Bende yavas yavas tüp bebege dogru ilerliyorum canim. Bende tüp bebek nasil oluyor hic bilmiyorum. Artik gerek duyarsam ögrenicez inceliklerini
insAllah gerek duyamadan hamile kalirsin canim ☺Bende yavas yavas tüp bebege dogru ilerliyorum canim. Bende tüp bebek nasil oluyor hic bilmiyorum. Artik gerek duyarsam ögrenicez inceliklerini
Canım nereye gideceğimi şaşırdım.kadin doğuma sadece hamile olanlari alıyoruz dedi kadın arastrma hast.de.genetiktenn mı alsam olur mu ki
Gunaydinn canimm ☺Gunaydinlarcaaaaaa
Bat 11 Kasım tatlım
Iyiyim canim iste sen nasilsin kalktim kahvalti yapicam sen napiyosunNapiyosunuz bakalim tatlimlar
Haha olur mu olur bu kadar üst üste olması bilemedim vallaBirde hamile cıkıyormusummusumidrarda cıkan negatif testleri yanlısmısmıs hayaller paris hayatlar regllii
İse geldim bendeee offf keske evimde olsam uyusamIyiyim canim iste sen nasilsin kalktim kahvalti yapicam sen napiyosun
Bunu bende okumustum hatta demiştim bir kere hamileleikten önce düzensizleşen adetler genelde rahim kendini hazırlıyor derlerBnm de duzensizlesmisti cnm. Bazen gercktn hamile kalinacgi icin duzenszlik oluo . Bide hava degisimi falan fistan. Insllh baska bisy deildir
Gerçektenmi çok sevindim ne zaman öğrendinKızlar selam bende hamileyim ☺
Ne is yapiyosun ki canimİse geldim bendeee offf keske evimde olsam uyusamamaa calismak lazim
İnşallah canım yumurtlama gördüm şükür ama sonucu ne olcak bekleyip görceminşallah güzel güzel yumurtlama görürsün ve değerlendirirsin sonuç olarak da pozitif bilgilerini iletirsin
İnşallah canım güzel haberinizi bekliyoruzGünaydın kızçeler
Dualarınızı eksik etmeyin bnden şurda çarşambaya ne kaldı öpüldünüz
Amin inşallah canım Rabbim her isteyene nasip etsin inşallahNe güzel valla canım sonucın iyi maşallah sağlıkla ilerler inşş
Bende yeni uyandımm sen napıyosunNapiyosunuz bakalim tatlimlar
Çok saolSeni pislik cok sevindim❤❤
gözünüz aydın kusummm ❤
Amin canım inşaallah, Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahHayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?