- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
He valla ya öyle ama bu daha bambaşka bişey yaAyy benimde oylee anacim insan bilmeyince korkuyo napcann hayat hep oyle degil mi
Bende oyle diyodum baktirmamak icin bekledim doktor ustten goremem bosa gelmissin diyince cart diye indirdim donu bu haftalarda vajinal gozukur dedi 6500 ustunde belki gozukuyomus kese karindanVajinal baktırma taraftarı değilim canım ben ya
Hayırlısı inşallah. Sabredebileceksen biraz daha bekle cuma günü gitBenimde geç döllenme olduo zaman ben salı falan gitsem benimde görünür inşallah
Bende oyle diyodum baktirmamak icin bekledim doktor ustten goremem bosa gelmissin diyince cart diye indirdim donu bu haftalarda vajinal gozukur dedi 6500 ustunde belki gozukuyomus kese karindan
Kizz daha yeni gebelikte ne sut deligi ben 1.5 aylik olucam pazar gunu yok sut deligi daha cok yeni kanallar 5-6 ay dan sonra acilir diyolarKızlar benim de göğüs uçlarında beyaz beyaz süt delikleri belli olmuş birinde var diğerinde yok buda bi işaret dimi
Bakalım kendimi kontrol edebilsem sabredebilirsem haftaya giderim sadece iki kere kan vermiştim hafta içi bi gün tekrardan baktırır öyle giderim artıkHayırlısı inşallah. Sabredebileceksen biraz daha bekle cuma günü git
Valla benim kocada erkek doktor istemedi sirf alttan olabilir diye bayan doktor tercih ediyoruz gerci o git dese bende gidemem utangacim sanirim acamamAyy yok benim koca çok karşı öyle şeylere vurur beni bi kaç gün beklemekten bi zarar gelmez inşallah ilk çok meraklıydm dayanamıyordm ama şuan kendimi kontrol edebiliyorum ☺☺
Bu arada cok takiyosun balim yapma kendine zarar adet olursan cok uzuluceksin psikolojik hamilesin suan resmen yapmaa umursama olursa olur olmazsa olmaz de uzulmeni istememKızlar benim de göğüs uçlarında beyaz beyaz süt delikleri belli olmuş birinde var diğerinde yok buda bi işaret dimi
Burda bayan doktor olmadığı için mecbur erkeğe gitcez bizde ahh erkek doktorlara karnını açmak bile o kadar zor kiValla benim kocada erkek doktor istemedi sirf alttan olabilir diye bayan doktor tercih ediyoruz gerci o git dese bende gidemem utangacim sanirim acamam
Olmaz mii candan can valla sigarayi biraktim deli gibiyim kimse biraktiramadi 14 senedir icimdeki canavar biraktirdiHe valla ya öyle ama bu daha bambaşka bişey ya ☺☺
Bende bayan doktor bulucam iyi biri olucak diye catladim ilk gittigim 3 dakika durdu yuzume bakmadi valla yavrum herkes erkek doktor daha ilgili daha anlayisli diyor bence yapabiliyosan erkege git@nurgull
Burda bayan doktor olmadığı için mecbur erkeğe gitcez bizde ahh erkek doktorlara karnını açmak bile o kadar zor ki
Olmaz mii candan can valla sigarayi biraktim deli gibiyim kimse biraktiramadi 14 senedir icimdeki canavar biraktirdi
Canım istesem de istemesem de erkeğe gitcem zaten çünkü bayan doktor yok burdaBende bayan doktor bulucam iyi biri olucak diye catladim ilk gittigim 3 dakika durdu yuzume bakmadi valla yavrum herkes erkek doktor daha ilgili daha anlayisli diyor bence yapabiliyosan erkege git
Bilirler insallah amann saglikli sihhatli olsunlarr kucagimiza alalim saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlar baska ne isticen ki bu dunyadaBende siyah kola delisiyim canavar için ondan vazgeçtim değerimizi bilseler bari dünyaya gelince canavarlar
Aynen canım aminnn inşallahBilirler insallah amann saglikli sihhatli olsunlarr kucagimiza alalim saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlar baska ne isticen ki bu dunyada
Ozelde de mi yok kizzz neresi orasiCanım istesem de istemesem de erkeğe gitcem zaten çünkü bayan doktor yok burda
Malesef Özelde de yok ağrının Doğubeyazıt ilçesindeyim canım eşim burda öğretmenlik yapıyorOzelde de mi yok kizzz neresi orasi
Evet canım dün kan vereyim beta yükselmişmi diye gittim ultrasona aldı kese görünüyor dedi bende şok oldum yorumları falan okuyorum alttan görünür diye ama ultrasonda göründüM Minik mucizee canım ikimizin sat tarihleri aynı ama sen keseyi görmüşsün galiba ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?