yok bilmediğim kimyasalim hiç olamaz.3 ay içinde 2 kere kimyasal oldu.3.sunde korunmustuk zaten.Yok ya herkes kimyasal yaşamıyor. Hem senin takip edip bildiğin iki belki bilmediğin kimyasal gebeliklerin olmuştur.
Aman canım dikkat et sen yinede tedbir bizden gerisi AllahtanValla yorulmuorm desem yalan olurbohcalari hazrldim evi temizledim serdim. Annm de yardmci oldu. Agor kaldrmamya calistm. Allha emant artk mecbur yapiorm
Bugün de yap bakalım nasıl çıkcak insAllah tam denk gelir de bebişin olusur
Koyulasıyor sanki git gide canımBugün 21.günü durum pek parlak değil. Eki Görüntüle 2545140
Benimde ara ara bacaklarim agriyor canimSol bacagim cok agriyo bugun diz kapagindan asagi deli olucam noldu ki bacagima
Silik cizgi var canim gözüküyor gibi sankiBugün 21.günü durum pek parlak değil. Eki Görüntüle 2545140
Ah canim neden öyle oldu ki benim adetlerip hep düzensiz oluyordu ama bende pko vardiAdet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler
regl düzenim degisiyor neden
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu
sebebi ne olabilirki
Anlamadım bende pcoda yoktu canım zaten regllerim iki aydır kan seklinde degilde lekelenme seklinde olmustu döngüm 30-31 gün oluyordu 27güne inmis oldu suandaAh canim neden öyle oldu ki benim adetlerip hep düzensiz oluyordu ama bende pko vardi
Anladim canim bazen degisbiliyor oyle sanirim sen de mi hamile kalmak icin ugrasiyordunAnlamadım bende pcoda yoktu canım zaten regllerim iki aydır kan seklinde degilde lekelenme seklinde olmustu döngüm 30-31 gün oluyordu 27güne inmis oldu suanda
Ben yeni öğrendim canım bel ağrım aşırı var kasıklarım arada ağırıyor bide dün aşırı şişlik vardı bugün bişey yok az önce karnımın üzerine uzandım pıt pıt diye kalp gibi bişey attı göğüs ağrım akıntım hiç yokKızlaarr gebeliğini yeni öğrenenler belirtilerini yazabilir miii
Hadi ya alla alla çabuk gelmiş canım yogun mu yoksa yine şekelenme şeklindemi geliyor? Bence doktora git sen adetin 3.günü git hormon testi yaptır canımAdet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler
regl düzenim degisiyor neden
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu
sebebi ne olabilirki
Benim sıfır göğüs ağrısı var ya hatta hep kontrol ederdim bu ayda olmadı kesin diyodum çünkü hiç ne acı ne sızı bişey yok hafif bi dolgunluk var sadeceHamiş kızlarım göğüs ağrınız varmı bacaklarınız falan ağrıyormu
Canım soğan suyu adeti düzene koyuyor diyorlar sende kaynatıp iç istersenAnlamadım bende pcoda yoktu canım zaten regllerim iki aydır kan seklinde degilde lekelenme seklinde olmustu döngüm 30-31 gün oluyordu 27güne inmis oldu suanda
Neden nereye gidiyorsunBen gidiyorum ve konusmuyorum sizinlee
Yaaaa aynı şeyler bende de var bir de ek olarak bacak ağrılarım var yarın adet günüm, olucam diye çok tedirginimm inşallah ben de hamişimdirBen yeni öğrendim canım bel ağrım aşırı var kasıklarım arada ağırıyor bide dün aşırı şişlik vardı bugün bişey yok az önce karnımın üzerine uzandım pıt pıt diye kalp gibi bişey attı göğüs ağrım akıntım hiç yok
InsAllah canimmYaaaa aynı şeyler bende de var bir de ek olarak bacak ağrılarım var yarın adet günüm, olucam diye çok tedirginimm inşallah ben de hamişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?