Vaaaayyyyy sevdim taktigini güzeldiIşte her saat seni sorunca herkes o kadar sayfalarca senin özlemin olmuş
Tamam cicegim senide gebisli listemize alıyorumNormalde 10 ekimde olmam gerekiyordu olmadım
maydanoz tamam da limonu ben de bilemedim. Ay bi ekşi yiyorum bi içiyorum haddi hesabı yok frenlesem kendimi iyi olacak. Çarşamba doktora sorarım. Ama şey yapabilirsin. Atom içeceği.Kızlar koşuuunnn grip oluyorumnane limon bal yapsam birşey olurmu yaaa şaka bi yana boğazım biraz ağrıyo hafif gribim sanki dün kayınvalidem diyoki limonlu birşey içme ne alakaaa ? Bilen var mı ?
Bence yap aslında en azından yumurtlayıp yumurtlamadıgını görürsünBekliyorum bakalım her zamanki gibi :) Bıraktım artık zaten ovu testini de
OlurTamam cicegim senide gebisli listemize alıyorum
Çok teşekkürler denicemmaydanoz tamam da limonu ben de bilemedim. Ay bi ekşi yiyorum bi içiyorum haddi hesabı yok frenlesem kendimi iyi olacak. Çarşamba doktora sorarım. Ama şey yapabilirsin. Atom içeceği.
Portakal, elma,armut, limon yıkayıp 4e bölüyorsun. Üzerini geçecek kadar su ekleyip nanesini kattıktan sonra kaynamaya bırakıyorsun. Suyunu süzüp iç. Bir ateş basıyor, bir terleme geliyor. Şifa ya.
Geçmiş olsunÇok teşekkürler denicem
Bence yap aslında en azından yumurtlayıp yumurtlamadıgını görürsün
AminGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Matrakhatun bat 11
@Antoryum123 bat 13
@Kedi sever bat 14
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
M Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Karakarsu bat 7
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
@tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ek
@Babyandmom sat 6 Ag
Memeli Mestan sat 8 Ek
M Melegim15 sat 8 Ek
@Martilikiz07 sat 9 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@Seval2321 sat 11 Ey
@nurguull sat 11 Ek
@hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
@Fatma KTL sat 20 Ag
@mervecancan sat 20 Te
@Icebergsss sat 20 Ey
@Caghla_29 sat 23 Ag
@emine1115ygt sat 23 Ag
@Gncgztc sat 24 Ag
@beren20 sat 24 Ey
@Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Dorothyy sat 26 Ey
@Lepistesb sat 28 Ag
@Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
Ayyy hadi insallah cok sewindim cnm bnmmmmKızlar iyi akşamlar
Napıyosunuz
Ben bugün bi tane ovulasyon testi yaptım
Hani hamileliği önceden belli ediyor diyorlarya
Adetime 6 gün kaldı
Beklediğimden koyu çıktı
Adete 2-3 kala iyce koyulaşırsa umutlancam
Sanırım burda yapan arkadaşlar vardı adete yakın daha koyu olursa hamilelik oluyormuş
Bende gribim canim kac gun oldu bilemicem ama yavas yavas geciyor artik bol bol meyve bide su ic hemsireler bana oyle soyledi ihlamur falanda icmedim korktum bisey olur falan diyemaydanoz tamam da limonu ben de bilemedim. Ay bi ekşi yiyorum bi içiyorum haddi hesabı yok frenlesem kendimi iyi olacak. Çarşamba doktora sorarım. Ama şey yapabilirsin. Atom içeceği.
Portakal, elma,armut, limon yıkayıp 4e bölüyorsun. Üzerini geçecek kadar su ekleyip nanesini kattıktan sonra kaynamaya bırakıyorsun. Suyunu süzüp iç. Bir ateş basıyor, bir terleme geliyor. Şifa ya.
Anladım canım sen daha iyi bilirsin tabüYumurtlamamda sorun yok canm zaten geçen ay aşılama yaptırdım bu ay ara verdim yine regl gelirse yine aşılama yaptırcam yani sürekli kontrol içindeyim zaten bide ovu ile kendimi daha da stres etmek istemiyorum
Canım sende mi gripsin herkes gripken hamiş oldugunu öğremiş galibaBende gribim canim kac gun oldu bilemicem ama yavas yavas geciyor artik bol bol meyve bide su ic hemsireler bana oyle soyledi ihlamur falanda icmedim korktum bisey olur falan diye
Kan verecegim gunden 1 gun olca grrip oldum canim ama toparladim ya ilk gunlere bakilirsa iyiyim insAllah bi kac gunu tamamen atlatirim ☺Canım sende mi gripsin herkes gripken hamiş oldugunu öğremiş galiba
Beni eklememissin canimm ☺Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Matrakhatun bat 11
@Antoryum123 bat 13
@Kedi sever bat 14
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
M Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Karakarsu bat 7
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
@tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ek
@Babyandmom sat 6 Ag
Memeli Mestan sat 8 Ek
M Melegim15 sat 8 Ek
@Martilikiz07 sat 9 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@Seval2321 sat 11 Ey
@nurguull sat 11 Ek
@hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
@Fatma KTL sat 20 Ag
@mervecancan sat 20 Te
@Icebergsss sat 20 Ey
@Caghla_29 sat 23 Ag
@emine1115ygt sat 23 Ag
@Gncgztc sat 24 Ag
@beren20 sat 24 Ey
@Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Dorothyy sat 26 Ey
@Lepistesb sat 28 Ag
@Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
Geçmiş olsun canım geçen gün bende oldumdaKan verecegim gunden 1 gun olca grrip oldum canim ama toparladim ya ilk gunlere bakilirsa iyiyim insAllah bi kac gunu tamamen atlatirim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?