Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel hastanedeki doktor muydu yoksa develetti doktor muydu canım normalde devletteki doktorlar daha ilgisiz oluyorlar yine de görmüşsün canım sıkıntı yapma ahh şu doktorlar zaten insanı deli ediyor ayy inşallah bende görürüm önümüzdeki hafta giderim artık çok sağol canım benim

Canım benim hafif adet ağrım var bugün belki yine test alırım ama başka eczaneye gidicem beni deli sanmasınlar diye oranın farklı marka bakalım onda bişey çıkıcak mı
Hadi ya canım yap bakalım inşallah çıkar birley bende beklicektim aslında pazartesiye kadar kendimi zor tutuyorum yapsammı yapmassamı

Devlet canımm yaşlı zaten emekli olması gerekiyor bugün oğlu gelmiş yerine artık zaten ondan gitmiyomuş oğluda kadın doğumcuymuş bundan kimse memnun değildi son zamanlarda baklım oğlu nasıl İnşallah görürsün sende canımm ne zaman gidiceksin sen bakmayaa

Kuzuum ya üzülme nolur herşey nasip vakit bak her halimize bin şükür inan bana bu günlerimizi hatırlayıp boşuna üzülmüşüz dicez hem dur daha dediğin gibi yerleşmede olabilir

Neden özel hastaneleri tercih ediyorsunuz merak ettim

Çünkü devlette randevu tarihleri maalesef uymuyor. Çalışıyorum ben, ve bugün oturduğum ilçeden randevu almak istedim kadın doğum bölümünden, en erken 1 Kasım’a tarih vardı. O yüzden özel tercih etmek durumunda kalıyorum ben

Ordan çıkarken deseydin bence sen artık emekli ol ya bi işe yaramıyon bende haftaya gitmeyi düşünüyorum canım inşallah bende görürüm

Kızlar esimi isten cagirdim musafirler 2 bucukta gelicek. Bugunde test yaptim catlamiyor yumurtam. 2 gündür pik

Ordan çıkarken deseydin bence sen artık emekli ol ya bi işe yaramıyon bende haftaya gitmeyi düşünüyorum canım inşallah bende görürüm
Ya kulağımı duymuyo bilmem hatta hamile bayan gitmiş ultrasondan bakıcak diyomuşki alla alla bişey görünmüypr burda meğer ultrasonu açmamış manyak adam kadında bozuntuya vermemiş ahahahahahaha buna hep gülerim

Ayy sesli güldüm buna ya baya baya sopalı geziyor artık doktor desene insan artık çekilirde dinlenmesine bakar nedir şu doktorda ki çalışma aşkı

Ayy sesli güldüm buna ya baya baya sopalı geziyor artık doktor desene insan artık çekilirde dinlenmesine bakar nedir şu doktorda ki çalışma aşkı
Çalışma aşkından değil yerime oğlum gelsin diye beklemiş ki gelmiş bugün adam başkası gelmesin diye beklemiş hep

kızlar sonuçlarım çıktı anladığım kadarıyla problem görünmüyor sıra eşime geldi onunda muane olması gerekiyor (eşim ürolojiye mi gitmesi gerekiyor muane olması için ) bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Eklentiler

• Ekran Alıntısı1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
Kuzuum ya üzülme nolur herşey nasip vakit bak her halimize bin şükür inan bana bu günlerimizi hatırlayıp boşuna üzülmüşüz dicez hem dur daha dediğin gibi yerleşmede olabilir
haklısın kuzum herşey nasip ne diyebilirizki
Allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin
lekem devam ediyor kızlar kahverengi
umudum bitti diyebilirim

Ovulasyon testi yapan arkadaşlar şimdi doktorla görüştüm o testleri yapmayın dedi orda pik yapınca strese giriyorsunuz o stresle tüpler kapanıyor sperm ulaşmıyor bu yüzden bile hamile kalamıyor olabilirsin dedi

Canım bence kısmet işi onu yapmassak nasıl yumurtlamamızı takip edicez onu yapmasak kendileri çağırıyor yumurtlama takibi yapıyolar aynı şey ben yapılmasından yanayım onunşa hamile kalan birçok kişi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…