Iste ben de her seye sinirlnir oldum burda.Ayy seslerini kisma yeride yok ah gidi ahhuzuldum bak simdi sana hicc cekemem hamis hamis bebe sesi kalmis son 8 ayim sonra zaten paso bebek sesi viyaklamasi b*ku pusurugu ayyy bak gerildim
Hadi bakalimm haber ver beni de etiketle kirarim klavyeniValla kendmde deilim bn bzm burda devlet hastanesi var sbh vermistm bikeresinse.aksam verim bugum dayanamicm sabaha kdrkesnlkle kensmde seilkm
Cok sagol canm Allahim isteyen herkese nasip etsn ben bi kan da vereym ondan snra sevncm.d.d
Olur tbi yvrm. Acil bu 7 24 acikCol sagol canim benim evtt sukur ama kani versem snra deli gbi sevincemmaksam kan versem olrmu acilde yarn sbaha dayanamicm
Ayy sagsaglim gelsin minnossssIste ben de her seye sinirlnir oldum burda.simdiden cekmek istemiorm. Ama dugun evi olunca mecburen son 6 ay
Var bence. Olmasydi o kdr da pembis cikmazdi. Ne zmn kan vercenAynen canım farklı bi marka yaptım negatif çıktı ama dünkünde bariz açık pembe çizgi var hala bakıp bakıp durıyorum diğerleri de bekledi niye bunda çıktı diye sence hala umudum varmı
Bakiolr tabi. Ben hep devlet acilince verdmkızlar şimdi size bi soru..cumartesi doktora gidicem .. dünkü hcg 396 çıkmıştı..yarın bida test yaptır cuma sonucunu al bakalm dedi..ben de işyerndeki izn alma sıkntısndan dolayı ya özele gidicem yine yada devlet hastanesi acillerinde bkıyolarsa yarın akşam oraya gidiim diyorum bilen varmı
Evet yaaa ben de cok merk ettim. Insllh guzl haberle gelir
Saka gbi aksam verim tok ac farkedermiOlur tbi yvrm. Acil bu 7 24 aciksevinmeni erteleme bence. Bariz ortda artik anası
Evet naptn cnmm bnde merk ediyrmmEvet yaaa ben de cok merk ettim. Insllh guzl haberle gelir
bazıları direk söylemeyin kasıklarm ağrıyo adetm geçti diyip verin diyolar ama bu seferde önceki verdigim tahlilim gözkürmüBakiolr tabi. Ben hep devlet acilince verdm
Saolan cnm hepimizn ki insllhAyy sagsaglim gelsin minnossss ♥
Evet bazi acillerde ole giciklik yapiolr. O zmn sen de hamileyim tekrr geblk testi yaptrcm de.bazıları direk söylemeyin kasıklarm ağrıyo adetm geçti diyip verin diyolar ama bu seferde önceki verdigim tahlilim gözkürmü
Var bence. Olmasydi o kdr da pembis cikmazdi. Ne zmn kan vercen
Olabilir. Bnm de gozum cok karariodu yada basima biri vuruodu sanki bi sersemlesiodm anlik.Günüm geçerse vermeyi düşünüyorum canım
Kız bide sabah tam kahvaltı hazırlarken birden başım döndü böyle kanım çekilir gibi oldu buda bi belirti mii
tamamdır canmmm çok sağolllEvet bazi acillerde ole giciklik yapiolr. O zmn sen de hamileyim tekrr geblk testi yaptrcm de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?