Kalp atışını duymak için bekliyordun değil mikızlar nasılsınız benim doktor randevum Pazartesi acaba diyorum erkenden mi gitsem
Nasıl gidiyor kuzum hamislik bebislililik
Ay bn saf ne yapayim bisey yapmadim ama bu ay gebelik testini dusunuorum bni tutman gerekliAmin insallah bitanem
Kasım Ekimden daha bereketli olacakinsallah
Ve insallah bizlerde o bereketin icerisinde olabiliriz bebegim
Senin gönlünün efendisini yesinler yaaaa kıyamam ne yaptın söyle hemen kızayım
Sebeppkızlar nasılsınız benim doktor randevum Pazartesi acaba diyorum erkenden mi gitsem
Amin amin inşallah 2019 bitmeden tüm topik hayırlısıyla hamile kalırKiz ne cok hamis cikti bu ay masallah rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ve rabbim bn gibi bekleyen herkezin yawrulari olsun saglikli hayirli bi sekilde
Sat ne demek ki canim ☺İstedim satını söylemedin cicegimm
Valla seninlede bat tarihine kadar küserim erkenden test yaparsanAy bn saf ne yapayim bisey yapmadim ama bu ay gebelik testini dusunuorum bni tutman gerekliay insallah guzel seyler soleriz bizde bugun hastaneye gittim 10 cm buyume varmis cuma yine gel dedi bilmiom nolcak halim cok yoruo bu hastane isleri
Bilmiyorum ki daha bir şey hissedemiyorumNasıl gidiyor kuzum hamislik bebislililik
Allahim daha neler ögrenicem acaba 12 eylül canim son adet tarihimSon Adet Tarihin ? Neydi
Evet canımKalp atışını duymak için bekliyordun değil mi
Bekleyemiyorum korkularım da varSebepp
Ben senin yerinde olsam suan o karnım 8aylık gibi sismisti oturup kalkarken zorlanıyordum filan filanBilmiyorum ki daha bir şey hissedemiyorum. Bulantım yada her hangi bir belirtim yok. Tek sıkıntım okuldan gelince çok yorulmaktan herhalde kasık ve bel ağrım oluyor . Daha keseyi de görmedim ondan daha moda giremedim galiba
Senin varlığın burada olman bizi mutlu ediyor sen olunca evin annesi evden gitmiş gibi yokluk çekiyoruzoyy gurbaneyyyler birdaha nasıl ban yerimben siz öyle derseniz burada küfür yesem tesekkür ederim ban yememek icin
Bunun icinde calısmıstım aslında
Lorikoda gitmis ha
Sosmivida dua ette hamile cık yoksa seninlede konusmayacam birsüre
Hazır söylemisken batıda ögrenAllahim daha neler ögrenicem acaba 12 eylül canim son adet tarihim
Onu yorumlarda gormustum canim onu orda ogrendimmHazır söylemisken batıda ögren
Beklenen Adet Tarihide bat olur cicek
Ben senin yerinde olsam suan o karnım 8aylık gibi sismisti oturup kalkarken zorlanıyordum filan filan
Kocan sanslı yani masallah saka biyanada insallah temiz sıkıntısız ilerler böyle gebeligin kuzum
Ay ballı cicegim benim bende size karısamıyorum diye cıldırıyorum buraya giremeyinceSenin varlığın burada olman bizi mutlu ediyor sen olunca evin annesi evden gitmiş gibi yokluk çekiyoruz. Ben size çok alıştım ya ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?