Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay insallah cok umutlandım dün gece bununla ilgili bi topik buldum herkes bu düzenlisizliklerden iki üc ay icinde gebe kalmıs insallah bende senin gibi bir sonuc görürüm kuzum
Çok saol Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah
İnsallah insallah

Dün gece burada bir topik buldum reglde düzensizlikler olunca hamile kalanlar cok olmus o topikte. Bulursam burada paylasırım cicegim. Erken yada gec gelmesi farketmiyor cogu gebeydi İnsallah bizlerinde öyle olur
Ayyy hadi hayırlısı.adet şaşarsa bebek mı gelirmiş yoksammmmher ay yeni bir umut.. Benim adet oldugumda pedimde pihtilasmis kan da görüyorum bazen.kizlar bu sizde hiç olmuyor mu.bu pihtilasma belirtisi olabilirmi

Doğuma kadar :) 26.haftaya kadar hep kanamam vardı 28.haftada da suyum gelmeye başlamıştı o yüzden hep yasaktı, ikinci gebelikte öyle kanamalıydı zaten 19+5 te suyum tamamen geldi ve bebeği kaybettim
Basın sağ olsun Allah bir daha yaşatmasın canım çok üzüldüm

Gecen ayki reglime cok benziyor stressten oluyor sanırım canım sen bugünü birinci gün olarak say ücüncü günü doktora git
Bebek varsa zaten ultrasonla baktıgında görebilir umuyorum yerlesme kanaması yasadıysanda cıkar testte idrar yap istersen canım evde üzme kendini

Ay insallah cok umutlandım dün gece bununla ilgili bi topik buldum herkes bu düzenlisizliklerden iki üc ay icinde gebe kalmıs insallah bende senin gibi bir sonuc görürüm kuzum

İnsallah insallah
Inşallah canimm neden olmasin Rabbim tez zamanda nasip etsin

Meraba canim
Bence erken davraniyosun
Bir hamile arkadaş ovu testi yapmiş hep silik cikmiş adete 1 gun kala yeni koyu cikmiş
Ve hamileymiş
Bence simdi cikmaz
Bnmde adete 6 gun kaldi
Bencede güven olmaz az önce bende yaptım c kopkoyu t çizgisi hiç çıkmadı yani çizgi hiç yok düşünün aslında hep olması gerekiyor o çizginin silikte olsa o yuzden güvenmiyorum ben

Ayyy hadi hayırlısı.adet şaşarsa bebek mı gelirmiş yoksammmmher ay yeni bir umut.. Benim adet oldugumda pedimde pihtilasmis kan da görüyorum bazen.kizlar bu sizde hiç olmuyor mu.bu pihtilasma belirtisi olabilirmi
Düzensizlik olunca bebek yer arıyor derlermis canım kısmet bakalım önümüzdeki aya gebe cıkarız insallah
Pıhtılasma olagan bir durum canım onu hic karıstırma bebege yorma

Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Aynen canım kafanı rahatlat bende başlıcaktım lazere de bu ay geçsinde dedim öyle başlayayım

Dün gece burada bir topik buldum reglde düzensizlikler olunca hamile kalanlar cok olmus o topikte. Bulursam burada paylasırım cicegim. Erken yada gec gelmesi farketmiyor cogu gebeydi İnsallah bizlerinde öyle olur
Ay inşallah benimde düzensizti 3 aydır çünkü bakalım bekleyip görücez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…