- 13 Mart 2019
- 16.343
- 64.258
- 598
Yardım. kan pihtilasmasi testi için hangi bölümden randevu alicam
Kızlar test yapmak istiyorumm yaa ama ilk idrarım değilya çıkarsa ya silikde olsa pembik ikinci çizgi görürsem diye çok heyecanlıyım bir yanım da yapma diyor
Insallah rabbim yüzüne baksin canim. Cok zor ćok
Bende ordan aldım ama sırf yumurtlamam oluyormu diye takip etmek istedim bakalım bu ay nolucak sonucu
Bende sürekli gittigim bi doktor vardı yumurta takibi yapılıyordu o gün de doktorum yoktu başka doktora gittim yumurtam oluşmamıştı doktorun bana verdiği morali görseniz diyordu kız ne takiyon kafana bosver kim bebek sorsa dusunmiyoruz de sen kocana yapıs zevkine yapın kız bol bol yapın sen zevk almaya bak
En doğrusu o canım, ben bir de takmamayı başaramasamda bir sonraki ay değil birkaç ay içinde gebelik olur diye umut edince olmuştu kendimi kasmamış oluyorum bu ay olmadı ama daha çok aylar var gibi yani, şimdi mesela ocak-şubata kadar kalırım inş diyorum bakalım olacak mı
Hahahahahahha valla popisee bez yada gordugunde yazican
Yaptınmı kıızSağol canım Rabbime teslimim
Hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Ben yapmaya gidiyoruumm
Evet canim labiquik ben surekli kullaniyorum hep pik i yakaladim aslinda. Eger bu ay yakalayamazsam farkli bir marka denicem.
Bende bu ay 2gunde bir iliski deniyorum. Bu haftada gün asiri degerlendircem.
Benim aslında 4 aydır cunValla kuzum benim stresim oldugunda gec gelir genelde oyüzden hayret ettim mevsim degisikligi etkiledi bizi herhalde senin ne zamandır degisti düzenin?
Benim 2 aydır erken geliyor ondan önce de 2 kimyasalda geç olmuştu düşük olduğu içinValla kuzum benim stresim oldugunda gec gelir genelde oyüzden hayret ettim mevsim degisikligi etkiledi bizi herhalde senin ne zamandır degisti düzenin?
Günaydın canım hadi bakalım güzel haberlerle gelGünaydın kızçeler
Dualarınızı eksik etmeyin bnden şurda çarşambaya ne kaldı öpüldünüz
Canım nereye gideceğimi şaşırdım.kadin doğuma sadece hamile olanlari alıyoruz dedi kadın arastrma hast.de.genetiktenn mı alsam olur mu kiKadin doguma gittim ben canim.
Bunu okuyupta cevap vermeyenler circir oldugu gun oksuruk krizine yakalansin emi
Sanieim canimEvet canım mevsim degisikligine maruz kaldım sanırım
Günaydın balım hadi hayırlı haberler alırsın inşallahGünaydın kızçeler
Dualarınızı eksik etmeyin bnden şurda çarşambaya ne kaldı öpüldünüz
Hayırlı olsunKızlar ancak kan verebildim sonuç böyle :)) inşallah sağlıkla devam eder. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
Anladım canımYok canım 4 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?