Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende varım bir buçuk senedir uğraşıyoruz üç kaybım var geçen ay pıhtılaşma olduğunu öğrendim şu an adetimin 5. Günündeyim

dün yaptım ama negatifti ben hayel çizgi gördüm artık olmasa da ben görüyorum neyse kontrol kısmındaki bile çok belirgin çıkmadı anlamadım o yüzden neyse olmadı gelirse regli cuma günü giderim eğer cumaya kadar gelmezse pazartesi giderim artık :'(

Canım benim sen bugün regl baslangıcı gibi say ve ücüncü gün git

benim gecen iki aydır regllerim lekelenme seklinde olmustu kanamam hic olmadı neyseki buay düzeldi cocuk gibi mutluyum suan düzeldigi icin.
sende aynısını yasıyor olabilirsin ücüncü gün git kan testlerini yapsınlar canım

İki ay icinde herhangi bir gelisme olursa bilgi verirsin bizlerede canım nasıl istersen bizi unutma helal olsun

Elbette canim aklim hep sizlerde. Cocukken kiz kardesleri olan arkadaslarimi kiskanirdim herseyi paylasiyorlar diye. Ozamanlar böyle platformlar yoktu. Simdi sizlerle paylasiyirum. Eger birgün tekrar nasip olurda hamile kalirsam benden sonra ilk suz ögreneceksiniz emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…