Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerine saglık balam

Ay nanacim benim de düzenim şaştı.ama erken gelme sebebi biraz da stresten olabilir mı ki
Valla kuzum benim stresim oldugunda gec gelir genelde oyüzden hayret ettim mevsim degisikligi etkiledi bizi herhalde senin ne zamandır degisti düzenin?

Ciceklerim Beybililerimiz bölümü M Melegim15 arkadasımızın yardımlarıyla düzenlenmistir kendisine tesekkür ederiz
Listede ismi bulunmayan ciceklerim beni etiketleyin lütfen

Bnm de duzensizlesmisti cnm. Bazen gercktn hamile kalinacgi icin duzenszlik oluo . Bide hava degisimi falan fistan. Insllh baska bisy deildir

Zekta canım belirtin var mı ne durumdasın :)
Kuzum kasık ağrımm azaldı ama batmalar var değişik yani nasıl anlatsam bilmiyorum bide akıntım var böyle beyaz süt kesiği gibi miğdemde de inanılmaz yanma var bulantımda var valla bu kadar şeyede hamile değilsem giderim bu diyardan

Normal yolla gebe kalamadim canim benim gebeligim tup bebekle oldu Rabbim sanada yaşatsin bu duyguyu insAllah en kisa zamanda hamile oldugunu ogrenirsin

Bende yavas yavas tüp bebege dogru ilerliyorum canim. Bende tüp bebek nasil oluyor hic bilmiyorum. Artik gerek duyarsam ögrenicez inceliklerini

Evet canim labiquik ben surekli kullaniyorum hep pik i yakaladim aslinda. Eger bu ay yakalayamazsam farkli bir marka denicem.

Ben birgebeningunlugu sayfasından alıyodum canm ordaki ablayla takip ediyorum ama olmadı yani bıraktım ovu yu da gelişi güzel ilişki, adeti beklememe, takmamaya çalışma stratejisini uygulamaya calisiyorum

Bende bu ay 2gunde bir iliski deniyorum. Bu haftada gün asiri degerlendircem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…