Amin amin inşallah Rabbim herkesin bu beklemelerinin çabalarının mükâfatını versin @Eslem91 balımında seninde
Keseyi görmüşsün gözün aydın canım hadi bakalım haftaya da minik kalbi duyarsın inşallahOkuyup kacarsaniz olun anacim
Bugün 21.günü durum pek parlak değil. Eki Görüntüle 2545140
Valla canım ev işi, ütü, ders çalışma, yemek klasik sıkıcıNeler yaptiniz bakayim bugun
Bencede omarla iyi değil hassas testler kullan belki yumurtlama günün ama doğru göstermeyebilirLaboquick dimi bu test. Açıkçası ben hiç mi hiç memnun kalmadım bu markadan, eslem de kullandı onda da doğru düzgün pik göstermedi moralimizi bozduguyla kaldı resmen o yüzden de ne diycegimi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemediğimden yanlış anlama
Adet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler
regl düzenim degisiyor neden
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu
sebebi ne olabilirki
Sol ayagim agriyo cok ise gittim ordan hstane geri is yeri eve gel yat surekliValla canım ev işi, ütü, ders çalışma, yemek klasik sıkıcıbide inanılmaz halsizim kolumu bile kaldıramıyorum enerjim yok. Senin nasıl geçtiii
Ayy insallah canim benimmmKeseyi görmüşsün gözün aydın canım hadi bakalım haftaya da minik kalbi duyarsın inşallah
Amiiiinnnn 🖑🖐Ayy insallah canim benimmm ♥ Darisi isteyen herkesin basinaa insallah
Bencede omarla iyi değil hassas testler kullan belki yumurtlama günün ama doğru göstermeyebilir
Bunu okuyupta cevap vermeyenler circir oldugu gun oksuruk krizine yakalansin emi
İstirmaaaa tiyzisii istirmaaa o cok cücükKız ne biçim bi laf öyle töbe töbe senin o fasulyeni ısırırım
Taktigin tutar inşallah canım cogu kisi kafama takmadığım ay hamile kaldım diyor amaBen birgebeningunlugu sayfasından alıyodum canm ordaki ablayla takip ediyorum ama olmadı yani bıraktım ovu yu da gelişi güzel ilişki, adeti beklememe, takmamaya çalışma stratejisini uygulamaya calisiyorum
İstirmaaaa tiyzisii istirmaaa o cok cücük
Taktigin tutar inşallah canım cogu kisi kafama takmadığım ay hamile kaldım diyor ama
Canım bir şey soracaktım sana.pihtilasma testi için hematoloji 'den mi randevu aliniyorCanim benimde 5 yasinda oglum var onda kan pirtilasmasi sorunumda olmamisti. Simdi 3 yilda 3 kimyasalim var kan pirtilasmasi cikdi. Ilk cocukta cikmayabiliyormus.
Bacak ağrısı varmı canım peki? Hamilelikten benceSol ayagim agriyo cok ise gittim ordan hstane geri is yeri eve gel yat surekli
Ben sana diyorum bak büyük ihtimal hamilesin, ben de hamileliğimde değişik değişik rüyalar görüyordum hep, rüyadaki dua kabul olur inşKızlar ben bu ara çok değişik rüyalar görüyorum. Bu gecede rüyamda akrabamızın yeni doğmuş kızı var bebek görmeye gidiyormusum oradaki hala bana dualar ediyormuş Allah sanada bir bebek nasip etsin diye ama içten ediyordu baya çok etkilendim
Bende ordan aldım ama sırf yumurtlamam oluyormu diye takip etmek istedim bakalım bu ay nolucak sonucuBen birgebeningunlugu sayfasından alıyodum canm ordaki ablayla takip ediyorum ama olmadı yani bıraktım ovu yu da gelişi güzel ilişki, adeti beklememe, takmamaya çalışma stratejisini uygulamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?