Ayyy çok cok sevindim kuzum yaaa rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins
Allah razı olsun kızçeler duygusallığım geçsin çığlıkta atcamAllahhhhhhhhhhYandan yandan hooop kız çıldır bi çığlık at hadi Allahım şükürler olsun sen kimseyi evlatsız bırakma rabbimmmm aminn oh beee valla karnım şişti kuzu benim bebek kızcak bana bende böyle olmadın diye ahahahah Rabbim sen evlatlarımızı sağsalim ver kucağımıza aminnnnnnn
Gözün aydın canım inşallah sağ salim devam eder85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Ben gittigidiyordan 30ovu+10 gebelik 32 tl aldım regl uzunluğuna göre başlayıp her gün 2-4 saat arasında hiç sıvı tüketmeden aynı saatte tekrar ediyorsun koyu çift çizgi yumurta olgunlaştı demek silikleşincede çatladı demek. Ovulasyon testi her zaman çift çizgi çıkar bizim için iki çizgisinde aynı koyulukta olduğu gün önemliinşlah bende olurum bu yumurtalık takıp testını hiç bilmiyorum denemedim de bilgisi olan yazımı cevaplayabilir mi ? ne kadar nerden alınır nezaman yapılır bende cocuk istiyorum diye dolanıyorum hiç takıp etmedim
Ay bian heycandan coştum vallaaaaValla cok sevndmm kiz sen neguzel yazmssn ole bayldm valla eslem adina cok sevindm bide ben kanimi verse valla yandan yandan oynar deliririm mutluluktn herkese ararm hemen
Allah razı olsun kızçeler duygusallığım geçsin çığlıkta atcam
Cok sevindm cnm benim Allahim saglikli kucagina almayi nasip etsinn ❤
Çok çok teşekkür ederim kızlar amin inşalllahhhhGözün aydın canım inşallah sağ salim devam eder
Hadi hayirli olsun canim Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insAllah☺85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Insallah canim benimAy bian heycandan coştum vallaaaaseninde iyi çıkıcak sonucun hayırlısıyla rabbim herkese versin bu mutluluğuı Ayyy ne güzel bişey yaaa sendede yandan yandan attırırım canımmmmmmm
Kiz senin sonuc nolduuGözün aydın canım inşallah sağ salim devam eder
Ay canım çoook sevindimmm inşallah sağlıkla ilerlerrr çok mutlu oldummmm85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Msjı bile yazamadım bakAllah razı olsun kızçeler duygusallığım geçsin çığlıkta atcam
Aminnnn kuzum inşalllahHadi hayirli olsun canim Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insAllah☺
Gözün aydın canimmmm cooooooooook sevindim, Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Insallah canimm insallahMaşallah canım hadi gözün aydın hamişsin sen baya baya
Çok saol bitanem darısı geri kalan herkeseAy canım çoook sevindimmm inşallah sağlıkla ilerlerrr çok mutlu oldummmm
20 dakikaya çıkcakmış canım beklemedeyim ölcem heyecan ve korkudanKiz senin sonuc nolduu☺
Ayy kiyamam yüksek çıkacak merak etme canim ben oyle hissediyorumm ☺20 dakikaya çıkcakmış canım beklemedeyim ölcem heyecan ve korkudan ☺☺
Yaaaa hayırlı olsun canım çok sevindim85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Bide beni gör silip silip yazıyorum elim ayagım titiriyor verdim verdim haberi var tüm bekkeyenlere inşalllahMsjı bile yazamadım bakayyy ne mutlu kuzum rabbim güldü yüzüne❤❤❤ L Loriklorik te görseydi gerçi yazmışsındır ona inşallah ondanda alırız hayırlı haberler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?