Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim akintin varmi
Bide göğüste hassasiyet kahve olan yerdenmi agriyor

Inşallah regl değil bebeginin haberini iletirsin canm Bence 2 3 gün bekle evde test yap sonra kan testi verirsin

Bencede koyulaşıyo gibi canm son testi ne zaman denediysen o gün ilişki deneseydin

kolay yapiliyor mu bu sperm testi .sebebi bilmemek kötü çünkü .38 yaşında eşim.1.de sorun yoktu ama 5 yıl önce tabi yaş ilerliyor.

Canim benimde 5 yasinda oglum var onda kan pirtilasmasi sorunumda olmamisti. Simdi 3 yilda 3 kimyasalim var kan pirtilasmasi cikdi. Ilk cocukta cikmayabiliyormus.

Canim akintin varmi
Bide göğüste hassasiyet kahve olan yerdenmi agriyor
Evet canım beyaz kremsi Bi akıntı var ama çok fazla gelmiyor ara sıra geliyo. Göğüslerim biraz şişti gibi, bi hassaslık var ama tam olarak nerede anlayamıyorum değişik bir his.

canım bende arada oluyor batma ama gögüslerimde sıkıntı yok sadece şişti o kadar he birde sabah hafif başımda ağruı vardı ama kendiliğinden geçti normalde ben de migren var iyi ki çabuk geçti grip oldum iyileştim derken şimdi tekrar grip gibiyim bakalım hayırlısı artık canım

Evet canım beyaz kremsi Bi akıntı var ama çok fazla gelmiyor ara sıra geliyo. Göğüslerim biraz şişti gibi, bi hassaslık var ama tam olarak nerede anlayamıyorum değişik bir his.
Adetime 1 hafta var catlamanin 7 gunu bugun suan gogus agrim var ama akintim sivi gibi ve sivi oldugunda adet oluyorum hic umudum yok

Allah gönlüne göre versin canım inşallah. Bende de kasık batması arada oluyor sürekli değil.

Adetime 1 hafta var catlamanin 7 gunu bugun suan gogus agrim var ama akintim sivi gibi ve sivi oldugunda adet oluyorum hic umudum yok
Ama daha bir hafta varmış adetine hiç belli olmaz. Benim de adet olacağım zaman hiç akıntı olmaz kupkuru olurdum ve düne kadar kupkuruydum. Dün başladı akıntılarım.

yumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…