Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim de göğüs uçlarında beyaz beyaz süt delikleri belli olmuş birinde var diğerinde yok buda bi işaret dimi

Bende oyle diyodum baktirmamak icin bekledim doktor ustten goremem bosa gelmissin diyince cart diye indirdim donu bu haftalarda vajinal gozukur dedi 6500 ustunde belki gozukuyomus kese karindan
Ayy yok benim koca çok karşı öyle şeylere vurur beni bi kaç gün beklemekten bi zarar gelmez inşallah ilk çok meraklıydm dayanamıyordm ama şuan kendimi kontrol edebiliyorum

Ayy yok benim koca çok karşı öyle şeylere vurur beni bi kaç gün beklemekten bi zarar gelmez inşallah ilk çok meraklıydm dayanamıyordm ama şuan kendimi kontrol edebiliyorum ☺☺
Valla benim kocada erkek doktor istemedi sirf alttan olabilir diye bayan doktor tercih ediyoruz gerci o git dese bende gidemem utangacim sanirim acamam

Kızlar benim de göğüs uçlarında beyaz beyaz süt delikleri belli olmuş birinde var diğerinde yok buda bi işaret dimi
Bu arada cok takiyosun balim yapma kendine zarar adet olursan cok uzuluceksin psikolojik hamilesin suan resmen yapmaa umursama olursa olur olmazsa olmaz de uzulmeni istemem

Valla benim kocada erkek doktor istemedi sirf alttan olabilir diye bayan doktor tercih ediyoruz gerci o git dese bende gidemem utangacim sanirim acamam
Burda bayan doktor olmadığı için mecbur erkeğe gitcez bizde ahh erkek doktorlara karnını açmak bile o kadar zor ki

@nurgull
Burda bayan doktor olmadığı için mecbur erkeğe gitcez bizde ahh erkek doktorlara karnını açmak bile o kadar zor ki
Bende bayan doktor bulucam iyi biri olucak diye catladim ilk gittigim 3 dakika durdu yuzume bakmadi valla yavrum herkes erkek doktor daha ilgili daha anlayisli diyor bence yapabiliyosan erkege git

Bende bayan doktor bulucam iyi biri olucak diye catladim ilk gittigim 3 dakika durdu yuzume bakmadi valla yavrum herkes erkek doktor daha ilgili daha anlayisli diyor bence yapabiliyosan erkege git
Canım istesem de istemesem de erkeğe gitcem zaten çünkü bayan doktor yok burda

M Minik mucizee canım ikimizin sat tarihleri aynı ama sen keseyi görmüşsün galiba ☺
Evet canım dün kan vereyim beta yükselmişmi diye gittim ultrasona aldı kese görünüyor dedi bende şok oldum yorumları falan okuyorum alttan görünür diye ama ultrasonda göründü Bide doktor pek ilgili değil ya yani sat ile hamilelik haftası uyumlumu onu bile söylemedi soru soruyorum dinlemiyor bile gerizekalı bende bugün aile doktoruma ebeye gittim görüntümü gösterdim doğru kese görünüyor dedi resmen aile doktorum daha anlayışlı açıklayıcı konuştu...doktor arıyorum bende devamlı gidebileceğim.inşallah sende görürsün kuzumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…