- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Koyulasıyor sanki git gide canım
Silik cizgi var canim gözüküyor gibi sanki
Ovulasyon testi ne ya herkes ondan bahsediyor ben bilmiyorumOvulasyon testi canim. Bakalim pik olucakmi
Aynen et bakalım canımBilemedimki canim. 30 lu paket almistim Elimde 5 6 tane ovulasyon testi kaldi denemeye devam edicem.
Ovulasyon testi ne ya herkes ondan bahsediyor ben bilmiyorum
Normal yolla gebe kalamadim canim benim gebeligim tup bebekle oldu Rabbim sanada yaşatsin bu duyguyu insAllah en kisa zamanda hamile oldugunu ogrenirsinBilme canim boşver. Zaten insan ihtiyaç duyunca ögreniyor. Zaten ögrenmene gerek kalmamis. Insallah hic ihtiyac duymazsin.
Uzaklara gidicem kimse konusmuyo burdaNeden nereye gidiyorsun
Bu ara sessizleşti buralarrrUzaklara gidicem kimse konusmuyo burda
Hic sevmedim boyle olmasiniBu ara sessizleşti buralarrr
Hayır olsun canımKızlar ben bu ara çok değişik rüyalar görüyorum. Bu gecede rüyamda akrabamızın yeni doğmuş kızı var bebek görmeye gidiyormusum oradaki hala bana dualar ediyormuş Allah sanada bir bebek nasip etsin diye ama içten ediyordu baya çok etkilendim
Konusuyoruz ya canimUzaklara gidicem kimse konusmuyo burda
Ben yazdım vallaBunu okuyupta cevap vermeyenler circir oldugu gun oksuruk krizine yakalansin emi
Aman aman olmayakBunu okuyupta cevap vermeyenler circir oldugu gun oksuruk krizine yakalansin emi
Okuyup kacarsaniz olun anacimAman aman olmayak
Benim bugün temizlik günüm gün boyu evi temizledim.. bide leke gelmeye başladı benden çok şükür ilaç içmeye gerek kalmadan kurtaj sonrasi ilk kirmiziları görecem ve sonrasında başlasın çalışmalarNeler yaptiniz bakayim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?