Gözün aydın istediğin zaman verebilirsin kan şuan değer biraz düşük çıkar ama bekleyebilirsen bat günü verebilirsinSelam kızlar, pazartesi sabah adete dört gün kala yaptığım testte ikinci çizgiyi görmüştüm. Dayanamadım dün akşam tekrar test yaptım tam 48 saat geçmemişti üzerinden ama çizgi koyulaşmış. Kan vermeye gitmedim henüz bata 2 gün var. Ne zaman kan versem beklesem mi bilemedim. Eki Görüntüle 2545506
Yok canim farketmez:) istediğim gibi verebilirsinSaka gbi aksam verim tok ac farkedermi
Hadi bakalm aksama isten cksta verim ozmnYok canim farketmez:) istediğim gibi verebilirsin
Hadi bakalim bekliyoruz güzel haberiniKan vercrm y
Hadi bakalm aksama isten cksta verim ozmn
siz istanbuldamısınızEvet bazi acillerde ole giciklik yapiolr. O zmn sen de hamileyim tekrr geblk testi yaptrcm de.
Hadi insAllah yukselmistir canim ☺Bende kan verdim bekliyom bi saate çıkcakmış☺
İnşaAllah canımHadi insAllah yukselmistir canim ☺
Canım testler iyi çok damlatma iki damla yeter.seninki de benim ki gibi ilk artı olup sonra böyle oluyor değil miKızlar yeniden ovulasyon yaptım
Onu da ekleyeyim
Üç tane alt alta olan sırayla testler
Tekli olanda bugün yaptığım
Testlerin hepsi bozuk çıktı sinir bozucu bu arada
Valla kendi sonucunu beklerken bukadar heyecan yapmadım beklemedim yaa
HahahaValla kendi sonucunu beklerken bukadar heyecan yapmadım beklemedim yaa
Umudumsun insallah guzl sonuc alirsin aklim kalbim dualarim seninle kuzum az bi zmn kalmis zaten insallah ciglik cigliga mutlulugumuz olur ellerim havada bagarmaya hazir seni bkliorum
Evet yaaa ben de cok merk ettim. Insllh guzl haberle gelir
85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Ayyy çok cok sevindim kuzum yaaa rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Allahhhhhhhhhh85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Cok sevindm cnm benim Allahim saglikli kucagina almayi nasip etsinn ❤85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Valla cok sevndmm kiz sen neguzel yazmssn ole bayldm valla eslem adina cok sevindm bide ben kanimi verse valla yandan yandan oynar deliririm mutluluktn herkese ararm hemenAllahhhhhhhhhhYandan yandan hooop kız çıldır bi çığlık at hadi Allahım şükürler olsun sen kimseyi evlatsız bırakma rabbimmmm aminn oh beee valla karnım şişti kuzu benim bebek kızcak bana bende böyle olmadın diye ahahahah Rabbim sen evlatlarımızı sağsalim ver kucağımıza aminnnnnnn
Maşallah canım hadi gözün aydın hamişsin sen baya bayaKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?