Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Once sunu sorayim adetin kacincu gunu basladin ilaca

Canım bende klomen kullandım mayıs ayında 2 içtim ve bana iyi gelmedi yumurta 3 tane oluştu ancak çatlamadı igne ye ragmen en son agustosta kullandım günde bir bana doktor yine yumurtan çatlamamış dedi üzülerej memlekete gittim 40 gun oradaydım ve orda adet de oldum bu ay bişey kullanmadım ve hamileyim Allah ın izniyle. Doktorlar biliyorlar senib yumurtana değerlerine göre nasıl içeçegini umudunu kaybetme cokta irdeleme olur İnşallah

Merhaba kızlar. Bi sorum olacaktı benim. Bugün doktora gittim özel hastaneye, kadın doğum bölümünden randevu almıştım. Çocuk düşünüyoruz ve 3 aydır korunmuyoruz dedim. Ultrasonla muayene etti, yumurtalıkların çok güzel gözüküyor dedi. Testler var onları yaptır haftaya gel dedi. Testleri ister burda ister başka yerde yaptır dedi. Burda yaptırsam ne kadar tutar dedim 1480 tl tutar dedi. Tabi ki çok geldi :) Ben devlette yaptırmayı düşünüyorum, yalnız devletten randevu alıp mı gitmem gerekli, yoksa istenilen testlerin çıktısını verdiler, o kağıtla gidip ben bu testleri yaptırmak istiyorum desem randevu almadan yaparlar mı? Ya da testleri yaptırmak için devlette hangi bölüme gidicem? Bilenler veya yaptıranlar yazabilir mi? İstenilen testler de bunlar ;

Eklentiler

• 41305115-ED78-4AF4-8554-80AFC74F3D4D.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 40
Devlette kadin doguma git o da istiyo bunlari sabah 10.30 en son kan alma ben o yuzden yaptiramadim 5 dakikayla kacirdim evime de uzak diye saglik ocaginda bi kismini yaptirdim ama detayli bakamadilar

Kadın dogum bölümüne randevu al canım ön muayene ol seni reglin ücüncü günü cagıracaklar kontrol kaydı acıyorlar regl ücüncü günü gittiginde randevu almana gerek kalmıyor. Yumurtalıklarının temiz olmasına sevindim hayırlısı olsun simdiden

Devlette kadin doguma git o da istiyo bunlari sabah 10.30 en son kan alma ben o yuzden yaptiramadim 5 dakikayla kacirdim evime de uzak diye saglik ocaginda bi kismini yaptirdim ama detayli bakamadilar

Teşekkür ederim canım, randevu almam lazım o zaman yani. Dedim kadın doğuma gitmeden direk bu testleri yaptırmak istiyorum desem acaba yapmazlar mı? Şimdi devletteki kadına özele gittim testler çok oahalı buraya geldim desem, surat falan yapmasın

Teşekkür ederim Canım, reglin son günü yarın benim. 1 ay kaçırmış olurum onu beklersem. Haftaya özelde tekrar randevum var. Bazı testler regl zamanı yapılıyormuş sanırım, o zaman onlar yapılmıcak. Sağlık ocağına gitsem acaba yaparlar mı ki?

Sanmiyorum benim saglikocagindaki ebe ozelde tahlil istediklerinde buraya gel ozel pahali dedi sanmiyorum yani oyle diyeceklerini

Canım ben 3 ay once verdim devlettw bunları. 4 tüp kan ve bedava. Bu ozel doktorlarını anlamıyorum ben yahu tamam iyileri var arasında ama ozellikle bu bebek isteyenlerin umutlarından para kazanıyor 1450 tl bir insanın 1 aylık maaşı belki. Pes ya pes. Bugun benim eşimde dedi devlette kan verelim die beta hcg. Gerek yok dedim devlette zaten doktorum mukemmel birisi ve hastası olunca gayet güzel giriosun içeri evet sizi meva hanım buyrun die çağıran yok bi kaç kişiden laf duyabiliosun girince ama ben o kadar para veremem sırf hızlı ilerlesin die işlemler.

Saglık ocagında hormon testleri yapılıyor canım ama regl ücüncü günü yapılan hormon testlerini saglık ocagı yapıyormu bilmiyorum yarın yapıyorlarsa saglıklı bir sonucta alamazsın zaten yinede bir git istersen sen saglık ocagına belki hepsini yaparlar canım olmaz derlersede bir ay ertelersin randevunu arayıp haber verirsin diger regl günümde cagırıyor diye hallederler özelden

Aynen olmus bak bu kez bu gece değerlendirin bence bide sabah

Sanmiyorum benim saglikocagindaki ebe ozelde tahlil istediklerinde buraya gel ozel pahali dedi sanmiyorum yani oyle diyeceklerini

O zaman ben sağlık ocağına gidim yarın. Zaten yarına bana yakın olan hastanede yer bulamadım.

Bende sağlık ocağına gidim bakim yapıyorlarsa orada yaptırırım. 300-400 olsa yaptırıcaktım da, 1480 tl dediler. Bir de hamilelik falan olsa yine bişey demicem. Bunlar normal testler yani, kan alınacakl vs. Zaten randevuya 250 tl ödedim canım, hiç birşey yapılmadan.

Teşekkür ederim canım. Yarın ben sağlık ocağından gidip öğrenicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…