Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim çok haklısınnn :) bebek için ilişkiye girmek değil öyle yapmıyorum aslında ama adet gününe yakın çok stres oluyorum oldum olmadım diye geriliyorum. Şu kazayla hamile kalanları da hiç anlamıyorum ya ben hiç mi kazaya denk gelemedimmmmm Sen ne kadardır deniyorsun canım benim

Yaa kazayı geçtim canım bazıları evlilik dışı bebek dünyaya getiriyor çöpe ormana atıp gidiyorlar bazen diyorum Allahım isteyene neden vermiyosun diye daha geçtiğimiz subat ayında ormanda 3-4 saatlik yeni doğan kız bebeği bulundu göbek bağı hala duruyordu donmak üzereyken yaşlı bir dede buluyor tesadüf. Astsubay olduğum için ben müdahale ettim olaya bizim sorumluluk bölgemizde ormanda çalılıkların arasında bulundu yavrum..He O diyorum Allahım isteyene hasret çekene nasip et diye

Yaaa yazıklar olsun öyle aileye Allah'ım anneliği tüm kalbiyle isteyen bizlere nasip etsin inşallah nerede görev yapıyorsun canım

Amiiinnnnnn beni de ekler misinnn bat yarın

Kiz ne cok hamis cikti bu ay masallah rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ve rabbim bn gibi bekleyen herkezin yawrulari olsun saglikli hayirli bi sekilde
Amin insallah bitanem
Kasım Ekimden daha bereketli olacak insallah
Ve insallah bizlerde o bereketin icerisinde olabiliriz bebegim
N Nana Ana hos geldin gonlumun efdndisi senin kizmalarini özledik
Senin gönlünün efendisini yesinler yaaaa kıyamam ne yaptın söyle hemen kızayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…