah duyarım bebişimin pıtpıtlarını.
Rabbim hepinize nasip etsin tez zamanda inşallah ve 2020 annesi olalım hayırlısıyla.

Dogrumu görüyorum sen takvimmi ekledin
Aramıza yeni ciceklermi katıldı yoksa aynı cicekler isimmi degistirdiiiiiiii?
AYYY inşallah canımm bana da haber ver oldumu
benim yumurtlamanın 9.günü bugün
aslında çok erken ama böyle koyu olunca heveslendim bende
bana haber ver canım ovulasyon ya da gebelik testi yaptrırsan
Cift yumurtluyo olabilirsin rose seni dövmeye gelemmi?

Hayırlı olsun canım benimmmmm evet daha minnacık annesi benimde 42.3 çıkmıştı allahın sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah canım evet ya çok minnak senin adet geçmiş miydi canım yoksa öncesinden mi baktırdın benim daha adete 3 gün var da

Aminnn inşallah canım evet ya çok minnak senin adet geçmiş miydi canım yoksa öncesinden mi baktırdın benim daha adete 3 gün var da ☺
Benim 5gün varken idrarda çıktı 4gün varken kan testinde 42.3 çıktı canımmm yükselir inşallah ne dedi doktorun

Aminnn inşallah canım evet ya çok minnak senin adet geçmiş miydi canım yoksa öncesinden mi baktırdın benim daha adete 3 gün var da ☺
Kiz sende ne taktin adet gunune benim yeni gecti daha adet gunumu 2 gun gecmis ☺

aynen canım haklısın çok erken
ovulasyon bu kadar koyu çıkınca sevindim biraz 6 gün kala yapmıştım
sen hiç yapmışmıydın ovulasyon canım

aynen canım haklısın çok erken
ovulasyon bu kadar koyu çıkınca sevindim biraz 6 gün kala yapmıştım
sen hiç yapmışmıydın ovulasyon canım
Evet canım dün yaptım seninki gibi çıkmıştı bugünde ovulasyon yaptım iki çizgide çabuk çıktı ama sonra test bozuldu çizgisi

Sukur kavusturana rahat dur artk yavrm yaa . Cok mu hosuna gitti banlanmak ne durumdasin
İyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar cok sen nasılsın minnak pipilin nasıl banlanmak güzel birsey buraya girememek kötüsü
Hadi yaa kullanayim mı acaba.bir düşüneyim bari ovu testini tamam canım. aslında adetten 14 gün geriye gidince yine 10. ve 12. günler ilişki olmuştu hatta ben akintindan da farketmistim.ama tutmadi işte.
Ben bile aldım cicegim sende basla
Kızlar sonucum çıktı çok daha minnak buu ☺☺
Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaa gözünüzaydın cicegim sonunda tutturdun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…