- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Canım bende 21 inci gün görmüştüm 22 de çatlamıştı belki seninde bi kaç güne koyulaşır belli mi olur benim adetime bi hafta kalmıştı ben yumurtlamayı gördüm
Inşallah canım benimHayirlisi olsun hakkinda canim insAllah pozitif sonuclarla gelirsin ☺
Bekle bence canimYaaa gerçektenmi kuzum
Ozaman bende bekleyeyim
Zaten bugün yumurtlamadan itibaren 10.günüm
Adetime 4 gün kaldı
Bekleyeyim ozaman
Inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsinHerşey güzel olur inş canımmm ❤
Dün gece burada bir topik buldum reglde düzensizlikler olunca hamile kalanlar cok olmus o topikte. Bulursam burada paylasırım cicegim. Erken yada gec gelmesi farketmiyor cogu gebeydiBenim aslında 4 aydır cun
Benim 2 aydır erken geliyor ondan önce de 2 kimyasalda geç olmuştu düşük olduğu için
İki ay icinde herhangi bir gelisme olursa bilgi verirsin bizlerede canım nasıl istersenKızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Satını tam söylememissin canım kacındaydı?Beni eklememissiniz beni istemiyosunuz sanirimm
Düzenledim cicegim hayırlısı olsunBat 11 Kasım tatlım
Valla ben daha hiç gitmedim doktora canım bana 2 ay bekle yeter demişti zaten kırmızılar bitene kadar iki ayı bulurum hemen baslayacam hiç beklemeye niyetim yok eskiler dusugun bi ayağı içerde kalır diyorlar inşallah da öyle olur da hemen gelir bebislerimiz... seninde basın sağ olsun canım çok zor bilirim Allah bir daha yaşatmasın inşallahBenimde yeni bitti kirmizilar kurtJ sonrasi yarin dra gitcem bakalim ne zaman basla diycek calismalara
Ay insallah yaaaa darısı bizlere olsun insallahKiz benimde reglim duzensizlesti evlenince o yuzden ovulasyon deniyodum hatta pik olmamis dediler bana ama ben yine de degerlendirdimAmac bebe şeappmak sahane neyse sonuc olarak hamis kaldim
Yanı ne zaman uygunsan o zaman verebilirsin ona gore hesaplarsınOrası öyle tabi canımm ama ben 2günde bir vermedimm
Malesef olamaz canım cok sükürki bugün regl kanamam olması gereken gibi oldu lekelenme olmadı cok mutluyumHaha olur mu olur bu kadar üst üste olması bilemedim valla
Canım gittim zaten özelde kadın doğuma.arastrma hastanesine git testi yaptir dedi burada 2.500 lira dedi.Ben genetik e randevu alicam en iyisiValla canim bence önce kadin doguma git tekrarlayan kimyasal gebeliklerim var dite. Zaten onlar talep ediyor. Direkt olarak genetigede randevu alabilirsin.
Doğuma kadar :) 26.haftaya kadar hep kanamam vardı 28.haftada da suyum gelmeye başlamıştı o yüzden hep yasaktı, ikinci gebelikte öyle kanamalıydı zaten 19+5 te suyum tamamen geldi ve bebeği kaybettimNe kadar sure yasakti ki canimm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?