Bende sürekli gittigim bi doktor vardı yumurta takibi yapılıyordu o gün de doktorum yoktu başka doktora gittim yumurtam oluşmamıştı doktorun bana verdiği morali görseniz diyordu kız ne takiyon kafana bosver kim bebek sorsa dusunmiyoruz de sen kocana yapıs zevkine yapın kız bol bol yapın sen zevk almaya bakAmannn yok be hiç sanmıyorum ama inşAllah diyim yinede. Benim yaptığım, yaptırdığım, denediğim çoğu şey için şunu yaptım hamile kaldım diyen oldu ama bende hiçbirinde tık yok
Ay nanacim benim de düzenim şaştı.ama erken gelme sebebi biraz da stresten olabilir mı kiAdet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler
regl düzenim degisiyor neden
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu
sebebi ne olabilirki
Benimde hamile kaldığım ay herkes beni rüyasında ya hamile ya bebekli görüyorduBen sana diyorum bak büyük ihtimal hamilesin, ben de hamileliğimde değişik değişik rüyalar görüyordum hep, rüyadaki dua kabul olur inş
En doğrusu o canım, ben bir de takmamayı başaramasamda bir sonraki ay değil birkaç ay içinde gebelik olur diye umut edince olmuştu kendimi kasmamış oluyorum bu ay olmadı ama daha çok aylar var gibi yani, şimdi mesela ocak-şubata kadar kalırım inş diyorum bakalım olacak mıBen birgebeningunlugu sayfasından alıyodum canm ordaki ablayla takip ediyorum ama olmadı yani bıraktım ovu yu da gelişi güzel ilişki, adeti beklememe, takmamaya çalışma stratejisini uygulamaya calisiyorum
Keşke canım ya inan çok istiyorum ama rüyalarım hep böyle bu aralar.. Bacaklarım inanılmaz ağrıyor ateş basıyor arada az önce ölçtüm 36.5 çıktı göğüslerim inanılmaz ağrıyor belirti var ama hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum canımBen sana diyorum bak büyük ihtimal hamilesin, ben de hamileliğimde değişik değişik rüyalar görüyordum hep, rüyadaki dua kabul olur inş
Malum oluyor galiba bazı şeylerBenimde hamile kaldığım ay herkes beni rüyasında ya hamile ya bebekli görüyordu
bacaklarını yükseğe kaldır ve uzan ağrı için iyi olabilirBen gidiyorum ve konusmuyorum sizinlee
Diz kapagindan ayaga vuruyo ayagimi nereye koyacagimi sasirdim yumruk atasim geliyo sagolsun esim masaj yapiyo birakinca yine ayni bi popomu dogrultamadim anacimBacak ağrısı varmı canım peki? Hamilelikten bence
O zaman adet gününün geçmesini bekle canım hayal kırıklığı yaşama sonra gerçi belirtilerin var ama inşallah da bebise çıkarKeşke canım ya inan çok istiyorum ama rüyalarım hep böyle bu aralar.. Bacaklarım inanılmaz ağrıyor ateş basıyor arada az önce ölçtüm 36.5 çıktı göğüslerim inanılmaz ağrıyor belirti var ama hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum canım
Hahahahahahha valla popisee bez yada gordugunde yazicanSen öyle dersen bende istiririm suçlusu sensin ben karışmam zaten çok tuvalete çıkıyorum bide cır cır çıkarma başıma wc ye yatak atarım sonra
Ayy denedim buzda koydum yokkk hatta yuruyuse ciktik biraz banamisin demedibacaklarını yükseğe kaldır ve uzan ağrı için iyi olabilir
Beni de geçen ay annem bebeğim olduğunu görmüş ama o çok düşündüğü için bilinçaltına yerleşmiş olabilirBenimde hamile kaldığım ay herkes beni rüyasında ya hamile ya bebekli görüyordu
İşte bunlar hamilelik belirtisi inş, benim de bu ay hiç ateşim yok sanki önceki aylar yüksek olurdu anlamadım bi garip, göğüs ağrım zaten yok arada sızlama oluyor ama hemen geçiyor. Senin az kaldı haftaya test yaparsın..Keşke canım ya inan çok istiyorum ama rüyalarım hep böyle bu aralar.. Bacaklarım inanılmaz ağrıyor ateş basıyor arada az önce ölçtüm 36.5 çıktı göğüslerim inanılmaz ağrıyor belirti var ama hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum canım
Olabilir tabi bilinç altıda bize oyun oynuyor bazen... inşallah kasım ayı da bize beretli olur bebis bekleyenler ❤❤Beni de geçen ay annem bebeğim olduğunu görmüş ama o çok düşündüğü için bilinçaltına yerleşmiş olabilirben de kendim çift çizgi görüyorum ama gerçekte tek rüyada tek çizgi görsem sevineceğim yani tersi çıkıyor diye
Canım krem varsa sür kas gevşetici sür iyi gelir belkiDiz kapagindan ayaga vuruyo ayagimi nereye koyacagimi sasirdim yumruk atasim geliyo sagolsun esim masaj yapiyo birakinca yine ayni bi popomu dogrultamadim anacim
Benim hiç fikrim yok malesefYardım. kan pihtilasmasi testi için hangi bölümden randevu alicam
Aynen canım bu haftasonunuda atlatıyım yapcam inşO zaman adet gününün geçmesini bekle canım hayal kırıklığı yaşama sonra gerçi belirtilerin var ama inşallah da bebise çıkar
Amin inşallah, isteyen herkes için hayırlı zaman gelmiştir inşOlabilir tabi bilinç altıda bize oyun oynuyor bazen... inşallah kasım ayı da bize beretli olur bebis bekleyenler ❤❤
Aynen canım yapıcam test erken yapmak istemiyorumİşte bunlar hamilelik belirtisi inş, benim de bu ay hiç ateşim yok sanki önceki aylar yüksek olurdu anlamadım bi garip, göğüs ağrım zaten yok arada sızlama oluyor ama hemen geçiyor. Senin az kaldı haftaya test yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?