- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Canım gittim zaten özelde kadın doğuma.arastrma hastanesine git testi yaptir dedi burada 2.500 lira dedi.Ben genetik e randevu alicam en iyisi
Ay yavrum kıyamamElbette canim aklim hep sizlerde. Cocukken kiz kardesleri olan arkadaslarimi kiskanirdim herseyi paylasiyorlar diye. Ozamanlar böyle platformlar yoktu. Simdi sizlerle paylasiyirum. Eger birgün tekrar nasip olurda hamile kalirsam benden sonra ilk suz ögreneceksiniz emin olun.
Benimde kasik agrim cok hafif var bide goguslerimde agriyoBelli olmuyor genelde düzensiz oluyor canım ama yumurtlamaya göre haftasonu olmam lazım zaten kasıgım ağrıyor ara ara göğüslerimde ağrıyor bilmiyorum artık canım
Benim de 2 aydır çok az oluyordu 2 pet ancak bitiyordu o da dolu dolu değil neyse bakalım cuma gidim gelirse devamı gelmezse cumaya kadar pazartesi giderimCanım benim sen bugün regl baslangıcı gibi say ve ücüncü gün git
benim gecen iki aydır regllerim lekelenme seklinde olmustu kanamam hic olmadı neyseki buay düzeldi cocuk gibi mutluyum suan düzeldigi icin.
sende aynısını yasıyor olabilirsin ücüncü gün git kan testlerini yapsınlar canım
Neler yapıyorsun minik kuzum varmı belirtilerin hicHayırlı olsun cnm darısı bizlere
bende arada oluyor ama henüz gelmedi bebişim :)
Tamam canım sen bilirsin icin nasıl rahat edecekse öyle yap insallah bebek yerlesmistir diyeyim ben yinedeBenim de 2 aydır çok az oluyordu 2 pet ancak bitiyordu o da dolu dolu değil neyse bakalım cuma gidim gelirse devamı gelmezse cumaya kadar pazartesi giderim
Amin insallah cicegim ne yapıyor fasülyen bakayım rahatsız ediyormuNapiyosunuzzzz kizcelerrr nasil geciyo gununuzzz Allahım bebisi olmayanlara bebissssss gobusu olmayanlara gobusss fasulyesi olmayanlara fasulyeeee fasulyesi olanlara da saglikli sihhatli tek nefeste pirtlatma imkani verrrrraminn insallah
Aynen canım benimde öyle senin bat ne zaman canımBenimde kasik agrim cok hafif var bide goguslerimde agriyo
Valla bu fasulyee umarim dunyaya gelince icimdeki kadar yormaz beni bilmiyorum valla iki gundur bacak agrisi cekiyorum gecicek insallah bi kalp atisini duyayim bi ohh cekicemAmin insallah cicegim ne yapıyor fasülyen bakayım rahatsız ediyormu
Duyacaksın gülüm az daha sabırValla bu fasulyee umarim dunyaya gelince icimdeki kadar yormaz beni bilmiyorum valla iki gundur bacak agrisi cekiyorum gecicek insallah bi kalp atisini duyayim bi ohh cekicem ♥
aynen benimde öyle oldu kuzum çizginin yarısı var yarısı yok ekledim hattaBencede güven olmaz az önce bende yaptım c kopkoyu t çizgisi hiç çıkmadı yani çizgi hiç yok düşünün aslında hep olması gerekiyor o çizginin silikte olsa o yuzden güvenmiyorum ben
aynennnnnnKız benimde 10.gün aynı gidiyoruz desene
Ayy hiç içimde tutabilir miyim söyledim hemen eşimde annesine söylediAmin canımmm sağolaile verdinmi haberi
Kizzz is yerinden gidiyim eve yatayim diyorum sen hareketsiz kalma diyosunDuyacaksın gülüm az daha sabır
Hareketsiz kalma sen yinede agrıların daha cok artmasın tabi fazlada yormadan kendini
Aminn aminnn inşallahNapiyosunuzzzz kizcelerrr nasil geciyo gununuzzz Allahım bebisi olmayanlara bebissssss gobusu olmayanlara gobusss fasulyesi olmayanlara fasulyeeee fasulyesi olanlara da saglikli sihhatli tek nefeste pirtlatma imkani verrrrraminn insallah
Cok hareketli bir ortamdamı calısıyorsunkiKizzz is yerinden gidiyim eve yatayim diyorum sen hareketsiz kalma diyosungerci canim tavuklu patates yemegi istedi
İnsallah güzel haberlerle dönersin canımKızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Duygu degisimi yasiyoruz agliyoruz falan ☺ amin canimmNapiyosunuzzzz kizcelerrr nasil geciyo gununuzzz Allahım bebisi olmayanlara bebissssss gobusu olmayanlara gobusss fasulyesi olmayanlara fasulyeeee fasulyesi olanlara da saglikli sihhatli tek nefeste pirtlatma imkani verrrrraminn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?