- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Özel hastanedeki doktor muydu yoksa develetti doktor muydu canım normalde devletteki doktorlar daha ilgisiz oluyorlar yine de görmüşsün canım sıkıntı yapma ahh şu doktorlar zaten insanı deli ediyor ayy inşallah bende görürüm önümüzdeki hafta giderim artık çok sağol canım benimEvet canım dün kan vereyim beta yükselmişmi diye gittim ultrasona aldı kese görünüyor dedi bende şok oldum yorumları falan okuyorum alttan görünür diye ama ultrasonda göründüBide doktor pek ilgili değil ya yani sat ile hamilelik haftası uyumlumu onu bile söylemedi soru soruyorum dinlemiyor bile gerizekalı bende bugün aile doktoruma ebeye gittim görüntümü gösterdim doğru kese görünüyor dedi resmen aile doktorum daha anlayışlı açıklayıcı konuştu...doktor arıyorum bende devamlı gidebileceğim.inşallah sende görürsün kuzumm
Hadi ya canım yap bakalım inşallah çıkar birley bende beklicektim aslında pazartesiye kadar kendimi zor tutuyorum yapsammı yapmassamıCanım benim hafif adet ağrım var bugün belki yine test alırım ama başka eczaneye gidicem beni deli sanmasınlar diye oranın farklı marka bakalım onda bişey çıkıcak mı
Kaç çıkmıştı beta5+3 bugun karindan goremedi vajinal bakti beta hcg ikizden dolayi yuksekmis
Devlet canımm yaşlı zaten emekli olması gerekiyor bugün oğlu gelmiş yerine artık zaten ondan gitmiyomuş oğluda kadın doğumcuymuş bundan kimse memnun değildi son zamanlarda baklım oğlu nasılÖzel hastanedeki doktor muydu yoksa develetti doktor muydu canım normalde devletteki doktorlar daha ilgisiz oluyorlar yine de görmüşsün canım sıkıntı yapma ahh şu doktorlar zaten insanı deli ediyor ayy inşallah bende görürüm önümüzdeki hafta giderim artık çok sağol canım benim❤
Kuzuum ya üzülme nolur herşey nasip vakit bak her halimize bin şükür inan bana bu günlerimizi hatırlayıp boşuna üzülmüşüz dicez hem dur daha dediğin gibi yerleşmede olabilirGünaydın kızlar
Benim lekem geldi
Çok çok çok üzgünüm
Demekki herşey fosmuş
Lekemin ardından da adetim gelir
Bu hep böyle
Her ay aynı hüsran
Ah ah ne diyeyimki
Çok kızıyorum kendime
Herşey psikolojikmiş
yerleşme falandır diye hiç ümitlenmicem
Sonra devamı gelince çok üzülüyorum
aklım sizde kızlar
@GonulmeyvesiBeklemekseni Zekta
Neden özel hastaneleri tercih ediyorsunuz merak ettim
Regl gunu 761 4 kat artiyorduKaç çıkmıştı beta
Devlet canımm yaşlı zaten emekli olması gerekiyor bugün oğlu gelmiş yerine artık zaten ondan gitmiyomuş oğluda kadın doğumcuymuş bundan kimse memnun değildi son zamanlarda baklım oğlu nasılİnşallah görürsün sende canımm ne zaman gidiceksin sen bakmayaa
Canim benim yaa umarım gelmiştir bebesin bende kan verdim sonuçlar yavaş yavaş çıkıyor diana kadar herşey normal gorunuyorKuzum pazartesi gününe kadar olmazsam yaparım belki bu sefer beklemeyi düşünüyorum
Ya kulağımı duymuyo bilmemOrdan çıkarken deseydin bence sen artık emekli ol ya bi işe yaramıyon bende haftaya gitmeyi düşünüyorum canım inşallah bende görürüm
Ya kulağımı duymuyo bilmemhatta hamile bayan gitmiş ultrasondan bakıcak diyomuşki alla alla bişey görünmüypr burda meğer ultrasonu açmamış manyak adam kadında bozuntuya vermemiş ahahahahahaha buna hep gülerim
Çalışma aşkından değil yerime oğlum gelsin diye beklemiş ki gelmiş bugün adam başkası gelmesin diye beklemiş hepAyy sesli güldüm buna ya baya baya sopalı geziyor artık doktor desene insan artık çekilirde dinlenmesine bakar nedir şu doktorda ki çalışma aşkı
Tahtımı kimseye kaptırmam meselesi yani ayy ne değişik insanlar var yaÇalışma aşkından değil yerime oğlum gelsin diye beklemiş ki gelmiş bugün adam başkası gelmesin diye beklemiş hep
haklısın kuzum herşey nasip ne diyebilirizkiKuzuum ya üzülme nolur herşey nasip vakit bak her halimize bin şükür inan bana bu günlerimizi hatırlayıp boşuna üzülmüşüz dicez hem dur daha dediğin gibi yerleşmede olabilir
çatlar canım benimde 2 günden sonra çatladı sen yinede değerlendir en azından çatladığında spermler yol bulurKızlar esimi isten cagirdim musafirler 2 bucukta gelicek. Bugunde test yaptim catlamiyor yumurtam. 2 gündür pik Eki Görüntüle 2546232
Çok iyi sonuçların üroloji ye gidecekkızlar sonuçlarım çıktı anladığım kadarıyla problem görünmüyor sıra eşime geldi onunda muane olması gerekiyor (eşim ürolojiye mi gitmesi gerekiyor muane olması için ) bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Canım bence kısmet işi onu yapmassak nasıl yumurtlamamızı takip edicez onu yapmasak kendileri çağırıyor yumurtlama takibi yapıyolar aynı şey ben yapılmasından yanayım onunşa hamile kalan birçok kişi varOvulasyon testi yapan arkadaşlar şimdi doktorla görüştüm o testleri yapmayın dedi orda pik yapınca strese giriyorsunuz o stresle tüpler kapanıyor sperm ulaşmıyor bu yüzden bile hamile kalamıyor olabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?