Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar koşuuunnn grip oluyorum nane limon bal yapsam birşey olurmu yaaa şaka bi yana boğazım biraz ağrıyo hafif gribim sanki dün kayınvalidem diyoki limonlu birşey içme ne alakaaa ? Bilen var mı ?
maydanoz tamam da limonu ben de bilemedim. Ay bi ekşi yiyorum bi içiyorum haddi hesabı yok frenlesem kendimi iyi olacak. Çarşamba doktora sorarım. Ama şey yapabilirsin. Atom içeceği.

Portakal, elma,armut, limon yıkayıp 4e bölüyorsun. Üzerini geçecek kadar su ekleyip nanesini kattıktan sonra kaynamaya bırakıyorsun. Suyunu süzüp iç. Bir ateş basıyor, bir terleme geliyor. Şifa ya.

Çok teşekkürler denicem

Bence yap aslında en azından yumurtlayıp yumurtlamadıgını görürsün

Yumurtlamamda sorun yok canm zaten geçen ay aşılama yaptırdım bu ay ara verdim yine regl gelirse yine aşılama yaptırcam yani sürekli kontrol içindeyim zaten bide ovu ile kendimi daha da stres etmek istemiyorum

Amin

Kızlar daha önce 3ay ovulasyon takibi yaptığım da 16 ve 17.günlerde testte pozitifi gördüm. Bugün 15.gün ama ne akıntım ne de ovulasyon testinde koyulaşma artmaya başlamadı kızlar sizce neden böyle oldu. Akıntımın başlaması gereken gün başladı ama şimdi yoğunlaşması gerekirken kesildi birden. Böyle bişey yaşayan var mı?

Ayyy hadi insallah cok sewindim cnm bnmmmm

Bende gribim canim kac gun oldu bilemicem ama yavas yavas geciyor artik bol bol meyve bide su ic hemsireler bana oyle soyledi ihlamur falanda icmedim korktum bisey olur falan diye

Beni eklememissin canimm ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…