Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün 21.günü durum pek parlak değil. Eki Görüntüle 2545140

Laboquick dimi bu test. Açıkçası ben hiç mi hiç memnun kalmadım bu markadan, eslem de kullandı onda da doğru düzgün pik göstermedi moralimizi bozduguyla kaldı resmen o yüzden de ne diycegimi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemediğimden yanlış anlama

Bencede omarla iyi değil hassas testler kullan belki yumurtlama günün ama doğru göstermeyebilir

Bebek rahmi mi hazirliyo acaba

mer_can_ sat 20 Te

1. Babyandmom sat 6 Ag
2. hayalinizle sat 12 Ag
3. Emine Hatayli sat 19 Ag
4. Fatma KTL sat 20 Ag
5. Caghla_29 sat 23 Ag
6. emine1115ygt sat 23 Ag
7. Gncgztc sat 24 Ag
8. Sumeyyee__ sat 26 Ag
9. Lepistesb sat 28 Ag
10. Ftskrcm sat 30 Ag
11. @zambak189sat 30 Ag

1. tiktaktok sat 1 Ey
2. Martilikiz07 sat 9 Ey
3. Seval2321 sat 11 Ey
4. Icebergsss sat 20 Ey
5. beren20 sat 24 Ey
6. Dorothyy sat 26 Ey

1.Deryakadir sat 4 Ek
2. Fasulye annesi sat 8 Ek
3. M Melegim15 sat 8 Ek
4. MaystenG sat 10 Ek
5. M Minik mucizee sat 11 Ek

N Nana Ana olmuş bu balım

Bencede omarla iyi değil hassas testler kullan belki yumurtlama günün ama doğru göstermeyebilir

Ben birgebeningunlugu sayfasından alıyodum canm ordaki ablayla takip ediyorum ama olmadı yani bıraktım ovu yu da gelişi güzel ilişki, adeti beklememe, takmamaya çalışma stratejisini uygulamaya calisiyorum

Ben birgebeningunlugu sayfasından alıyodum canm ordaki ablayla takip ediyorum ama olmadı yani bıraktım ovu yu da gelişi güzel ilişki, adeti beklememe, takmamaya çalışma stratejisini uygulamaya calisiyorum
Taktigin tutar inşallah canım cogu kisi kafama takmadığım ay hamile kaldım diyor ama

Taktigin tutar inşallah canım cogu kisi kafama takmadığım ay hamile kaldım diyor ama

Amannn yok be hiç sanmıyorum ama inşAllah diyim yinede. Benim yaptığım, yaptırdığım, denediğim çoğu şey için şunu yaptım hamile kaldım diyen oldu ama bende hiçbirinde tık yok

Canim benimde 5 yasinda oglum var onda kan pirtilasmasi sorunumda olmamisti. Simdi 3 yilda 3 kimyasalim var kan pirtilasmasi cikdi. Ilk cocukta cikmayabiliyormus.
Canım bir şey soracaktım sana.pihtilasma testi için hematoloji 'den mi randevu aliniyor

Ben sana diyorum bak büyük ihtimal hamilesin, ben de hamileliğimde değişik değişik rüyalar görüyordum hep, rüyadaki dua kabul olur inş

Bende ordan aldım ama sırf yumurtlamam oluyormu diye takip etmek istedim bakalım bu ay nolucak sonucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…