- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
Bat ne zaman sizinBencede güven olmaz az önce bende yaptım c kopkoyu t çizgisi hiç çıkmadı yani çizgi hiç yok düşünün aslında hep olması gerekiyor o çizginin silikte olsa o yuzden güvenmiyorum ben
HoşgeldinBen geldimmmm
Hosbuldum bebegimmmHoşgeldin
Belli olmuyor genelde düzensiz oluyor canım ama yumurtlamaya göre haftasonu olmam lazım zaten kasıgım ağrıyor ara ara göğüslerimde ağrıyor bilmiyorum artık canımBat ne zaman sizin
Ekledim cicegim artık beybililerimizdesin masallahBenimkide 18 eylül :)
Geçer bir şekilde canım bekle sabırlı olDe mla görüştüm Salı gel bu hafta gelme dedi şimdi bu vakit nasıl geçer ki?
Hosgeldinn kizz ☺Hosbuldum bebegimmm
Hadi ya iyi o zaman canım normal olsunda bosver kafan rahat olur en azındanMalesef olamaz canım cok sükürki bugün regl kanamam olması gereken gibi oldu lekelenme olmadı cok mutluyumyapısıklıktan yada kisstten korkuyordum dra gidecektim neyseki gerek kalmadı
Allah yardimcin olsun düsük yptin 3 defaBende varım bir buçuk senedir uğraşıyoruz üç kaybım var geçen ay pıhtılaşma olduğunu öğrendim şu an adetimin 5. Günündeyim
Evet 3 kimyasal düşüğüm varAllah yardimcin olsun düsük yptin 3 defa
Neden oluyor peki canim bi doktorla gorustun muEvet 3 kimyasal düşüğüm var
dün yaptım ama negatifti ben hayel çizgi gördüm artık olmasa da ben görüyorum neyse kontrol kısmındaki bile çok belirgin çıkmadı anlamadım o yüzden neyse olmadı gelirse regli cuma günü giderim eğer cumaya kadar gelmezse pazartesi giderim artık :'(Gecen ayki reglime cok benziyor stressten oluyor sanırım canım sen bugünü birinci gün olarak say ücüncü günü doktora git
Bebek varsa zaten ultrasonla baktıgında görebilir umuyorum yerlesme kanaması yasadıysanda cıkar testte idrar yap istersen canım evde üzme kendini
Öyle kuzumHadi ya iyi o zaman canım normal olsunda bosver kafan rahat olur en azından
Kan pıhtılaşması çıktı canım genetik araştırma vs yapıldı çok şükür başka sorun çıkmadıNeden oluyor peki canim bi doktorla gorustun mu
Canım benim sen bugün regl baslangıcı gibi say ve ücüncü gün gitdün yaptım ama negatifti ben hayel çizgi gördüm artık olmasa da ben görüyorum neyse kontrol kısmındaki bile çok belirgin çıkmadı anlamadım o yüzden neyse olmadı gelirse regli cuma günü giderim eğer cumaya kadar gelmezse pazartesi giderim artık :'(
Tamam bakıcam canım
Anladim canim bidaha gebeliginle birlikte kan sulandirici kullanman lazim o zaman canimKan pıhtılaşması çıktı canım genetik araştırma vs yapıldı çok şükür başka sorun çıkmadı
İki ay icinde herhangi bir gelisme olursa bilgi verirsin bizlerede canım nasıl istersenbizi unutma helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?